• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Hahah :)))) Çok iyi :) nasıl tatlı bir uyku dimi o :) benim de 8. haftalarda çok yoğundu ama şimdi daha iyim :)

Bende uyumak istiyorum da vaktim yok ki :19:
İşten koştur koştur iftar davetlerine gidiyorum bi de :1:

Son düzenleme:
Bu kadar midesi yanar bir insanın ya of offf

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım evde karbonat varsa bir öay kaşığı at ağzına üstüne de su iç yarım saate birşeyin kalmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah bütün fotolarınızı tamamen ücretsiz hallederdim:43: Ama karnım burnumda olur sanırım güzel anneler:49: Sağdan soldan bulun biraz iyi bir makina herkes halledebilir hiç merak etmeyin:emir_bebek:

Ah canımm bende makina var canon manyağıyım desem yeridir 3 lens tripod kumandası cartı curtu her bir şeyi varda çekecek adam lazım banaaa :)

Ben de prof makine aldm oglum dogduktan sonra. Kaliteli fotograflari olsn diye. Dogumda da baskasinin olsa cekerim de. Bebek dogunca iceri alsalar esim cekse olmaz mi ki ;)
Oglumda hic cektirmedm saglikla dogsun da dedim. Bunda hevesliyim.azcik

Benim eşim hayatta çekemez küt diye bayılır gider orda birde onunla uğraşmam :D hangi marka aldın canım sen

Hahah :)))) Çok iyi :) nasıl tatlı bir uyku dimi o :) benim de 8. haftalarda çok yoğundu ama şimdi daha iyim :)

valla iyi geldi ne diyim. :1::1: uykulu uykulu zaman geçirmeye çalışmak daha zor. :1::1: esnerken bi hal oldum. koydum kafayı uyumuşum. :9::9::9::9:

Biz de henuz soylemedik kimseye bir iki yakin arkadasim biliyor o kadar bayramda duyurucaz nasip olursa insan zor tutuyor belki ama boylesi daha dogru gibi geliyor bana rabbim esirgesin

Aynen canim siz de bizdensiniz. Biz de ne olur ne olmaz dedik. Zaten cocuk yapmaya karar verdigimizde hemen kimseye soylemeyelim demistik.

Çok geçmiş olsun canım rahatlaman iyi olmuştur senin için :)

Çok teşekkür ederim
Hemde ne rahatlama bu geceden itibaren rahat uyurum artık :D

Senin nasıl gidiyo
Kayınvalide filan bunlar o kadar önemli değil, takma kafana
Sağlık gibisi yok

karbonat ve su mu? tuzlu su niyetine bulantı yapmaz mı?:44:

Hayır karbonat zaten genelde suyu yumuşatmak için kullanılır tuzla alakası bile yok ben gavisconda kullandım fayda etmedi karbonat rahatlatıyor hemde hiçbir zararı yok ayrıca içme suyunuza çok az koyarsanız su daha faydalı oluyor

Ahaha :)) benim de fena catlaklar ilkinde olmustu baya bundada ekstra bi catlama olmaz insallh var olan catlaklrdan dolayi epeyce esnek durumda gobegim :D
:D aynen..
Ay farketmiyo artik bi eksik bi fazla
Saglikla dogsun bebikler de..

Aynen canim siz de bizdensiniz. Biz de ne olur ne olmaz dedik. Zaten cocuk yapmaya karar verdigimizde hemen kimseye soylemeyelim demistik.

Bizde henüz söylemedik te
Benim bazı sağlık problemlerim vardı, düşük riski bile dendi
O yüzden dememiştik
Bugün iyi haberler aldım doktordan
Artık söyleriz ailelerimize inşallah :emir_bebek:

Şerbet,ayran,yoğurt,süt neler neler denedim olmuyor olmuyor . Ama doktorla konuşmadan da olmaz dediğin gibi. Belki gidicem yarın bakıyım sorucam ne dicek :((

canım bende çok feci yanma çekiyodum doktor gaviscon verdi bi rahatladım ki sorma yani ağrın yanman olduğunda iki ölçek iç dedi valla o şimdi çantamdan hiç çıkmıyo o kadar iyi yani hemde hamilelikte a + ilaç katagorisinde yani bebeğe hiç bir zararı yok

Tsk ederim cevabin icin. Cok isime yarar bu bilgiler.

Napalim annelik demek her sey demek. Sana da tsk edeim cvabin icin.

Ya kimin ne diyecegi belli olmuyor. Dusuklerimi soyledim her aradiginda sorardi arkadasim yeni yok mu diye yoruldum oglumu soylemedim. Bunu da soylemedim daha

7 saate cok dedi dr 2-3 saatte bir mola verin dedi. Bir de magnezyum ic yol oncesi dedi

Rica ederim canim

Yoo doğuluda değil :) nerden çıktıki bı şimdi :))) 3 çocuk çok mu ? Yoksa ikinci evliliği sadece doğulular mı yapıyor :)
O zman ben bizim aileden hiç bahsetmiyim. Biz 5 kardeşiz :) annem çerkes babamda arnavut . Ayrıca babamın ikinci evliliği biz her ne kadar görüşmesekte ilk evliliğinden 4 tane daha çocuğu var:))
Ama mazallah :/ biz inşallah yaşamayız öyle bişey :))

Ne biliyim canım enteresan geldi benim eşim doğulu biraz o taraflarda var böyle geç yaşlarda doğurmak yada ne bileyim fazla çocuk yapmak.Gerçi 3 çocuk çok değilmiş demek gençlikte yapmadı yaşlılıkta olsun bari düşünmüş olabilir kayınpederin :1: Benim dayımla aramda 10 yaş fark var o bile ilginç gelirken birbirine yaşıt hala ve yeğen...Aman canım amin inşallah yaşamazsınız:1:

Back
X