2015 Şubat Anneleri

bnde sogan suyu falan denedım kıst gıttı bu ay yıne olmus 5 gun daha yapayım kıst gıtsın tahlıllerle dot gıdıp tedavıye baslayayım ben evlendımdıgınden berı hıc korunmadım ortalama 9 aydır olmuyor:KK43:

Bizde 1,5 sene istemedik sonra böyle uğraştık işte ama kısmet hayırlısı allahım dualarımı kabul etti.. Sende bir 3 ay daha dene sonra dr a git derim :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaa aaaa o nasıl biri yaa insan nasıl sevinmez. Biz daha krsinleşmeden söylemedik ailrlere ama duysa benim k.v havalara uçar beni oturduğum yerden kaldırmaz.. Birde bugün arıyo sende canım birşey istemiyor de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten ondan gelecek hayrı istemem ben.canım şunu istiyo desem hastayım desem iki sokak ötede olmasına rağmen gelir 1 hafta kalır benide deli eder.her aradığında iyiyim dicem.allah kimseye muhtaç etmesin.çok şanslısın sen ne güzel kız maşallah.kalp atışını görde öyle söyle.biz dayanamadık valla bilsin dedik.hata etmişiz ..kimseye söylemeyin 6 ay olana kadar diyo bize ya şaka gibi :KK1::KK1:

Bende olmadı canım 22 mayıstı bat tarihim bende 25 mayısta kırmızı kan geldi çok az... Geç döllenme olabilir benimkisi.. Seninki için birşey diyemeyeceğim biliyorum çok zor ama sakin olup batın geçmesini bekle.. Belirti arama sakın sakin ol düşünme :KK16::KK16:

caydın ben zaten hamileyim :)Batım çoktan geçti.

evet korkular asıl şimdi başlıyor ya:KK1: bizde yeni 3+1 eve çıkıyoruz şansa bak rabbim ne güzel yoluna koyuyor herşeyi :KK1: dün kaynanama söyled eşim hamile olduğumu.kadında ne bi şaşırma ne bi sevinme ne bi tepki.nerden biliyonuz diyo cevaba bak.hamile olduğunu nerden biliyonuz :KK47: eşimde doktora gittik dedi safım benim.tebrik falanda etmedi paranızı harcamayın oraya buraya gitmeyin demeye başladı.eşim taksi çağır eve yürüyemez dedi benm için.kaynana diyoki yürür yürür nesi varmış dedi şak diye kapıyı kapattı bende deli oldum ya of.sabahda aramış canın bişey çekiyomu bak çekerse ara beni diyo.nasıl insan bu ya :26:

:KK53: cok sasırdım ya kız dengesız bunlar kaynanana lakabı yapıstımı dengesızlesıyorlar:)

zaten ondan gelecek hayrı istemem ben.canım şunu istiyo desem hastayım desem iki sokak ötede olmasına rağmen gelir 1 hafta kalır benide deli eder.her aradığında iyiyim dicem.allah kimseye muhtaç etmesin.çok şanslısın sen ne güzel kız maşallah.kalp atışını görde öyle söyle.biz dayanamadık valla bilsin dedik.hata etmişiz ..kimseye söylemeyin 6 ay olana kadar diyo bize ya şaka gibi :KK1::KK1:

Evet canım öyle yap sevineceği yerde yaptıklarına bak.... 6 ay söylemeyin ne deemek doğunca söyle bari oldu olacak :KK35:

evet canım kesinleşsinde öyle yoksa üzülürler dua edin.. Siz cuma gideceksiniz dimi?

Bende olmadı canım 22 mayıstı bat tarihim bende 25 mayısta kırmızı kan geldi çok az... Geç döllenme olabilir benimkisi.. Seninki için birşey diyemeyeceğim biliyorum çok zor ama sakin olup batın geçmesini bekle.. Belirti arama sakın sakin ol düşünme :KK16::KK16:

caydın ben zaten hamileyim :)Batım çoktan geçti.

uykuuuuuu çok uykum geliyor :)

Aaaaaa anlamadım canım kusura bakma hayırlısı olsun :KK16::KK16::KK16: Allah kucağımıza almayıda nasip etsin...

Kese kalp atışı görüldü mü? :nazar::nazar:

kızlar kimi çin takvimi doğru diyor ne düşünüyorsunuz sizce?

Valla ben rüyada gördüm erkek :KK1::KK1: Çin takvimi kız der bakalım hangisi olacak Amannn sağlıklı olsunda :KK16::KK16::KK16:

Bu arada bende sabah 6,30 da uyandım ters etki yaptı heralde hiç uykum yok

Sağooll canımmm ayy evettt hayırlısıyla tatlı heyecanları paylaşıcaz :KK6::KK6::KK6::KK6:

Cannııımmmm senle ben aynıyız.... Diğer topikte de vardın dimi? Hamile kalmak için heryolu deneyenler :KK8::KK8::KK8::KK8:

Çok teşekkür ederimmm canımm :nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepinizi tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diyorlarki 2. aydan sonra başlar mide bulantılar vs.. ler şimdilik rahatız inşallah rahat bir hamilelik süreci gerçiririz.

tşk ederim. Amin..

Ben henüz kesesini görmedim, haftaya cumartesi çağırdı doktor bir sürü de test istedi sağlık ocağından.

Bende c.tesi gidicem ilk kez bakalım beni de o zaman daha sonra çağırır... Yİne mi test :KK43:

caydin yaş kaç?

29 canım senin?

Diyorlarki 2. aydan sonra başlar mide bulantılar vs.. ler şimdilik rahatız inşallah rahat bir hamilelik süreci gerçiririz.

Öyle diyorlar evet 2. ve 3. ay inşallah rahat geçiririzç.. Benim heyecandan şimdiden bulanıyor ama :KK9::KK9:

Bende c.tesi gidicem ilk kez bakalım beni de o zaman daha sonra çağırır... Yİne mi test :KK43:

29 canım senin?

Öyle diyorlar evet 2. ve 3. ay inşallah rahat geçiririzç.. Benim heyecandan şimdiden bulanıyor ama :KK9::KK9:

Aaayyyyu çok guzelll ya hamismisinnn....oleeeyyyyyy:KK45::KK45: benim dun kanamam oldu yattim hastaneye bugün ciktimmm:21: iyiyiz çok şükür...ayy çok sevindim sana yaasa:KK76:

Son düzenleme:
Evet canım öyle yap sevineceği yerde yaptıklarına bak.... 6 ay söylemeyin ne deemek doğunca söyle bari oldu olacak :KK35:

evet canım kesinleşsinde öyle yoksa üzülürler dua edin.. Siz cuma gideceksiniz dimi?

evet cuma çağırdı doktor karındanmı alttanmı bakılacak idrara sıkışıkmı gitcez hiçbişey bilmiyorum ya :KK1:

X