- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Tesadüfen gördüm başka şeylere bakarken çok şaşırdım :)) ben de Ocak annesi olacağım sanırım ne güzel.yine aynı yıl doguracagizbende tebrik ederim
kış annesi olmak varmış kaderimizde hep demekkiçok teşekkür ederim amin inşallah
yaaa gerçekten mi tebrik ederimTesadüfen gördüm başka şeylere bakarken çok şaşırdım :)) ben de Ocak annesi olacağım sanırım ne güzel.yine aynı yıl doguracagiz
Hayırlı olsun canım ne güzel begüşe bir kardeş gelecek demek Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşMerhaba kızlar, çok uzun zamandır kimseler yazmıyor buraya artık. belki kimse görmeyecek ama yine de paylaşmak istedim, ikinci kez şubat annesi olucam eğer kısmetse ☺ daha çok yeni ama bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alırım. bakalım neler olacak
sağol canımHayırlı olsun canım ne güzel begüşe bir kardeş gelecek demek Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
Sağlıkla gelsin kuzucuksağol canım ❤ evet inşallah bir aksilik olmazsa gelecek, sonunda cesaret ettim
evet sana çok zor olmuştur canım, şimdi bizimkiler biraz daha rahatlar 5 yaşına gelecek sıpalar nerdeyse. o yüzden daha kolay olur. ama işte ben de tam kolaylaşmışken sil baştan yaşıcam tekrar. gözüm korkuyordu aslında ama hamile kalınca o korkular bitti, sağlıkla gelsin diyorum yeterki. daha tecrübeli daha sabırlı olduk sanırım. o yüzden çok korkmuyorum. bi de küçük bebeği çok özledim yaSağlıkla gelsin kuzucuksenin için biraz daha kolay olur yaşları yakın olanlara göre bize göre bizim ikisi de küçüktü gurbetteydik filan zor oldu benim için ama şu an en azından berat büyüdüğü için bundan sonra rahat ederim heralde
Hiç korkma canım ya öyle böyle zaman geçiyor büyüyorlar ben çok zorlandım ama işte büyüdü mertoşta beratla iyi oynuyorlar yani yıpranıyosun biraz tabi uykusuzluk ev işleri bebek çok zor oluyor ilk 2-3 sene ama dediğin gibi tecrübeliyiz artık üstesinden gelirsin çok rahat annen ya da başka biri de gelirse yardıma bir süreliğine iyi olur begüşte tam bir abla olurevet sana çok zor olmuştur canım, şimdi bizimkiler biraz daha rahatlar 5 yaşına gelecek sıpalar nerdeyse. o yüzden daha kolay olur. ama işte ben de tam kolaylaşmışken sil baştan yaşıcam tekrar. gözüm korkuyordu aslında ama hamile kalınca o korkular bitti, sağlıkla gelsin diyorum yeterki. daha tecrübeli daha sabırlı olduk sanırım. o yüzden çok korkmuyorum. bi de küçük bebeği çok özledim ya
Bu arada bence bu bebişin erkek gibi geliyo banaevet sana çok zor olmuştur canım, şimdi bizimkiler biraz daha rahatlar 5 yaşına gelecek sıpalar nerdeyse. o yüzden daha kolay olur. ama işte ben de tam kolaylaşmışken sil baştan yaşıcam tekrar. gözüm korkuyordu aslında ama hamile kalınca o korkular bitti, sağlıkla gelsin diyorum yeterki. daha tecrübeli daha sabırlı olduk sanırım. o yüzden çok korkmuyorum. bi de küçük bebeği çok özledim ya
annem bir ay kadar yanımda kalabilir ancak, ama eşim yardımcı olur elinden geldiğince sağolsun. idare edicez artık sağlıkla gelsin de bakalımHiç korkma canım ya öyle böyle zaman geçiyor büyüyorlar ben çok zorlandım ama işte büyüdü mertoşta beratla iyi oynuyorlar yani yıpranıyosun biraz tabi uykusuzluk ev işleri bebek çok zor oluyor ilk 2-3 sene ama dediğin gibi tecrübeliyiz artık üstesinden gelirsin çok rahat annen ya da başka biri de gelirse yardıma bir süreliğine iyi olur begüşte tam bir abla oluraynen insan özlüyor minik bebiş eldekiler büyüyünce
Evet canım yazarsın insan merak ediyor sağlıkla gelsin inşannem bir ay kadar yanımda kalabilir ancak, ama eşim yardımcı olur elinden geldiğince sağolsun. idare edicez artık sağlıkla gelsin de bakalım ☺ zor olcak tabii ona hazırlıklıyım
ay herkes erkek diyor inanır mısın ya. dur bakalım belli olunca buraya yazarım ☺
Ay kızlar kim kimdi birwz unuttum ama beratı hiç unutmuyorum yemesi düzeldi mi yoksa yine pilav makarna köfte devam mıSağlıkla gelsin kuzucuksenin için biraz daha kolay olur yaşları yakın olanlara göre bize göre bizim ikisi de küçüktü gurbetteydik filan zor oldu benim için ama şu an en azından berat büyüdüğü için bundan sonra rahat ederim heralde
Beratı ben de unutamıyorum hiçAy kızlar kim kimdi birwz unuttum ama beratı hiç unutmuyorum yemesi düzeldi mi yoksa yine pilav makarna köfte devam mı
Merhaba kızlar, çok uzun zamandır kimseler yazmıyor buraya artık. belki kimse görmeyecek ama yine de paylaşmak istedim, ikinci kez şubat annesi olucam eğer kısmetse ☺ daha çok yeni ama bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alırım. bakalım neler olacak
teşekkür ederimhayırlı olsunsağ salim kucağına alırsın inş
Bizimki de öyleydi; Kardeş yolda geliyor. :) darısı başına:)Eskileri hatırladım geldim ikinciler üçüncüler doğmak üzere biz tembel kaldık . Oglum kardess istiyor dua ediyo sürekli Allah'ım bana bebek verirmisin diye.,,,Gözümde çok büyüyor hamilelik oğlum yalnız kalmasın diye istiyoruz bakalım Rabbim ne zaman nasip eder..burda çok karışık duyguları aynı anda yaşadık sevindik üzüldük korktuk tekrar aynı duyguları tadmak isterim
Gözün aydın :) Bellidir artık cinsiyeti?Merhaba kızlar, çok uzun zamandır kimseler yazmıyor buraya artık. belki kimse görmeyecek ama yine de paylaşmak istedim, ikinci kez şubat annesi olucam eğer kısmetse ☺ daha çok yeni ama bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alırım. bakalım neler olacak
teşekkürler :)Gözün aydın :) Bellidir artık cinsiyeti?çoook uzun zaman oldu uğramayalı buralara, ne güzel günlerdi be...