Canim cok sevindim tatilin son gunlerinin guzel gecmesine. Ikinci donem cok guzel gececek insallahSelam kızlar nassığız iyimisiiğz ? :)) biz yarın dönüyoruz, tatil bitti gitti. İkinci haftam daha iyi geçti. Çünkü teyzeme gittik ve çok güzel bir dört gün geçirdik. Hani akraba falan sevmem diyordum y, insan gerçekten bazen kanından birini arıyormuş.. konuştuk dertleştik. Kendisi de zor yıllardan geçti ve tecrübeli. Beni anladığını ve haklı bulduğunu duymak bana çok iyi geldi. Hafifledim gerçekten. Daha güçlü hissediyorum kendimi. Eşimle aram da şimdi daha iyi. Eski halim,ze döndük sayılır son bir kaç gündür. Tuna bu tatilde çok eğlendi. Çok şey gördü, konuşması da ilerledi. Bir sürü şey aldık, uyku arkadaşı aldık eşek, bez taktırmadan kabul etmedi. Bez taktık eşeğe öyle biraz sevdi. Belki elimi bırakır artık. Kitaplar aldık, doktor seti aldık. Doğum günü için de malzeme aldım tahtakaleden. Allahım o nasıl b,r kalabalık, araç trafiğinin sıkışıklığını gördüm de insan sıkışıklığını da görmediydim :) bi ara Tuna eziliyordu, esnafın biri bizi çekti kenara kurtardı. İstanbul çok güzel ama gezmelik. Yaşanmaz tövbe.. :) Çok gezdik yorulduk ama acısını çıkardık, artık köyümüzde şade ve insansız hayatımıza dönmeye hazırız
@AyazBeyaz canım ayaz nasıl oldu artık bitti atlattınız dimi pipiş işini :))
@yeb4 Can'ım o iştahsızlık dönemleri bu ara hepsinde var anladığım kadarıyla ama begümünki biraz fazla olmuş. Bu ara çok inatçılık yapıyorlar. Mesela tunaya soruyoruz bu balonu ister misin diye, düşün yAni bide balon, tepiniyor hayır diye ama en sonunda kabul ediyor ve neşeyle oynuyor. İlk başta ama illa ki o tepşnmeyi bi yapacak. Belki Begüm de o tür bişey yapmıştır ve sonunda acıkınca yemiştir patatesi. Ah yaramaz bunlar yaa....
@MaRaL_ canım Hakan'ına geçmişler olsun, nasıl acıyordur kim bilir.. merhem falan sür ihmal etme. O çatlakların kabız olmasıyla falan bi ilgisi yokmuş, ishal olsa bile kanayabiliyormuş.
@dadera Can'ım yarın durunun Doğum günü dimi? Allah uzun ve mutlu bir ömür versin, yerim o ponçik kolları :)) ay ne şanslıyım ya burada en çok ben görüştüm sizinle :))
BRBM ah canım Allah sana kolaylık versin, bebişi kucağına sar Annesi, bak benim sana en büyük tavsiyem bu. Wrap sling al, Facebook'ta babywearing diye bi grup var üye ol, az çok bilgi edinirsin. Ben Tuna'yı bile daha düne kadar taşıyordum, hem sana kolaylık hem bebeğin seninle yakınlık kurması rahat uyumasını sağlar, hem de sıcacık durur koynunda gazı azalır, hem de ellerin boşta kalır her işini görürsün.
@hebelee eşya aldınız mı bacım, ben burada bir dünya home decor mağaza gezdim kesin karar verdim, az eşya çok huzur :)) nasıl da pahalı oy anam oy.. ama ne güzel ya her şeyi baştan alabilmek:) sen naptın iki bebekli hayata alıştın mı? Bak tavsiye ver brbb ye :)
İşta böyle kızlar. İnşallah ikinci dönemimiz hepimiz için daha iyi olur amin.
Sagol canim nasil gidiyor iki cocuklu gunler?Doğum gününüz kutlu olsun canım :)
Canim konusma olayina hic takilma bence Ayaz iki dili birden ogrendigi icin anliyor ama konusmuyor bi anda hepsini birden cikarcak aciga. Bi anda oluyo o konusma isi. Duru az az biseyler diyodu ama son bir haftadir adeta papagan olduEyvaaaah o kadar mı diyorsun yAni :)))
Yandık desene.. bunun mutlaka bir çözümü olmalı aöa bulamadım işte.. benim de uykularım kaçtı hiç uyuyamıyorum artık nedense bak bu saat oldu hala ayaktayım, halbuki yarın yine erken kalkacak bu. Elbet ve üstelik okul var..
Bilmiyorum canım bi konuşsa kreşe göndercem, ama konulmuyor hala ben de konuşmadan göndermek istemiyorum
Kizlar ya bugun cok guzel bi gun gecirdim. Cok yakin dostum var ailesi bizim orda yasiyo ailesinin yanina geldi onun da bebisi var. Biz cocuklari biraktik annelers gittik ilicaya hamama bi guzel yikandik paklandik ilica havuzuna girdik kemiklerimize kadar dinlendik. Cok mutlu oldum valla hic boyle kendim icin bisey yapmamistim uzun zamandir. Gelin sizle de gidelim kizlar bize cok yakin. Cocuklarin da hosuna gider kesin havuz keyfi
İce parti hakkaten tam bize göreymiş :)) ama biz cookie monster parti yapıyoruz. Buda tam tunaya göre kurabiye canavarı :))ah napayım tatlım aklıma öyle bi çözüm geldi belki kol gibi sarılırda alışırgerçi onları kandırmak kolay değilde
eşşeği gördüm harika yaaaa bende eve dönünce hemen gidip bişey bulmam lazım. dediğin yöntemlerle alıştırmam lazım.
