- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Canım geçmiş olsun bebişin de iyiymiş çok şükür. Sen kendine dikkat et bol bol dinlen. Tiroid için tsh a bir daha baktırdın mı? Benim 0.3lere düşmüş dozajı azalttık biraz.
Teşekkürler canım. en son ölçtüğünde 0.56 çıktı canım iki hafta sonra kontrolüm var o zaman yaptıracağaım bakalım. ben hala 50 mg kullanıyorum sabahları ama çok çarğıntı yapıyor kahvaltıdan sonra. sabahları da midemi bulandırıyor yarım saat zor dayanıyorum hatta çoğu zaman dayanamıyorum bile.
geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın bu durumları
teşekküler canım inşallah tekrarlamaz.
günaydın güzel anneler. bizde oğluşumla sabah doktora gittik iğnemizi ve vitamin ilaçlarını almaya. ayrıca hemşiremize uğradık gebe izlem için. orada tansiyon ve kilom bakıldı. ve ayrıca kalp atışlarını dinledik. maşallah yavrumun kalbi atlar dört nala koşar gibi :) ve kan verdim şeker, karaciğer enzim ve hemogram için. benden bukadar. dün gece ağrıdan gözüm birşey görmemişti.erkenden uyumuşum. rabbim birdaha öyle ağrılar yaşatmasın inşallah.
maşallah canım senin minnoşa. ağrılarım benimde çoğaldı resmen kalça kemiğim ağrıyor çok yürüyünce. kasık ağrısı bel ağrısı. erkeklerde daha çok ağrı oluyor diyorlar ne kaa doğru bilmiyorum. bebişler iyi olsun dün doktorum bile bu sefer çok sıkıntılısın demet dedi. valla hayırlısı ile 38. i bi doldursak doktor bey dedim olur sıkma canını az kaldı. bundan sonrası yokuş aşağı daha çabuk gecer dedi. Hakkımızda hayırlısı.