2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    134
Bende birazdan çıkıcam hastaneden ama 6 sene önce kızımı doğduğumda dilimi aldırma yoktu özelde olmuştum onu bunu şehir hastanesinde oldum 10 gün sonra dikiş aldırmaya geleceksiniz dedi ay acır mo acaba ya o nasıl birşey bilmiyorum daha benim bildiğim dikiş aldırma kalmamıştı hep eriyen estetik dikiş sanıyordum

Doktor narkoz verip alacağım dedi ya sen dayanmazsın dedi :)
Oysa dikişleri ayık alıyor sanıyordum.
Bana öyle dedi ameliyathanedeyım şimdi bende bekliyorum

Doktor narkoz verip alacağım dedi ya sen dayanmazsın dedi :)
Oysa dikişleri ayık alıyor sanıyordum.
Bana öyle dedi ameliyathanedeyım şimdi bende bekliyorum
Ay şaka yapıyorsun öyle mi ağrı oluyor muymuş ay bende dayanamam.bayıltarak almaz devlettekiler de of nolcak ay sen aldırınca yaz bana da bilgi ver gerçi bayıltırlarsa kolay olur senin

Merhaba surecim biraz zorlu oldu aslinda cunku bebegim yukariydaydi asagi baski yapamiyordu cok sukur saglikla kucagima alabildim ama dun hastaneden elim bos ciktim 😭 bebegimin crpsi yuksek cikti yogunbakima aldilar 😭😭
Canim cok gecmis olsun
Rabbim tez vakitte kavustursun yavrunla seni
Dualarim sizinle 🌸

Kızlar, sancım yok açılmam yok hiçbir şeyim yok ama iki gün sonra 40+0 oluyorum. Buraya yazılanları da okudum ama genel bir görüş almak istiyorum.

Açılma yokken suni sancı verip doğumu başlatmaya çalışıyorlar mı? Yoksa azda olsa açılma olunca mı suni veriyorlar?

Rahim olgunlaştırıcı diye bir fitil olduğunu gördüm internette ama bununla doğum yapmaya çalışan oldu mu? Sonucu nasıl oldu?

Doktorum kontrolde ne söyleyecek bilmiyorum ama açılmam olmadığı için sanki vajinal çok zor olur gibi geliyor bu saatten sonra (Benim fikrim) .

Bebeği doğan herkese de sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum. Hala hastanede olan bebişlerin de sağlıkla bir an önce taburcu olmasını diliyorum. Bekleyenlere de sabır diliyorum.

Arkadaşlar şu çatı muayenesine felaket kafayı takıyorum ben gibi kafaya takipta bosunaymis diyen var mı
Canım bu cumartesi çatı muayenesi yapıldı bana, ben de endişeliydim. Doktorumun bana dediği ilişki sırasında ağrı yaşamiyorsan, zorlanmiyorsan sorun olmaz idi. Ben açıkçası çok zorlanmadan atlattım. Bence gözünde çok büyütme.

Merhaba surecim biraz zorlu oldu aslinda cunku bebegim yukariydaydi asagi baski yapamiyordu cok sukur saglikla kucagima alabildim ama dun hastaneden elim bos ciktim 😭 bebegimin crpsi yuksek cikti yogunbakima aldilar 😭😭
Bir an önce kavuşun inşallah🙏 dualarımız bebiş ve senle

Kızlar bende sancılardan dolayı dünnacilem gelmiştim yatış yapıldı sonra suyum geldi allahım ı ne sancılardı ona rağmen 2 cm açıklık vardı oysa ki sezeryan olacak ama iki defa ebe alttan baktı çok acıdı yapmayın dedim zaten sezeryan ama doktora bilgi vermem lazım ona göre alacak dedi 2 cm di açıklık ay daha 8-10 cm leri düşünemiyorum normal doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum 🙏 neyse sonuçta sabaha doğru sancılar da artttı yeter alın. Dedim aldılar çok şükür oğlum da bende iyiyiz tabiki sütüm yok boş da olsa memeyi tutturuyorum çokmkeyifle çekmiyor zorla emiyor gelmediği için ama alışsın diye tutturuyorum sonrasında mama veriyoruz onu bir güzel yiyor kaşıkla veriyorum memeyi bırakmasın diye. Sezeryan sancıları da ilk kızımda da yaşadığım için yabancı değilim. Ben kahve çok severşmmzaten termısa annemler filtre kahve yapıp getirdiler 3 bardak içtim baş ağrım olmadı şükür benimde omuz ağrım oldu biraz ama dayanılmayacak değil
Geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebişinizi 🙏🏻🥰

Günaydınlar . Dikişlerim alınacak bugün bakalım nasıl ilerleyecek süreç. Ağrır dıye çok korkuyorum şuan 🫠
Geçmiş olsun sizin estetik dikiş atılmadı mı?
Düzeltme: doğum yaptınız sandım meğer serklaj dikişinden bahsediyormuşsunuz. Umarım kolay geçer 🙏🏻

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun umarım tez zamanda kavuşursunuz. Bebekler sandığımızdan daha güçlüler 🥰

Ay şaka yapıyorsun öyle mi ağrı oluyor muymuş ay bende dayanamam.bayıltarak almaz devlettekiler de of nolcak ay sen aldırınca yaz bana da bilgi ver gerçi bayıltırlarsa kolay olur senin
Ben geldim.. ben bişeyler yiyip gelmiştim bilmiyordum o yüzden narkozsuz aldı.
Dayanılmayacak gibi değildi acıdı ama 5dk sürmedi bile. Bence narkoz almaya değer bir acı değil canım içim ferah olsun 🙏
2 cm açıklık varmış cumartesi sabah gel dedi tekrar. Bakalım inşallah bu hafta içinde doğururum hayırlısı ile .
Yarın 38e giriyorum bebeğim 3200 kg

Farklı dikişlerden bahsediyorsunuz siz rahat olun.

Sizin sezaryen yeri dikişi, lemanın serklaj (rahim ağzı) dikişi.

Bu hafta sezaryen olacak hamişler nasılsınız?

Son sezaryen öyküleri ağrılı gelince bi şeyoldum ama herkesin vücudu ve ağrı eşikleri farklı.

Umarım sütümüz hemen iner.

Kabız olmamak için şimdiden dulcosoft, bol lifli gıdalar, çorba içiyorum.
Ama eski tuvalet düzenime dönemedim. Ikınmak dikişleri acıtacağı için şimdiden sizler de önleminizi alın.
Demir hapımı da bıraktım 10 gündür.
Doğumdan hemen sonra da devam etmeyi düşünüyorum çünkü bende kabızlık çok yaptı.

Bir an önce toparlanır ve kavuşursunuz bebeğinizle🧿 onlar çok güçlüler merak etmeyin.
Crpsi neden yüksek çıkmış ki? Aktif enfeksiyon mu var?

Bu hafta sezaryen olacak hamişler nasılsınız?

Son sezaryen öyküleri ağrılı gelince bi şeyoldum ama herkesin vücudu ve ağrı eşikleri farklı.

Umarım sütümüz hemen iner.

Kabız olmamak için şimdiden dulcosoft, bol lifli gıdalar, çorba içiyorum.
Ama eski tuvalet düzenime dönemedim. Ikınmak dikişleri acıtacağı için şimdiden sizler de önleminizi alın.
Demir hapımı da bıraktım 10 gündür.
Doğumdan hemen sonra da devam etmeyi düşünüyorum çünkü bende kabızlık çok yaptı.
Ben yarın sezeryan olacagım çok heyecanlıyım şuanda uykularım kaçtı 😄

Back
X