Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Şu 3gün nasıl geçecek bilmiyorum. Bebek çok hareketli aşağı baskı yapıyor. Bol bol protein yiyip az hareket et diye mesaj atmış doktorum. Bugün yatarım hep ama çok sıkılıyorum. İnşallah çarşambaya kadar gelmeye kalkmaz ya. Garip şeyler hissedince huzursuz kalıyorum.

@cikibum sen nasılsın? Doğum nasıl geçti alıştın mı bebeğine❤️🌸
Ay çok güzel ❤️ hepiniz sağlıcakla, en doğru vakitte bebeğinize kavuşun İnşallah ❤️
Sezaryen olduğum için ağrılarım var ama gebe olmaktan daha zor değil bence 😁
Çok kötü geçen 9 ayın ardından kavuştuk
Ay bir de güzel ki oğlum pek yakışıklı 🥹😁 (kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş🤣🤣)

Ay çok güzel ❤️ hepiniz sağlıcakla, en doğru vakitte bebeğinize kavuşun İnşallah ❤️
Ay bir de güzel ki oğlum pek yakışıklı 🥹😁 (kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş🤣🤣)
Yaa maşallah size🥰🧿 darısı başımıza 🙏🏻

Maşallah size🧿 en güzel bayram şekeriniz gelmiş sağlıkla 🙏🏻
Darısı bizlerin başına.

Kızlar malt diye bi içecek varmış. Baya süt yapıyormuş çevremde çok kullanan olmuş. Cam şişe de arpa maltı. Bilen duyan son zamanlarda alan var mı güvenilir ?

Kıpır kıpır olması çok güzel annesi. Sizi biraz uykusuz bırakır yavrukuşunuz ama hareket hissedememektense bunu tercih ederim. (Bi gece boyunca öğlene dek hareket hissetmeyip öğlen nst ye koşmuştum 🥲 meğer tembellik günüymüş)

Bu gece belki yeni jimnastik hareketleri öğrenmiştir annesi, onları deniyodur😃
Ya hahah aynen öyle 😂 ya büyüdükçe yer daralıyor hareketler azalıyor. Dıyorlar . Buda bazen böyle aşırı hareket edınce acaba bı sorun mu var diye düşünüyorum istemsiz 🫠

Ya hahah aynen öyle 😂 ya büyüdükçe yer daralıyor hareketler azalıyor. Dıyorlar . Buda bazen böyle aşırı hareket edınce acaba bı sorun mu var diye düşünüyorum istemsiz 🫠
Hareketli olması iyiymiş benimki de çok hareketli doktor dedi kıpır kıpır sağlıklı bir bebek daha ne istiyorsun 🧿🧿

Kızlar malt diye bi içecek varmış. Baya süt yapıyormuş çevremde çok kullanan olmuş. Cam şişe de arpa maltı. Bilen duyan son zamanlarda alan var mı güvenilir ?
Ben e bebek promalt olarak faydasını gördüm hatta ben en çok onunla humana stil tea faydasını gördüm yeşil olanın tadı daha güzel

Ama bunlar çok şekerli. Eğer şekerin varsa içme. Ben de ebebek promalt ve humana çay içmiştim. Bir de bestlak damla kullanmıştım. Hepsi de işe yarıyor.
Şeker sorunum yok çok şükür ya fazla kilo da almadım bişey olmaz bence. Bir hafta önce başlayayım doğumdan olmazsa

Şeker sorunum yok çok şükür ya fazla kilo da almadım bişey olmaz bence. Bir hafta önce başlayayım doğumdan olmazsa
Acaba erken başlamanın zararı olur mu ? Şekerli olunca bebek içerde sıkıntı yaşar mı benim var daha bi durum olmazsa doğuma 3 5 gün 1 hafta çünkü. Aktardan çay yaptırdım ben bir de onu içeceğim ama daha ona da başlamadım

E bebekte teneke kutulu satiliyor ben bu kez hastane cantama da koydum gece dogumda hastanede onermislerdi

Herkese çok teşekkür ederimmm bebek de ben de iyiyiz çok şükür 🥰 müsait vakit bulduğumda detaylı şekilde yazacağım inşallah doğum sürecimi 💗 normal doğum oldu sıfır açıklık ve sancıyla hastaneye kontrole gittiğim halde
Masallah suni sanciyla mi dogum yaptiniz

Doğumdan önce içmeye başlasam işe yarar mı
Ama bunlar çok şekerli. Eğer şekerin varsa içme. Ben de ebebek promalt ve humana çay içmiştim. Bir de bestlak damla kullanmıştım. Hepsi de işe yarıyor.
Öncesinde kullanmadım ben hiç o yüzden bir şey diyemiyorum 😊

Herkese çok teşekkür ederimmm bebek de ben de iyiyiz çok şükür 🥰 müsait vakit bulduğumda detaylı şekilde yazacağım inşallah doğum sürecimi 💗 normal doğum oldu sıfır açıklık ve sancıyla hastaneye kontrole gittiğim halde
Masallah, en kısa zamanda detayları bekliyoruz merak ettim 🙈

Acaba erken başlamanın zararı olur mu ? Şekerli olunca bebek içerde sıkıntı yaşar mı benim var daha bi durum olmazsa doğuma 3 5 gün 1 hafta çünkü. Aktardan çay yaptırdım ben bir de onu içeceğim ama daha ona da başlamadım
Senin çok az kalmış bence başlamanda sıkıntı olmaz ben 37 den sonra başlarım muhtemelen

Öncesinde kullanmadım ben hiç o yüzden bir şey diyemiyorum 😊
Eğer sezaryen de kesin karar verirsek o hafta damlayla falan yavaştan başlarım ya. Zaten doğum çantama koydum provalar ve damlayı o dediğin çaya da bakcam şimdi 😃 inşallah bol bol sütümüz olur bi de onun stresini yaşamayız

Back
X