- 5 Eylül 2018
- 698
- 693
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok güzel@cikibum sen nasılsın? Doğum nasıl geçti alıştın mı bebeğine![]()
Yaa maşallah sizeAy çok güzelhepiniz sağlıcakla, en doğru vakitte bebeğinize kavuşun İnşallah
Sezaryen olduğum için ağrılarım var ama gebe olmaktan daha zor değil bence
Çok kötü geçen 9 ayın ardından kavuştuk
Ay bir de güzel ki oğlum pek yakışıklı(kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş
)
Maşallah sizeAy çok güzelhepiniz sağlıcakla, en doğru vakitte bebeğinize kavuşun İnşallah
Sezaryen olduğum için ağrılarım var ama gebe olmaktan daha zor değil bence
Çok kötü geçen 9 ayın ardından kavuştuk
Ay bir de güzel ki oğlum pek yakışıklı(kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş
)
Ya hahah aynen öyleKıpır kıpır olması çok güzel annesi. Sizi biraz uykusuz bırakır yavrukuşunuz ama hareket hissedememektense bunu tercih ederim. (Bi gece boyunca öğlene dek hareket hissetmeyip öğlen nst ye koşmuştummeğer tembellik günüymüş)
Bu gece belki yeni jimnastik hareketleri öğrenmiştir annesi, onları deniyodur![]()
Hareketli olması iyiymiş benimki de çok hareketli doktor dedi kıpır kıpır sağlıklı bir bebek daha ne istiyorsunYa hahah aynen öyleya büyüdükçe yer daralıyor hareketler azalıyor. Dıyorlar . Buda bazen böyle aşırı hareket edınce acaba bı sorun mu var diye düşünüyorum istemsiz
![]()
Ben e bebek promalt olarak faydasını gördüm hatta ben en çok onunla humana stil tea faydasını gördüm yeşil olanın tadı daha güzelKızlar malt diye bi içecek varmış. Baya süt yapıyormuş çevremde çok kullanan olmuş. Cam şişe de arpa maltı. Bilen duyan son zamanlarda alan var mı güvenilir ?
Doğumdan önce içmeye başlasam işe yarar mıBen e bebek promalt olarak faydasını gördüm hatta ben en çok onunla humana stil tea faydasını gördüm yeşil olanın tadı daha güzel
Ama bunlar çok şekerli. Eğer şekerin varsa içme. Ben de ebebek promalt ve humana çay içmiştim. Bir de bestlak damla kullanmıştım. Hepsi de işe yarıyor.Doğumdan önce içmeye başlasam işe yarar mı
Şeker sorunum yok çok şükür ya fazla kilo da almadım bişey olmaz bence. Bir hafta önce başlayayım doğumdan olmazsaAma bunlar çok şekerli. Eğer şekerin varsa içme. Ben de ebebek promalt ve humana çay içmiştim. Bir de bestlak damla kullanmıştım. Hepsi de işe yarıyor.
Acaba erken başlamanın zararı olur mu ? Şekerli olunca bebek içerde sıkıntı yaşar mı benim var daha bi durum olmazsa doğuma 3 5 gün 1 hafta çünkü. Aktardan çay yaptırdım ben bir de onu içeceğim ama daha ona da başlamadımŞeker sorunum yok çok şükür ya fazla kilo da almadım bişey olmaz bence. Bir hafta önce başlayayım doğumdan olmazsa
Amin insallah, sizin de gonlunuzce olur umarimHer konuda planli olmayi severim
Keske benimde boyle planli olabilseydi dogumum
Umarim gönlünüzce olur
E bebekte teneke kutulu satiliyor ben bu kez hastane cantama da koydum gece dogumda hastanede onermislerdiKızlar malt diye bi içecek varmış. Baya süt yapıyormuş çevremde çok kullanan olmuş. Cam şişe de arpa maltı. Bilen duyan son zamanlarda alan var mı güvenilir ?
Masallah suni sanciyla mi dogum yaptinizHerkese çok teşekkür ederimmm bebek de ben de iyiyiz çok şükürmüsait vakit bulduğumda detaylı şekilde yazacağım inşallah doğum sürecimi
normal doğum oldu sıfır açıklık ve sancıyla hastaneye kontrole gittiğim halde
Ama bunlar çok şekerli. Eğer şekerin varsa içme. Ben de ebebek promalt ve humana çay içmiştim. Bir de bestlak damla kullanmıştım. Hepsi de işe yarıyor.Doğumdan önce içmeye başlasam işe yarar mı
Öncesinde kullanmadım ben hiç o yüzden bir şey diyemiyorumŞeker sorunum yok çok şükür ya fazla kilo da almadım bişey olmaz bence. Bir hafta önce başlayayım doğumdan olmazsa
Masallah, en kısa zamanda detayları bekliyoruz merak ettimHerkese çok teşekkür ederimmm bebek de ben de iyiyiz çok şükürmüsait vakit bulduğumda detaylı şekilde yazacağım inşallah doğum sürecimi
normal doğum oldu sıfır açıklık ve sancıyla hastaneye kontrole gittiğim halde
Senin çok az kalmış bence başlamanda sıkıntı olmaz ben 37 den sonra başlarım muhtemelenAcaba erken başlamanın zararı olur mu ? Şekerli olunca bebek içerde sıkıntı yaşar mı benim var daha bi durum olmazsa doğuma 3 5 gün 1 hafta çünkü. Aktardan çay yaptırdım ben bir de onu içeceğim ama daha ona da başlamadım
Eğer sezaryen de kesin karar verirsek o hafta damlayla falan yavaştan başlarım ya. Zaten doğum çantama koydum provalar ve damlayı o dediğin çaya da bakcam şimdiAma bunlar çok şekerli. Eğer şekerin varsa içme. Ben de ebebek promalt ve humana çay içmiştim. Bir de bestlak damla kullanmıştım. Hepsi de işe yarıyor.
Öncesinde kullanmadım ben hiç o yüzden bir şey diyemiyorum![]()