- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
dr onun bebek oldunu söledi ama kalp atımı yok dedi
Başka hastaneyi dene bi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr onun bebek oldunu söledi ama kalp atımı yok dedi
ne yapmayı düşünüyorsun peki şimdi başka dr a gidecek misin?
Hahah :)))) Çok iyi :) nasıl tatlı bir uyku dimi o :) benim de 8. haftalarda çok yoğundu ama şimdi daha iyim :)
Bu kadar midesi yanar bir insanın ya of offf
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah bütün fotolarınızı tamamen ücretsiz hallederdimAma karnım burnumda olur sanırım güzel anneler
Sağdan soldan bulun biraz iyi bir makina herkes halledebilir hiç merak etmeyin
![]()
Ben de prof makine aldm oglum dogduktan sonra. Kaliteli fotograflari olsn diye. Dogumda da baskasinin olsa cekerim de. Bebek dogunca iceri alsalar esim cekse olmaz mi ki![]()
Oglumda hic cektirmedm saglikla dogsun da dedim. Bunda hevesliyim.azcik
Canım evde karbonat varsa bir öay kaşığı at ağzına üstüne de su iç yarım saate birşeyin kalmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahah :)))) Çok iyi :) nasıl tatlı bir uyku dimi o :) benim de 8. haftalarda çok yoğundu ama şimdi daha iyim :)
Amin cümlemize
Çok sağ olun
Biz de henuz soylemedik kimseye bir iki yakin arkadasim biliyor o kadar bayramda duyurucaz nasip olursa insan zor tutuyor belki ama boylesi daha dogru gibi geliyor bana rabbim esirgesin
Çok geçmiş olsun canım rahatlaman iyi olmuştur senin için :)
karbonat ve su mu? tuzlu su niyetine bulantı yapmaz mı?:44:
Bende uyumak istiyorum da vaktim yok ki
İşten koştur koştur iftar davetlerine gidiyorum bi de![]()
Ahaha :)) benim de fena catlaklar ilkinde olmustu baya bundada ekstra bi catlama olmaz insallh var olan catlaklrdan dolayi epeyce esnek durumda gobegim![]()
Aynen canim siz de bizdensiniz. Biz de ne olur ne olmaz dedik. Zaten cocuk yapmaya karar verdigimizde hemen kimseye soylemeyelim demistik.
aynı ben tam eve gidiyorum uyucam hayaliyle hoop biri iftara çağırmış gene hüsran uyku :)
Şerbet,ayran,yoğurt,süt neler neler denedim olmuyor olmuyor . Ama doktorla konuşmadan da olmaz dediğin gibi. Belki gidicem yarın bakıyım sorucam ne dicek(
gittim bi kaç gün sonra gel dedi şimdi baKMAYyayım dedi
Tsk ederim cevabin icin. Cok isime yarar bu bilgiler.
Napalim annelik demek her sey demek. Sana da tsk edeim cvabin icin.
Ya kimin ne diyecegi belli olmuyor. Dusuklerimi soyledim her aradiginda sorardi arkadasim yeni yok mu diye yoruldum oglumu soylemedim. Bunu da soylemedim daha
7 saate cok dedi dr 2-3 saatte bir mola verin dedi. Bir de magnezyum ic yol oncesi dedi
Yoo doğuluda değil :) nerden çıktıki bı şimdi :))) 3 çocuk çok mu ? Yoksa ikinci evliliği sadece doğulular mı yapıyor :)
O zman ben bizim aileden hiç bahsetmiyim. Biz 5 kardeşiz :) annem çerkes babamda arnavut . Ayrıca babamın ikinci evliliği biz her ne kadar görüşmesekte ilk evliliğinden 4 tane daha çocuğu var:))
Ama mazallah :/ biz inşallah yaşamayız öyle bişey :))