2015 Şubat Anneleri

Bende sizle ayniyim ama benim önceki doğum sezeryan olduğu için ocak 20 den sonra alirlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesin benimkide.ocagin sonu olur :)

Cnm hosgeldin :) ya biz ilişkiye girmeyi dusunmuyoruz esim dun geri sayima basladi lohusalikla birlikte kaldi 9 buçuk ayimiz diye :KK1: :KK1: ne biliyim zaten zor bulduk onun rahatsız etmeyelim dedik :KK1:

ama erkek için çok zor olmazmı kuzum ya :26: hoşbuldum tabikiiiiiii:KK48:

ama erkek için çok zor olmazmı kuzum ya :26: hoşbuldum tabikiiiiiii:KK48:
Hemde çok zor ama ne biliyim biz nişanlıyiz şu anda :KK1: oyle geciriyoruz gunlerimizi o ne dersem yapiyo beni gezmelere götürüyor tek fark gece ayni yatakta uyuyoruz :)9 bucuk ay sonrada dugunumuz varmış esim boyle diyo :)))))

Hemde çok zor ama ne biliyim biz nişanlıyiz şu anda :KK1: oyle geciriyoruz gunlerimizi o ne dersem yapiyo beni gezmelere götürüyor tek fark gece ayni yatakta uyuyoruz :)9 bucuk ay sonrada dugunumuz varmış esim boyle diyo :)))))

ya of çok üzüldüm bak şimdi sen böyle deyince :KK14: benim eşim hiç öyle şeyler demez ilgilenmez.normalde çok ilgilidir ama bu bebek olduğundan beri ben onla ilgilenemiyorum diye oda benmle ilgilenmiyor.bulanım çok olmuyo ama devamlı süren bi rahatsızlığım var bu aşikar.ilk defa vücudum bunları yaşıyo çünkü..oda hiç ilgilenmiyo :KK43:(( iyice bunalıyorum eve gitmek istemiyorum.kokudan yemek yapamıyorum gelip bana düzgün yemek yap diyorum gidip yemek alıyo :KK43:(( yani elinden ne bi kahvaltı ne bişey görmedim bu süreçte:KK14:

ya of çok üzüldüm bak şimdi sen böyle deyince :KK14: benim eşim hiç öyle şeyler demez ilgilenmez.normalde çok ilgilidir ama bu bebek olduğundan beri ben onla ilgilenemiyorum diye oda benmle ilgilenmiyor.bulanım çok olmuyo ama devamlı süren bi rahatsızlığım var bu aşikar.ilk defa vücudum bunları yaşıyo çünkü..oda hiç ilgilenmiyo :KK43:(( iyice bunalıyorum eve gitmek istemiyorum.kokudan yemek yapamıyorum gelip bana düzgün yemek yap diyorum gidip yemek alıyo :KK43:(( yani elinden ne bi kahvaltı ne bişey görmedim bu süreçte:KK14:
Kuzum sakin uzulme bunlar olurken beni sinir etmeyi ihmal etmiyor birazda ondan boyle..aynen kendime hiç bakmıyorum benimle dalga geçiyor kilomu aldın sen demelere başladı bile :)) midem bulanıyor tavuk yiyemiyom aksam geldi evde tavuk pisirdi naparsan yap durum böyle olunca bende naz yapıyorum aslında hamile olunca hiç naz yapmayacaktim zorluyor beni napiyim :KK1: :KK1:

Kuzum sakin uzulme bunlar olurken beni sinir etmeyi ihmal etmiyor birazda ondan boyle..aynen kendime hiç bakmıyorum benimle dalga geçiyor kilomu aldın sen demelere başladı bile :)) midem bulanıyor tavuk yiyemiyom aksam geldi evde tavuk pisirdi naparsan yap durum böyle olunca bende naz yapıyorum aslında hamile olunca hiç naz yapmayacaktim zorluyor beni napiyim :KK1: :KK1:

peki çalışıyomusun :26: işyerinde çok zor geçiyor 6 gün akşam 7 ye kadar bulantı halsizlik baş dönmesi...çok zor geçiyo benm.ben zaten işten çıkcam sene sonunda ama şu ara dayanamıyorum :KK14: çıkarsam tüp borcunu ödeyemez eşim.biraz dayanmam gerek ya :KK14:

peki çalışıyomusun :26: işyerinde çok zor geçiyor 6 gün akşam 7 ye kadar bulantı halsizlik baş dönmesi...çok zor geçiyo benm.ben zaten işten çıkcam sene sonunda ama şu ara dayanamıyorum :KK14: çıkarsam tüp borcunu ödeyemez eşim.biraz dayanmam gerek ya :KK14:

Yok cnm bn çalışmıyorum gerçekten calismak zor inşallah biran evvel kucaklarimiza aliriz sagliklica

Ben de ayniyim. Ayaklarini sicak tut. Ozaman cikarip rahtlayabilirsin. Hamilelik boyunca oluyor bende. Bitkisel cozum kullanma bence de.

inşallah canım cümlemizinkini tamamına erdirsin inşallah

bitkisel bişeyler kullanma bitki çaylarıda hangileri bilmiyorum ama düşüğe neden oluyomus özellikle adaçayı ve maydonoz uzak dur derim bol bol çıkar gazını nooolcekkkiii :KK9:

dün doktorum ben sormadan söyledi seyrek olsun dedi bana ama bide benimki ikiz herkesin farklı olabilir.eşime söyledim sanki ben öyle söylememişim gibi gitmedi başımdan:KK17::KK9:

Selam canım ben şurup kayısı da dahil her şeyi denedim işe yaramamıştı ama karpuzla çözdüm olayı. Dene istersen karpuz ve sonrasında ılık su. İnşallah işe yarar sende de.

Çay çok icme içersen açık 2 bardak iç kuru baklagilleri azalt 5ani gaz yapıcı seylerden uzak tut kendini:))

Teşekkür ederim kızlar. Karpuzu hiç duymamıştım deneyecem ama :)

arkadaşlar. ilk ultrason muayenemizi olduk bugün. keseyi gördük rabbime şükür. önerilerimizi ve yasaklarımızı öğrendik..

arkadaşlar. ilk ultrason muayenemizi olduk bugün. keseyi gördük rabbime şükür. önerilerimizi ve yasaklarımızı öğrendik..

Hayırlı olsun pirelideve darısı kalp atışlarına inş. Birkaç sorum olacak: Ultrasona vajinadan mı baktı yoksa karından mı? Beta tekrarlamanı istedi mi bugün? Bi de neler önerdi neleri yasakladı bizimle paylaşır mısın?

İkiz demişti salak doktor meğerse kanamayı diger kese olarak görmş nası sinirlendim tek bebekmiş yani düşük tehliken var dedi bide üstüne boğaz şişti burnun tıkalı ateşim düşmüyo elim agağım kalkmıyo nası geçer bu ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkiz demişti salak doktor meğerse kanamayı diger kese olarak görmş nası sinirlendim tek bebekmiş yani düşük tehliken var dedi bide üstüne boğaz şişti burnun tıkalı ateşim düşmüyo elim agağım kalkmıyo nası geçer bu ya

Nasil ikiz sanmis yaa garip doktormus hakkaten. Gecmis olsun ben de fena grip atlatiyorum. Bi de kocaman ucuk cikti. Bol bol su ic yat dinlen canim grip salgini var ilac ise yaramaz gripse yatabiliyosan en iyisi

Aman bisey olmasinda tek olsun gecmis olsun canim.

Kizlar beninde sicaktanmidir yoksa bir iki cikolata yedim ondanmi cenem sivilce cikti, stresde ediyor :KK43: bu arada.gunluk 1 fincan turk kahvesi icerim genelde kendimi bi 15 gundur dur demistim ama bugun ictim.. ben bi yuz kilo olurim herhalde :)

aynen ya boşver iyi olsun sağlıklı olsunda tek olsun canım benim inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar:nazar::nazar:

Kizlar beninde sicaktanmidir yoksa bir iki cikolata yedim ondanmi cenem sivilce cikti, stresde ediyor :KK43: bu arada.gunluk 1 fincan turk kahvesi icerim genelde kendimi bi 15 gundur dur demistim ama bugun ictim.. ben bi yuz kilo olurim herhalde :)

Kahve ben cok aramam ama turk kahvesi gunde bir fincan zararli olmaz canim. Oyle biliyorum ben. Sana iyi geliyosa ic yani

İnş bebeğini sorunsuz kucağına alırsın yapragül. Ikiz olmadığı için de üzülme onunda ayrı zorlukları var varsın tek olsun

X