Çok teşekkürler vallahi ben burdayım hep bakıyorum keşke biraz hareketlense eskisi gibi kızlar nerdesiniz herkes iyi ve sağlıklımıMerhaba Canlar. Uzun bir aradan sonra yazayım dedim ama resmen terkedilmiş buralar. Öncelikle tüm kuzularımın Doğum gününü kutluyorum. Niceseneleri olsun hep güzel günlerini görelim inşallah. Ne heyecanla ne merakla bekledik kuzularımızı şimdi 3 yaşını bitirdiler bile maşallah. Çoğumuz anneliği ilk defa öğrendik. Dünyanın en zor ama en eşsiz en güzel göreviymiş. Çok şükür nasip oldu bize de. Sevgiler hepinize
3 yaşına giren ve girecek kuzularımızın doğum günü kutlu olsun instagramda fotolar paylaşılıyor bazılarını görüyorum çoook tatlılar maşallah inşallah bir yerlerde tanışma fırsatları olurMerhaba Canlar. Uzun bir aradan sonra yazayım dedim ama resmen terkedilmiş buralar. Öncelikle tüm kuzularımın Doğum gününü kutluyorum. Niceseneleri olsun hep güzel günlerini görelim inşallah. Ne heyecanla ne merakla bekledik kuzularımızı şimdi 3 yaşını bitirdiler bile maşallah. Çoğumuz anneliği ilk defa öğrendik. Dünyanın en zor ama en eşsiz en güzel göreviymiş. Çok şükür nasip oldu bize de. Sevgiler hepinize
Selam kızlar nasılsınız maralcığım mertte havale geçirdi hakanın da geçirdiğini hatırlıyordum aradım taradım mesajını buldum sonunda bu alıntıda yazdığın herşeyi yaşadı mert ölümden döndü birden bire 40 a çıktı ateşi ve o anda gözümün önünde önce gözleri tavana sabitlendi öyle dondu sonra gözbebekleri gözkapaklarına doğru yukarı kaydı sadece gözlerinin beyazı görünüyordu ve hiçbirşekilde düzelmedi 3-4 dakika boyunca titredi ağzından sular aktı ve vücudu kaskatı kesildi morardı hiçbişey yapamadım elim ayağım boşaldı o anda nasıl bağırdım anneme annee diye tüm bina duymuş sesimi neyse annemle eşim kucakladığı gibi yetiştirdiler hastaneye ben de arkadan beratla gittim yol 20 dk sürdü ama o yol bana hiç bitmedi ömrümün en uzun yoluydu bi yandan ağlayıp bi yandan dua ettim dedim tamam artık gözlerini açamayacak artık gitti çok zordu hastaneye varana kadar geçmiş havale ama yolda annemin kucağındayken 2 dk daha devam etmiş aynı şekilde çırpınmış sonra uykuya dalmış hastaneye varana kadar hastanede hemen önce fitil koydular kan tahlili aldılar pamukları ıslatıp çıplak vücudunun heryerine sardılar akciğer filmi çektiler akciğerlerin sol kısmında enfeksiyon varmış ve boğazlar çok şiş dedi doktor antibiyotik ve ateş düşürücü verdiler eve geldik bir de havale ilacı yazdı havale anında makattan verilecekmiş ömrümüzden ömür gitti o anlarda çok kötü bi kabus gibiydi doktor 6 yaşına kadar riski var enfeksiyon hastalıklarında ateşlendiği zaman tekrarlayabilir havale dedi ateşi hiçbir zaman 38,5 un üzerine çıkmasın engelleyin dedi ateş düşürücüylederin uykuya dalma varmis sonrasinda
bizde eksik olanlar o esnada kusma,bilinç kaybi yada uyuma iste her ehyse
agizdan dolu dolu kopuk gelmesi,eller ve kollarin siddetli hareket etmesi titreme esnasinda
hatta çocuk doktorum taklit etti :)
agzni yuzunu egdi, ellerini kolarrini çirpinir gibi salladi,sonra tik kapadi gozlerini horladi uyyomus yaniu sonrasindada
adam dr deil komedyen sanarsin :)))
TR de doktorlar için havale ama oncesi sonrasi yok bu isin
farkli dusunuyolar o neden anlamadim
ha havalede olsa bisey yapmayacaklarmis onuda sordum
Canim cok gecmis olsun Allah acil sifa versin. Cok uzuldumSelam kızlar nasılsınız maralcığım mertte havale geçirdi hakanın da geçirdiğini hatırlıyordum aradım taradım mesajını buldum sonunda bu alıntıda yazdığın herşeyi yaşadı mert ölümden döndü birden bire 40 a çıktı ateşi ve o anda gözümün önünde önce gözleri tavana sabitlendi öyle dondu sonra gözbebekleri gözkapaklarına doğru yukarı kaydı sadece gözlerinin beyazı görünüyordu ve hiçbirşekilde düzelmedi 3-4 dakika boyunca titredi ağzından sular aktı ve vücudu kaskatı kesildi morardı hiçbişey yapamadım elim ayağım boşaldı o anda nasıl bağırdım anneme annee diye tüm bina duymuş sesimi neyse annemle eşim kucakladığı gibi yetiştirdiler hastaneye ben de arkadan beratla gittim yol 20 dk sürdü ama o yol bana hiç bitmedi ömrümün en uzun yoluydu bi yandan ağlayıp bi yandan dua ettim dedim tamam artık gözlerini açamayacak artık gitti çok zordu hastaneye varana kadar geçmiş havale ama yolda annemin kucağındayken 2 dk daha devam etmiş aynı şekilde çırpınmış sonra uykuya dalmış hastaneye varana kadar hastanede hemen önce fitil koydular kan tahlili aldılar pamukları ıslatıp çıplak vücudunun heryerine sardılar akciğer filmi çektiler akciğerlerin sol kısmında enfeksiyon varmış ve boğazlar çok şiş dedi doktor antibiyotik ve ateş düşürücü verdiler eve geldik bir de havale ilacı yazdı havale anında makattan verilecekmiş ömrümüzden ömür gitti o anlarda çok kötü bi kabus gibiydi doktor 6 yaşına kadar riski var enfeksiyon hastalıklarında ateşlendiği zaman tekrarlayabilir havale dedi ateşi hiçbir zaman 38,5 un üzerine çıkmasın engelleyin dedi ateş düşürücüyle
Sağol canım ateşi hala ateş düşürücü vermeden düşmedi nasıl bir illetse şu enfeksiyon antibiyotiğe devam ediyoruz ateşi de ilacın etkisi geçince yükselmeye başlıyor tekrar sürekli ilaçlarla kendine gelebiliyor yani şu anCanim cok gecmis olsun Allah acil sifa versin. Cok uzuldumsimdi nasil toparladi mi antibiyotikle?
Cok sarsmis vucudunu ah yavrum.Sağol canım ateşi hala ateş düşürücü vermeden düşmedi nasıl bir illetse şu enfeksiyon antibiyotiğe devam ediyoruz ateşi de ilacın etkisi geçince yükselmeye başlıyor tekrar sürekli ilaçlarla kendine gelebiliyor yani şu an
Sağol canım inşallah çok teşekkür ederimCok sarsmis vucudunu ah yavrum.
