• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

cnm benim iki tanıdığım var onlarda vurdurmuş maşAllah bebişleri çok sağlıklı ve akıllı Allah hiçbirimizi böyle şeylere muhtaç bırakmasın ama doktora güvenmekten başka çare yok birde iğneyle ilgili kafanda ne soru varsa doktoruna direkt sor kendini yoracağına kafan rahatlar araştırdığında vitaminlerin bile tan etkisi çıkıyor da şeker gibi dağıtıyorlar gebelere

Dr tam çıkarken söyledi haftaya iğne yapalım diye de o yüzden taktım bu kadar. Halbuki haftaya gidince söyleseydi olmuştum bile iğneyi :) neyse işin şakası Allahım korusun inşallah bebişleri.

hemşirenin kaçlık yapacağını bilmiyorum ilk oldugu için 50 lik olabilir aç tok farkeder mi?

Aç gitmiştim 50 lik için de. Hatta Dr bikaç gün önceden pasta yeme demişti o gün bugündür canım pasta çekiyor seker de çıktığı için pasta da yiyemedim :)

Benim de şu akciğer oluşumu için vurulan iğneyle ilgili korkularım başladı :KK43: Dr söylediğinde tamam dedim çıktım ama şimdi acaba iyi bişey mi diye düşünüyorum o_O
Etrafimda ozel ve devlette dogumtakibi yaptiran cok kisi oldu ama hic duymadim acikcasi enteresan geldi bana risk olmadan uygulamak

Anlafim cnm ben penfikte oturuyorum gebzeye gidiyorumda hastane olarak seni sorcaktim hangi hastane diye
ben pendik bölge hastanesine gidiyorum cnm. Araştırdığım kadarıyla o muhitte içlerinde en iyisi bölge hastanesiymiş şuana kadar memnun kaldım inş. bi sorunda olmaz

hım anladım canım ben açken de veriliyor diye biliyorumda , seninki niye öyle olmuş , poff niye hiçbieşeyin standartı yok
bende önce açken parmağımdan kan aldı sonuç 81 çıktı sonra şekerli su içtim 1 saat bekledim sonuç 126 çıktı. önce açlık sonra tokluk şekerine bakılıyo

Etrafimda ozel ve devlette dogumtakibi yaptiran cok kisi oldu ama hic duymadim acikcasi enteresan geldi bana risk olmadan uygulamak

Belki büyüğüm diye de erken doğum ihtimalini düşünmüştür Dr um. Ne olsa yaşıma buluyor zaten.

öle bencede kiloyla şeker yemekle alakası yokmuş. ya bi tanıdığım bi oturduğunda kaç tane baklava yer, kaşık kaşık nutella yer çayını şekerli içer şekeri fln yok. ben ağzıma sürmem onları sevmediğimden.
sanırım vücudumuzun şekere tahammülünü gösterio bu değerler. her vücutta farklı yani.
Bence vucut ihyiyaci olmadigi icin istemiyor zaten yuksek diye::s

Belki büyüğüm diye de erken doğum ihtimalini düşünmüştür Dr um. Ne olsa yaşıma buluyor zaten.
Aman ne var yasinda gayet genc ve guzelsin. Eminim yaparsin ama doktorla bi detayli konusmak lazm sanki kortizon fikrini sevmedim sanirim

Aman ne var yasinda gayet genc ve guzelsin. Eminim yaparsin ama doktorla bi detayli konusmak lazm sanki kortizon fikrini sevmedim sanirim

Ben de sevmedim :) melike yine yok ortalarda bi gelse de ona da sorsam. Ona da vurmuşlardı çünkü.

kızlar ben geldım. sabahki can sıkımtından sonra ıyıce canım sıkıldı.
sabah 9 da vergi dairesine gittim bir işim vardı. işimi yapmadılar. memurlar o halimle bırı ona gonderıyor dığeri ötekine.
normalde olsa kıyameti koparırdım ama ben sadece biri ık dese ağlıyorum.
birde gidip dışarda ağlayıp yuzumu yıkayıp geliyorum.
zaten işim olmuyor birde o sırada mükellefin nüfus kağıdını kaybettim. bütün daireyi alt üst ettım yok.
anons edin diyorum etmıyorlar. saat 12 ye kadar kimlik aradım. neyseki ordakilerden biri bulan adamı tanıdı da öyle buldum. adam almış cebine koymuş. neymiş onunki kaybolmuşta adına kredı kartı cıkarmıslar ondan saklamış . be adam sanane versene danışmaya ya da güvenliğe.
sonra çıktım nasıl deşarj olurum dedim yakında Historia var.verdim kendımı alışverişe. paranın dibine vurdum. zıbınlar,tulumlar, yelekler havada uçuştu. en son 100 küsüt tl ye bir kozmonot mu dıyorlar astronot mu ondan alıyordum kuzenım aradı. ya delı mısın çocuk doğar doğmaz kara mı sokacaksın dedı de bırakmadı alayım ama çok guzeldı C&A da.

Dr tam çıkarken söyledi haftaya iğne yapalım diye de o yüzden taktım bu kadar. Halbuki haftaya gidince söyleseydi olmuştum bile iğneyi :) neyse işin şakası Allahım korusun inşallah bebişleri.
Ben de sevmedim :) melike yine yok ortalarda bi gelse de ona da sorsam. Ona da vurmuşlardı çünkü.
Evet uygulananlar en ii bilir ve tabi doktorlar:)dediyse vardir bi bildigi heralde.benm dr un biri de ilac igne yapmasin da ne olursa olsun:)

Erkek annisleri yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyirsunuz? Araştırdım bayagi ve daha saglikli oldugu kanaatine vardim.yalniz 2 veya 3 aylikken yaptirmayi dusunuyorum.
Iki doktorla görüştüm 20 aydan önce yapılanların artık önerilmediğini söylediler

Canım kendi eteklerimden giyebiliyordum ama artık içlerinde rahat değilim eteklerimin bir tanede hamile eteğim vardı oda spor bişi o yüzden nişana gitmez die düşündüm boydan elbise almayı zaten istiyordum nişana kadar bulabilirsem bakalım alırım yoksada artık hamiş eteğimi giyip üstüne gömlek giyerim napalım :)
ben de hamile etegi istiyorum nerden bulabilirim bilginiz var mı ? (istanbul/avrupa yk)

Erkek annisleri yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyirsunuz? Araştırdım bayagi ve daha saglikli oldugu kanaatine vardim.yalniz 2 veya 3 aylikken yaptirmayi dusunuyorum.

doğduğu gibi veya 2 3 ay sonra düşünmüyorum kendini bir toplasın belki yazın sonuna doğru yaptırırım. eşime dedim eşimde çok ufak zaten kış çocuğu hasta olur filan dedi bende madem kendini toparlasın öyle yaptırırız dedim ama 1 yaşını geçmez yaptırmam herhalde.

Ilk zamanlar da kanamayı durdurduğu iğneler oluyodum ama o zaman Dr ne derse yapıyodum araştırma falan yoktu :) şimdi daha mı bilinçliyiz yoksa çok mu araştırıyoruz bilemedim :KK66:
Benim esim bana kiziyo mesela okuyosun kk dan sonra kuruntu yapiyosun bu kadar arastirma rahat ol diyo bilse ne pimpirik bi toplululuk var burada:)

Back
X