Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben günde bir bardak içiyorum
ben sordum doktor ilk üç ay ilişki yok 12 ayla 32 ay arası geri çekme metoduyla sadece var sonra yine yok diye kadın bir güzel açıkladı yani
kızlar ben bugun muaynemı oldum ve minik kuşumun kalp atışlarını duydum :):) ya o nasıl güzel bır duygu allah herkese nasıp etsın :) ama dr bıraz risk gordu ve progesteron verdı. 9 gun sonra tekrar gıdıcem. Dua edin lutfen arkadaslar bebişim sımsıkı tutunsun
kızlar bişey soracağım progestron kullanan varmı gece uyuyamıyorum 20 defa kalkıyorum çok fazla gazım var ama sürekli ve iştahım o kadar çokki kendimi zor tutuyorum ilk bebeğimde ben hiç bişey yiyememiştim sürekli kusuyordum ben anlamadım bu nasıl hamilelik bunları progestronmu yapıyor
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5 haftalık hamileyim herkese iyi akşamlar
Canim benimde ogluma daha 4 gun vardi gunumun gecmesine allahim nasil.kusuyorum geceleri dakika basi wc gidiyorum dedim kesin bahar hastaligi ama degilmis :) ya bundada hic bisey yok :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım idealinde dün olmustu. busabah doktora gıttı. allaha sukur hıc bı sorun cıkmamıs ama dr progesteron mu ne o ilactan vermıs. o ilac bıldıgım kadarıyla bebegın tutunmasına yardımcı oluyor. bence sende gorun bı doktora ıcın rahat etsın
hoş geldin canım hayırlı olsun hamileliğin
Cnm nasıl sevindim maşallah bebişe dualrımda olucaksın inşallah :) bir de darısı bize tik taklar için
Cok sagol cnm valla ben de bir doktora gorundum sehir disinda oldugum icin kendi doktoruma gidemedim ama kendi doktoruma da danistim telefonda bana da progestan diye bir ilac tavsiye etti dinlenmem gerektigini soyledi. Allah hepimizin bebeklerini korusun insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin artik cok fikkat ediyorum kendime insallah bir sey olmayacak inaniyorum iyi dusunelim iyi olsun insallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben bugun muaynemı oldum ve minik kuşumun kalp atışlarını duydum :):) ya o nasıl güzel bır duygu allah herkese nasıp etsın :) ama dr bıraz risk gordu ve progesteron verdı. 9 gun sonra tekrar gıdıcem. Dua edin lutfen arkadaslar bebişim sımsıkı tutunsun
Günaydın kızlar size birşey sorucam baş ağrısı yaşıyan varmı
cok ıyı yapmıssın gıtmekle. ben dun kalbını dınleme gıttım. tık tıkları duyduk cok sukur :) ama dr banada progesteron verdı bende korktum bıraz. bakalım hayırlısı yla bı atlatsak su 2 ayı
cok ıyı yapmıssın gıtmekle. ben dun kalbını dınleme gıttım. tık tıkları duyduk cok sukur :) ama dr banada progesteron verdı bende korktum bıraz. bakalım hayırlısı yla bı atlatsak su 2 ayı
günaydın uran, benim özelliklede sabah uyandığımda oluyor ve her sabah.zaten migrenimde var onu tetikleyecek diye korkuyorum
Gunaydin kizlar. Bir sey soracagim. Benim sat 29 nisan. 20 haziranda da doktora gidecegim. Sizce kesenin icinde bebek gorunur mu veya kalp atisi duyulmasi gerekir mi? Ultrason ile karindan mi bakacak yoksa alttan mi? İkinci hamileligi olanlar veya bilgi sahibi olanlar yardimci olabilir mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi