2015 Şubat Anneleri

kızlar bişey soracağım progestron kullanan varmı gece uyuyamıyorum 20 defa kalkıyorum çok fazla gazım var ama sürekli ve iştahım o kadar çokki kendimi zor tutuyorum ilk bebeğimde ben hiç bişey yiyememiştim sürekli kusuyordum ben anlamadım bu nasıl hamilelik bunları progestronmu yapıyor

bende kullanıyorum canım banada çok fazla uyku ve baş dönmesi yaptı.Miğde bulantımda hafif var ilaçtanmı bilmiyorum ama.
benim hafif kahverengi lekelenmelerim var doktor onun için verdi sana neden verdi?

kızlar ben bugun muaynemı oldum ve minik kuşumun kalp atışlarını duydum :):) ya o nasıl güzel bır duygu allah herkese nasıp etsın :) ama dr bıraz risk gordu ve progesteron verdı. 9 gun sonra tekrar gıdıcem. Dua edin lutfen arkadaslar bebişim sımsıkı tutunsun:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tatlım gözün aydın çok sevindim :):nazar:

allahın izniyle tutunur annesi merak etme iyi düşün iyi olsun :KK49:

kızlar bi arkadaşıma kanaması lekelenmesi olmadığı halde ilk 4 ay progestaron(nasıl yazılıyo bilmiyorum:)) kullandırmış doktoru kasık ağrıları için ki çok şiddetli değilmiş. sizler ne için kullanıyosunuz?

selam kizlar

yine ben :KK3:

gittim kan verdim aksam 4 5 gibi alicam sonuclari dua edin insallah hersey yolundadir :)

hadi hayırlısı tatlım :nazar::emir_bebek: ben işten güçten gidemedim bile doktora :18:

canim en azindan tekrar beta yaptirsan en azindan bebegin gelisip gelismedigini ogrenebilirsin

ben gittim doktora ama muayene etmedi sadece kan tahlili verdi ebemle rdv aldim o da gelecek persembeye sende randevularini almaya basla istersen yavas uavas

aleyküm selam benimde bir kaç gündür hafif ağrı var kasıklarımda ilk hamileliğimde de olmuştu benim ağrı oluyor galiba genelde herkeste

canlarimm adet sancisi gibi sanci cekenler ve agrisi olanlar korkmayin doktorumla konustum cok normalmis.

kadinlarda rahim hafif one ya da arkaya dogru egimli duruyormus. bebek rahime duser dusmez rahim dogrulmaya basliyormus ve genislemeye basliyormus.

ic organlari da itiyormus haliyle. karin bel agrilari ve sancilar cok normal dedi o yuzden telas etmeyin. cok fazla agri olursa hemen doktorunuza gidin tabi.

benim batmalar ve sancilar oluyo ozellikle oksurdukce hapsurdukca felan arada gidip geliyolar.

insallah hepsi duzelecek :KK49:

kızlar bi arkadaşıma kanaması lekelenmesi olmadığı halde ilk 4 ay progestaron(nasıl yazılıyo bilmiyorum:)) kullandırmış doktoru kasık ağrıları için ki çok şiddetli değilmiş. sizler ne için kullanıyosunuz?

canım cumartesı gunu dr banada verdı. benımde hıc kanamam olmadı ama. tutunmasında sıkıntı gordu. daha ıyı tutunabılsın dıye verdı ılacı.

günaydın cici annler gününüz bebişlerinizle beraber güzel ve aydınlık olsun.Çok heyecanlıyım yarın keseyi görcez inşallah Rabbimin izniyle bugün nasıl geçecek bilmiyorum.Ara ara kasıklarımda adet sancısına benzeyen ağrı oluyo ani hareketlerde ağrı daha çok artıyo normalmi sizce..

canım bu sancılarından kesınlıkle doktoruna bahset. bendede cok sancı olmaya baslamıstı son gunlerde. hatta kasıklarımda bıcak gıbı ani batmalar oluyordu. dr progestan verdı. sen cok kafanı takma. ama doktoruna da bahset.

canlarimm adet sancisi gibi sanci cekenler ve agrisi olanlar korkmayin doktorumla konustum cok normalmis.

kadinlarda rahim hafif one ya da arkaya dogru egimli duruyormus. bebek rahime duser dusmez rahim dogrulmaya basliyormus ve genislemeye basliyormus.

ic organlari da itiyormus haliyle. karin bel agrilari ve sancilar cok normal dedi o yuzden telas etmeyin. cok fazla agri olursa hemen doktorunuza gidin tabi.

benim batmalar ve sancilar oluyo ozellikle oksurdukce hapsurdukca felan arada gidip geliyolar.

insallah hepsi duzelecek :KK49:

canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. senin de sancı ve batmalar için progestron verdi mi?

Günaydın annecik adayları, bol vitaminli ve kusmasız bir hafta dilerim :) Ben sabah siftahı yaptım gerçi :)

Kızlar, progestan kullananlar. Doktorum bana da verdi ama bir damla yerleşme lekesinden başka lekelenmem olmadığı için kullanmadım. Progestan yan etkisi yüksek bir ilaç onu kullanırken çalışmanız biraz zor olur, vajinal yolla da kullanılıyor ve hiç bir etkisi olmuyor diye biliyorum.

kızlar ben bugun muaynemı oldum ve minik kuşumun kalp atışlarını duydum :):) ya o nasıl güzel bır duygu allah herkese nasıp etsın :) ama dr bıraz risk gordu ve progesteron verdı. 9 gun sonra tekrar gıdıcem. Dua edin lutfen arkadaslar bebişim sımsıkı tutunsun:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

dünürüm tebrik ederim, darısı başıma. Ben ne zaman gitsem acaba bu hafta gitmeyi pek düşünmüyorum zaten üç oldu ultrason a giriyorum biraz geçsin diye düşünüyorum. Haftaya gidebilirim.

günaydın kızlar :KK16: bzde dr yeni geldik kesemizi gördük çk şükürrr :KK16: hereşy normal dedi dr kan verdim bide temmuz ortasına kadar ilişkiyi yasakladı. sonunda gördük mercimeğimiziii... temmuz ilk hafta tekrar çağırdı o zamanda kalp atışını duyucakmışız inşş :KK49:

Kızlar, progestan kullananlar. Doktorum bana da verdi ama bir damla yerleşme lekesinden başka lekelenmem olmadığı için kullanmadım. Progestan yan etkisi yüksek bir ilaç onu kullanırken çalışmanız biraz zor olur, vajinal yolla da kullanılıyor ve hiç bir etkisi olmuyor diye biliyorum.

bende progestanı fitil olarak kullanıyorum yinede zorlanıyorum valla :KK1:

günaydın kızlar :KK16: bzde dr yeni geldik kesemizi gördük çk şükürrr :KK16: hereşy normal dedi dr kan verdim bide temmuz ortasına kadar ilişkiyi yasakladı. sonunda gördük mercimeğimiziii... temmuz ilk hafta tekrar çağırdı o zamanda kalp atışını duyucakmışız inşş :KK49:

gözünaydınnnnn :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

X