Duzenli ilaclarla kisa zamanda toparlar insallah. Vucutta enfeksiyon oldugu icin ates cikiyor antibiyotigi saatli kullan enfeksiyon temizlenince ateste biter Allah kolaylik versin canim..
merhaba canimSelam kızlar nasılsınız maralcığım mertte havale geçirdi hakanın da geçirdiğini hatırlıyordum aradım taradım mesajını buldum sonunda bu alıntıda yazdığın herşeyi yaşadı mert ölümden döndü birden bire 40 a çıktı ateşi ve o anda gözümün önünde önce gözleri tavana sabitlendi öyle dondu sonra gözbebekleri gözkapaklarına doğru yukarı kaydı sadece gözlerinin beyazı görünüyordu ve hiçbirşekilde düzelmedi 3-4 dakika boyunca titredi ağzından sular aktı ve vücudu kaskatı kesildi morardı hiçbişey yapamadım elim ayağım boşaldı o anda nasıl bağırdım anneme annee diye tüm bina duymuş sesimi neyse annemle eşim kucakladığı gibi yetiştirdiler hastaneye ben de arkadan beratla gittim yol 20 dk sürdü ama o yol bana hiç bitmedi ömrümün en uzun yoluydu bi yandan ağlayıp bi yandan dua ettim dedim tamam artık gözlerini açamayacak artık gitti çok zordu hastaneye varana kadar geçmiş havale ama yolda annemin kucağındayken 2 dk daha devam etmiş aynı şekilde çırpınmış sonra uykuya dalmış hastaneye varana kadar hastanede hemen önce fitil koydular kan tahlili aldılar pamukları ıslatıp çıplak vücudunun heryerine sardılar akciğer filmi çektiler akciğerlerin sol kısmında enfeksiyon varmış ve boğazlar çok şiş dedi doktor antibiyotik ve ateş düşürücü verdiler eve geldik bir de havale ilacı yazdı havale anında makattan verilecekmiş ömrümüzden ömür gitti o anlarda çok kötü bi kabus gibiydi doktor 6 yaşına kadar riski var enfeksiyon hastalıklarında ateşlendiği zaman tekrarlayabilir havale dedi ateşi hiçbir zaman 38,5 un üzerine çıkmasın engelleyin dedi ateş düşürücüyle
Anladım canım inşallah tekrarlamaz bizde de valla ben artık çok korkuyorum ateşten azıcık ateşlense veririm iburamini Allah göstermesin bir daha o gün ömrümden ömür gitti hastaneye gidip mertin normale döndüğünü görene kadarmerhaba canim
kiyamam canim ya çokgecmis olsun, Allah bterinden korusun
evet hiç havale gormemeis bi çocukda sINIR YAS ama havale gcmisi olanda yas, bende gecirmisim kucukken
annem bana kizinca kucukken havale gecirdin ondan boyle sinir ediyon beni derdi :))))
hakan da bi sorun yok, çok sinirli bi çocuk ama buyuk oglum da oyle o havale gecirmedi
insallah tekrarlamaz, biliyorsun ben ates dusurucu vermiorum hiç, o gunde vermemistim ama 39 du zaten havale aninda kaçti olçmedim opanikle, evet cok zor
esim oturdu agladi adamservis disi oldu,kucagimda cocouk la ambulansi geri ben aradim ,; ne kdr bilsende zararsuz oldugunu insan illaki eli ayagi dolaniyor
bize 2 yil oldu , bu iki yil içinde iki uç kez ateslendi ben ilaç vermedim, havale ilaci falan da bilmiorum bana oyle biosey vermediler
hatta koydeyken bu sene izinde rota oldu hafif gecirdi onda dr ada goturmedim
burdada kolay kolay goturmuyorum dra, ates uç gunu gecerse goturyorum oda hiç geçmiyor :)
iburamin ne kiAnladım canım inşallah tekrarlamaz bizde de valla ben artık çok korkuyorum ateşten azıcık ateşlense veririm iburamini Allah göstermesin bir daha o gün ömrümden ömür gitti hastaneye gidip mertin normale döndüğünü görene kadar
Sağol canım amin inş onun hastalığının etkisinden kurtulamadan beratın hastalıklarıyla perişan olduk akşam yine acildeydik ve yine tahlil yapıldı yine antiyotikBRBM çok geçmiş olsun canım benim neyse ki atlatmışsınız, ben okurken kötü oldum kim bilir sen neler yaşadın..