Merhaba Arkadaşlar,
yazdıklarınızı anca bitirdim cumartesinden beri okuyamamıştım.
haftasonu kayınpederler gelecek diye şeker testini cumartesinedn düne çektik ve dün tüm günüm hastanede geçti. anne-baba şeker hastası olunca ve baba insülin kullanınca direk 75lik yaptırdık. açlık 84, 1. saat 197, 2. saat 190 çıktı. drum endokrinoloji uzmanına gönderdi. o da şeker ölçüm cihazıyla günlük şeker takibi,diyet ve egzersiz verdi.
Litchi
sende alacaksın galiba bilgin olsun şeker cihazı için bana rapor yazdılar hiç ücret ödemeden aldım. on gün sonra arayıp ölçüm sonuçlarımı söyleyecem ona göre insülin mi yoksa diyete devam mı karar verecek. bu arada idrarımda da enfeksiyon çıktı bide ona ilaç yazıldı. adet sancısına benzer sancılar için de bunlar artık olacak günde 10u geçmezse sorun yok dedi, karnın üst tarafında bazen oluşan sertlik de kasılmaymış bunlar olağan şeyler dedi. ben sizler gibi bebeğin hareketlerini öyle kolu mu kafası mı ayırt edemiyorum çok derinden hissediyorum bunu söyledim senin plasentan karnının ön yüzünde ondan net hissetmemen normal dedi. internetten bakıyorum " plasenta önde" diye hep doğum kanalında önden gelen plasentayla ilgili bişeyler çıkıyor bununda bi sürü riski var,benimki bu değildir di mi? eşimle kafamız karıştı soracaktık sonuçlar için gittiğimizde, şeker sonuçları yüksek çıkınca unuttuk. bu arada karatay şekerli suyu içtikten sonra bebeğiniz hipoglisemiye girer 3-4 gün harekt edemez diyodu. ben dün o kadar üzüldüm ki bebeğim sanki üzülme der gibi dün akşam dinlenme moduna geçtikten sonra iyice çoştu. eşim ilk defa bu kadar net hissetti ve bende ilk defa karnımın hopladığını gördüm. karatayı dinlesem geriye kalan 3 ay boyunca bebeğime zarar vermeye devam edecektim düşünsenize