- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 40
Benim 14+3te kesilmişti ilkinde. Aniden olunca korkmuştum hatta doktora koşmuştum benim midem bugun bulanmadı diye :)
Şimdi düşünüyorum 14'e daha 2 ay var
ben 7+2 yim 5 haftam var desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 14+3te kesilmişti ilkinde. Aniden olunca korkmuştum hatta doktora koşmuştum benim midem bugun bulanmadı diye :)
Şimdi düşünüyorum 14'e daha 2 ay var
ne zaman biterki bunlar :44: çalışınca çok zor ya keşke işten şimdi çıkabilsem
Inşallah hiç başlamaz zaten çalışıyorum bide onu cekmeyeyim Allahım şu 4 ayı bi sağ salim atlatalim da inşallah gerisi gelirNormal canım. Hiç başlamayadabilir. İlla bulantı olacak diye birşey de yok. Ama olanların 8-9 gibi başladığı da oluyor.
İnşallah iyi gelir ya canım sana da
Bir de benim canım hep asitli birşeyler istiyor. Sanki soda filan içsem rahatlarmışım gibi geliyor. Doktorum ilaç da verdi, gebelerde güvenli dedi ama işte içmek istemiyorum... Çok sıkışırsam anca.
İlk bebekte hiç kusmadım ben, bir tek doğuma gittiğim akşam kusmuştum. Kusucam diye çok korkuyorum
Bende çalışıyorum canım Dr sürekli hafif bişeyler ye dedi peksimet al oda kesiyo onuda önerdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar keseleriniz kaçinci haftada gorundu.bu aracvp verenlere tesekkurler
Ben 6+3te kese ve kalp atışını bir arada gördüm canım. Ama benim 2. gebeliğim o yüzden sizler kadar heyecan olmuyor tabi, sabredeyim ikisini bir görürüm diye geç gittim biraz doktoruma.
Ama şu an 2,5 yaşında olan kızımda 6+1 de keseyi, 7+4te kalp atışını görmüştük.
ben 7+2 yim 5 haftam var desene
Inşallah hiç başlamaz zaten çalışıyorum bide onu cekmeyeyim Allahım şu 4 ayı bi sağ salim atlatalim da inşallah gerisi gelir
ben normal hayatımdada hiç kusmadım desem bulantılar var ama dediğin gibi kusma olmadı hiç.limonu sıkıp sodayı öyle içiyordum artık onu görünce bile midem bulanyı.en sağlıksız şey beni rahatlatıyo normalde hiç içmem ama açık çay bana iyi geliyo..bide aç durunca sıkıntım yok az bişey yedimmi mideme bişey pturuyo ağrı başlıyo hemen..ilacının adı ne ben hiç ilaç istemedim ya :44:
bende senın gıbı duşunuyorum 2.bebeğim ve cok heyecan yok .... ne bende ne de eşimde....ama sanırım daha fazla dayanamayacağım ve gıdeceğim... kasıklarım çok ağrıyor ..pantolanlar sıkmaya başladı garıp bi şeikilde şiştim sanki...
27 Nisan mı SAT :) Benim 30 Nisan, doğumu 4 Şubat gösteriyor...
Sana birşey diyim mi, Şubat annelerine geldim ama biz bence Şubat annesi olamayız :)
Kızımda da 3 Şubat veriyordu tarihi, SAT'ım 23 Nisandı. 38+3'te 18Ocakta doğum yaptım :)
Benim aç tok fark etmiyo hep bulanıyo. Yemek yiyince birkaç dk.olmuyo sonra başlıyo yeniden...
İlacın adını sana özelden yazayım canım istersen, belki de yasaktır burda ilaç adı yazmak...
yok canım yasak değil hepimiz yazıyoruz ilaç ismi yaz buraya
evet 27 nisan ama benmki tüp bebiş inşallah rabim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder aminnnnnnnnnnnnnn benim ilk çocuk olacak nasipse.ama biliyorum ocak annesi oluruz biz
Canım inşallah amniyotik bant değildir. Belkide ikizdir, inşallah oyledirmeraba kızlar daha önce yazmıştım ben de şubat annesi olucam inşallah
bugün kontrole gittim bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür ama doktor kesenin şeklinin farklı olduğunu söyledi. ya ikinci bir kese var yada bölünmek üzereyken bölünememiş ya da amniotik bant var dedi. 5 hafta 6 günlük olduğumu söyledi. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim(
27 Nisan mı SAT :) Benim 30 Nisan, doğumu 4 Şubat gösteriyor...
Sana birşey diyim mi, Şubat annelerine geldim ama biz bence Şubat annesi olamayız :)
Kızımda da 3 Şubat veriyordu tarihi, SAT'ım 23 Nisandı. 38+3'te 18Ocakta doğum yaptım :)
mide bulantılarım yüzünden zoraki iznimi kullanmak zorunda kaldım yarın itibariyle izne çıkıyorum.
meraba kızlar daha önce yazmıştım ben de şubat annesi olucam inşallah
bugün kontrole gittim bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür ama doktor kesenin şeklinin farklı olduğunu söyledi. ya ikinci bir kese var yada bölünmek üzereyken bölünememiş ya da amniotik bant var dedi. 5 hafta 6 günlük olduğumu söyledi. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim(