2015 Şubat Anneleri

İkiz demişti salak doktor meğerse kanamayı diger kese olarak görmş nası sinirlendim tek bebekmiş yani düşük tehliken var dedi bide üstüne boğaz şişti burnun tıkalı ateşim düşmüyo elim agağım kalkmıyo nası geçer bu ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirlisi olsun... allah saglik versin ama sasirdim yani dr bu adi ustunde boyke buyuk hatalar yapmamali

canım o beşiklere bende bayılıyorum valla :) hele yatagın yanında nasıl şık duruyor. cibinliğinide takınca çok şirin ama milletin dediğide dogru. bkac ay sora cocuk dogrulmaya basladıgı anda yatıramayız bırdaha. allah korusun duser cocuk içinden. biraz boşa masraf gıbı gelıyo banada. bıdekucucuk sey cok pahalı ya 350 tlden başlıyo en dandırıgı. ben ikeaya baktım gecen gun. cok guzel beşikler var orda. hem boyle ahşap beyaz cok şık duruyor. bıde guzel yanı cocuk yurumeye basladıgında tek kenarını cıkarabılıyosun ve beşiği alcaltabılıyosun. cocuk kendı kendıne yatıp kalkabılır rahatca. birde fiyatlarıda cok ıyı 220 tl yede var 400 tl yede var. ya bırde ben ikeaya guvenıyorum. boyası falan kesın cocuklara uygundur. eger yakınında varsa ikea oraya bakmadan alma derım.

bende bir ben mi böyleyim diyordum meğer herkes başlamış araştırmaya::)))

kızlar bişey soracağım progestron kullanan varmı gece uyuyamıyorum 20 defa kalkıyorum çok fazla gazım var ama sürekli ve iştahım o kadar çokki kendimi zor tutuyorum ilk bebeğimde ben hiç bişey yiyememiştim sürekli kusuyordum ben anlamadım bu nasıl hamilelik bunları progestronmu yapıyor

kızlar bişey soracağım progestron kullanan varmı gece uyuyamıyorum 20 defa kalkıyorum çok fazla gazım var ama sürekli ve iştahım o kadar çokki kendimi zor tutuyorum ilk bebeğimde ben hiç bişey yiyememiştim sürekli kusuyordum ben anlamadım bu nasıl hamilelik bunları progestronmu yapıyor

İştahını bilmem ama gazı progestan yapıyor gerçi bnmde istahim artti ama ilacin etkisi olabilir cnm bnde kullaniyorum

6. Haftamiz çok şükür bulantimiz yok. İstahimiz ve beslenmemiz güze gidiyor inşallah bu şekilde devam eder. Oglumda surunuyordum kusmaktan yemek yiyrmezdim çok kötüydü. Bu sefer olmazsa inşallah kiz diycrm valla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar beninde sicaktanmidir yoksa bir iki cikolata yedim ondanmi cenem sivilce cikti, stresde ediyor :KK43: bu arada.gunluk 1 fincan turk kahvesi icerim genelde kendimi bi 15 gundur dur demistim ama bugun ictim.. ben bi yuz kilo olurim herhalde :)

canım ben günde bir bardak içiyorum
ilişkiyi bende sormayı unuttum ya :KK1::KK1::KK1:

ben sordum doktor ilk üç ay ilişki yok 12 ayla 32 ay arası geri çekme metoduyla sadece var sonra yine yok diye kadın bir güzel açıkladı yani

6. Haftamiz çok şükür bulantimiz yok. İstahimiz ve beslenmemiz güze gidiyor inşallah bu şekilde devam eder. Oglumda surunuyordum kusmaktan yemek yiyrmezdim çok kötüydü. Bu sefer olmazsa inşallah kiz diycrm valla.

Ins cok bulantin olmaz canin her hamilelik farklidir ama benim 8.haftadan sonra baslamisti.daha erken gibi bulantilara. Herkes rahat ve saglikli bi hamilelik gecirsin ins.
Benim de sol kasigimda batma var normal ama hareket etmeye korkuyorum. Bir de oglumu kucagima almak zorunda kaliyorum bisy olmaz ins

kızlar ben bugun muaynemı oldum ve minik kuşumun kalp atışlarını duydum :):) ya o nasıl güzel bır duygu allah herkese nasıp etsın :) ama dr bıraz risk gordu ve progesteron verdı. 9 gun sonra tekrar gıdıcem. Dua edin lutfen arkadaslar bebişim sımsıkı tutunsun:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İştahını bilmem ama gazı progestan yapıyor gerçi bnmde istahim artti ama ilacin etkisi olabilir cnm bnde kullaniyorum

bende bugun basladım cnm kullanmaya. benım bı arkadasıma dehset mıde bulantısı yapmıstı. sizde var mı boyle bır durum?

Ins cok bulantin olmaz canin her hamilelik farklidir ama benim 8.haftadan sonra baslamisti.daha erken gibi bulantilara. Herkes rahat ve saglikli bi hamilelik gecirsin ins.
Benim de sol kasigimda batma var normal ama hareket etmeye korkuyorum. Bir de oglumu kucagima almak zorunda kaliyorum bisy olmaz ins

Canim oğlunda 5+1 de tanismistim bulantilarla. İnşallah olmaz bu sefer farklı hissediyorum. Benim oglsn da 22 kg ve arada kucagima almak zorunda kaliyorum ama sakinmiyorum ben. Oglumda da uzanirdim çok olmamak kaydi ile agirda kaldirirdim. Çok şükür sorunsuz gecirdim. Bu seferde sakinmiyorum. Dr bana soldan yumurtlamisin dedi ama ne kdr doğru bilmiyorum.

kızlar ben bugun muaynemı oldum ve minik kuşumun kalp atışlarını duydum :):) ya o nasıl güzel bır duygu allah herkese nasıp etsın :) ama dr bıraz risk gordu ve progesteron verdı. 9 gun sonra tekrar gıdıcem. Dua edin lutfen arkadaslar bebişim sımsıkı tutunsun:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Gozunaydin tatlim. İnşallah bir silinti cikmaz canim üzülme.

Kızlar meraba bende nasipse şubat ta kavuşcam bebeğime 5+6 mışıız 🙏 Rabbim kavuştursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bnmki tup bebek ve ben adetin 13, gunden itibaren kullanıyorum bnm 23.gun bulantı başladı ondan mi bunyemdenmi bilmiyorum bulantı var :))

ben de daha hıc bulantı yoktu bakalım baslarsa ben hapa atıcam suçu :)

Gozunaydin tatlim. İnşallah bir silinti cikmaz canim üzülme.

ya inş canım inş :) dr korkuttu bıraz ama ben sıkıntı yapmamaya calısıyorum. Allahıma emanet artık dua edın bana bol bol :KK43:

Canim benimde ogluma daha 4 gun vardi gunumun gecmesine allahim nasil.kusuyorum geceleri dakika basi wc gidiyorum dedim kesin bahar hastaligi ama degilmis :) ya bundada hic bisey yok :)

Gozun aydin olsun cnm :) darisi diger arkadaslara :)

X