zaten eve gidince yeni reformlar bekliyorodasındaki kanepeyi kaldırıcam artık büyüdü odasında oyun alanı çok olsun istiyorum. masa sandalye alıcam hamur boyama falan yapmak için. kanapeyi kaldırınca yanında yatarak uyutma olayını biraz kesmek istiyorum. yani direkt yapmıcam ama uyku arkadaşı alıp yatağına yatırıp yanına azıcık uzanıyo gibi yapıcam yavaş yavaş alıştırıcam bakalım. yandı Begüm özgürlük bitiyo
ay Tunamın o emziği çok tatlı ama ya annesibişey olmaz bence daha küçükmüşler bak. bende çok takılmamaya karar verdim. Begümde oyalanınca aklına gelmiyor.
ev neden o kadar soğumuş anlamadım ya çok fenasular bile donmuş bikaç güne ısınır sanırım değil mi? sen partini yap boşver partinin adı da ice party olsun
Yaaaaaaaaa ha ri ka. Sen anlattıkça ben gevşedim valla burda ohhhhh yarasın :)Kizlar ya bugun cok guzel bi gun gecirdim. Cok yakin dostum var ailesi bizim orda yasiyo ailesinin yanina geldi onun da bebisi var. Biz cocuklari biraktik annelers gittik ilicaya hamama bi guzel yikandik paklandik ilica havuzuna girdik kemiklerimize kadar dinlendik. Cok mutlu oldum valla hic boyle kendim icin bisey yapmamistim uzun zamandir. Gelin sizle de gidelim kizlar bize cok yakin. Cocuklarin da hosuna gider kesin havuz keyfi
Tuna da aynı tek kelime kullanıyor. Hatta bugün komik bişey dedi, mutfak halılarını kaldırmıştım mutfağa gidip yeri gösterip " aaa bitti " diyor. Yani Yok mu demek istiyor artık çok tatlılar yaa :)biz hala cumle kurmuyiruz tek kelime yetiyor ekonomik oglum benim :)
bu aralar anlastikmi dyorum annlati dior çokk tatlii :))))
konseptimiz kurabiye canavarı demek :) heyecanla bekliyorum görüntüleri :)İce parti hakkaten tam bize göreymiş :)) ama biz cookie monster parti yapıyoruz. Buda tam tunaya göre kurabiye canavarı :))
Vah begümüm benim, sıkı yönetim geliyor desene. güçlü bir Türkiye için ben varım Begüm sen de var mısın
bitti ,yok, kak,tak,mama,al,ver ,apak ( ayakkabi :) ) ,bi iki kelimede fransizca siyluyor ama onlarin ne demek oldugunu bilmiyor buyukler ogretmis oyle papagn gibi tekrraluyoir isteTuna da aynı tek kelime kullanıyor. Hatta bugün komik bişey dedi, mutfak halılarını kaldırmıştım mutfağa gidip yeri gösterip " aaa bitti " diyor. Yani Yok mu demek istiyor artık çok tatlılar yaa :)
akil koymadiki bu çocuk bendeeKız Maral sen akıllı kadınsın ne ayağı allasen.. iyice uykusuna gelmesini bekle bırak abisiyle ablasıyla kudursun yorulsun. Uyku diyinceye kadar götürme yatağa bari
ahahhah o ne diyor bune, nedennn, niçin ne zaman soru çokkk :))siz bide cümle kurmaya başladığı zaman görün nasıl tatlı oluyorlar. cidden çok farklıymış resmen Begümü iki döneme ayırdım konuşmadan önce ve konuşmadan sonra diye. K.Ö ve K.S
çok güzel bi duygu gerçekten eriyip bitiyor insan. bizimki artık bildiğin konuşuyor. söyleyemediği şey yok gibi. tabii net söyleyemiyor pelteklik var ama asıl tatlılık veren o zaten.
mesela o ne o ne o ne demeye başladı bi süredir, şu an zevkle cevap veriyorum ama ilerde canımdan bezdirecek beni belliki
konuşmanın acısını çıkaracaklar işte :)) sanırım kızlar biraz daha geveze oluyor.ahahhah o ne diyor bune, nedennn, niçin ne zaman soru çokkk :))
İyi canım bi sıkıntımız yok çok şükür beratın öyle kıskançlığı huy değişikliği filan olmadı şükür öyle çokta abartılacak kadar da zorlanmadım doğrusu iki çocukla ama tabi bunda eşimin çok payı var beratla neredeyse tamamen o ilgileniyor evde olduğu zamanlar ev işlerinde de çok yardım ediyor sağolsun benim tek yaptığım bebekle ilgilenmek ve yemek yapmak temizliği bulaşığı eşimle kayınbabam yapıyorlar sağolsunlar sıkıntı çekmedim şükür dikişlerimin ağrısı da geçti iyileşti sanırım tek sıkıntım uykusuzluk bebişin gazı çok oluyor uyuyamıyoruz gece o da olur o kadar :)Sagol canim nasil gidiyor iki cocuklu gunler?
Canim ılıca kaplicanin daha az sicak olani yani suyu ılık oluyor.ilica neresi canim
usendim google a yazmaya :)