Litchi seni tanımıyorum ama şu yazdıklarından tanıdığım kadarı ile ne kadar iyi kalpli bir insansın. Senin yerine kendimi koydum da.. olay çıkarırdım gibi geliyor.. ben de buna benzer olaylar yaşadım

ve hala daha mücadele ediyorum.. biz 2 yıllık evliyiz, evlendik birkaç ay sonra eşim işsiz kaldı zaten ailesi hiçççç birşey yapmamıştı tüm düğün borcunu ve eve bakma işini ben üstlenmiştim ne zor zamanlardı.. hala daha eşimin ailesi o eski alışkanlıkları gereği eşimin elinden para almaya çalışıyorlardı.. düşünüyorum da eğer işsiz kalmasaydı paramız olsaydı kimbilir bizim de aramızda ne sorunlar çıkacaktı.. ben alttan alamıyorum böyle şeyleri çünkü eşimi hayatı boyunca o kadar çok sömürülmüş ki ailesi tarafından. evleneceği zaman da ailesine en muhtaç olduğu zamanda onu yüzüstü bırakmışlardı her konuda. ama hala eşim ailesini düşünür. tabii ki ben de ailemi düşünüyorum onun yerine koyuyorum bazen kendimi ama evlendiklerinin ve artık burasının da bir aile olduğunun farkına varmaları gerekiyor.. ayy ne çok doluymuşum yazarken sinirlendim :/