2015 Şubat Anneleri

Canım ne zamandır cevap yazacağım gitme telaşından hazırlık yapmaktan yazamadım. Tuna da sanki yolculuğa çıkacağımızı anlamış gib hasta olası tuttu, dün bütün gece hafif ateşliydi. Bugün de keyifsiz. İnşallah iyi geçer yolculuk.

Can'ım beni anladığınızı biliyorum, hepimiz az çok bunları yalıyoruz, kadınız yaralıyız. Kısa ve net.. ama kendi kendimizi de iyileştirmesini biliriz. Erkeklerden öğrenecek değülüüüzz :KK70: :KK70:

Siz ne yaptınız sünnet ne zaman? Biz seninle her zaman görüşürüz zaten de işte maksat hep birlikte olabilmek. Olduğu kadar artık napalım. :)
Offf tam aksilik, ama uçakla gideceksiniz yA çok sorun olmaz bence..

Sünnet yarın canım, randevu 4te, kaçta yapar bilmiyorum ama işlemi.. inşallah her şey yolunda gider, ayaz nasıl bir canavara dönüşecek onu merak ediyorum ben sünnet esnasında..

Hayırlısı olsun bakalım :)

Sünnet yarın canım, randevu 4te, kaçta yapar bilmiyorum ama işlemi.. inşallah her şey yolunda gider, ayaz nasıl bir canavara dönüşecek onu merak ediyorum ben sünnet esnasında..

Canım ne yaptınız ayaz paşa sünnet oldu mu nasıl geçti?

Ju sonnet oldunuzmu canım

Kizlar kizlar nereye kactiniz?
canım ben buralardayım. nasılsın ne var ne yok? dün eşim döndü ben daha buralardayım. kızlarda geldi ama gelincikgibi gelincikgibi çok az kaldı yarın dönecek onunla görüşemedik ne yazıkki. mery60 mery60 da yeni geldi onunla haberleşicez avrupa yakasındayken hazır.

onun dışında aynı şeyler işte. Begüm çok iştahsız akşam yemeklerini asla yemiyor. çorba morba hak getire. kahvaltı ediyor sonrasında yoğurt meyve kek muz makarna falan filan. canım çıkıyor ama asla yemiyor asla..

buraya geldik geleli öğlen uykusu uyumaya başladı tahmin ettiğim gibi enerjisini atınca öğlen uykusu geri döndü. keyfi iyi yani çoluk çocuk kalabalık gayet mutlu.

siz napıyosunuz keyifler nasıl?

Kızlar selam, kaç gündür anca bakabildim..
Ayaz paşa daha iyi bez açmaları ve pansuman zamanları dışında.. acıyor, kasılıyor zaten kaçıyor istemiyor bezinin açılmasını ağlamaktan yavrumun sesi kısıldı resmen..

Zor bu işler.. allah tüm çocuklara sağlık versin iki gün hiç kımıldamadan yattı yavrum düşünün o hareketli çocuk sadece yattı telefon elinde tüm gün öyleydi.. bugün ayaklandı ama peşindeyim hep.. zaten görümcemin evi küçük 1+1 fazla yaramazlık yapabileceği alan Yok..

Yatın dönüyoruz inşallah evimi çok özledim..yoruldum çok..

Ayaz paşa daha iyi bez açmaları ve pansuman zamanları dışında.. acıyor, kasılıyor zaten kaçıyor istemiyor bezinin açılmasını ağlamaktan yavrumun sesi kısıldı resmen..

Zor bu işler.. allah tüm çocuklara sağlık versin iki gün hiç kımıldamadan yattı yavrum düşünün o hareketli çocuk sadece yattı telefon elinde tüm gün öyleydi.. bugün ayaklandı ama peşindeyim hep.. zaten görümcemin evi küçük 1+1 fazla yaramazlık yapabileceği alan Yok..

geçmis olsun cnaim
bi kaç guna biseyi kalmaz insallah

hatiliyonmu ben pisman olmustum sunnet ettitrdigime:))
ama 2 gunde iyilesmisti zaten pasnuman isi olmasa gulluk gulistanlikda oda isin cilvesi artikk

7 .gune biseyi kalmaz insallah

Kızlar dün büyük oğlum hastalandı ateşi çıktı sesi birden kısıldı öksürmeye başladı az öncede şimdi burda saat beş kAlktı çok kötü titriyor kendini kasıyor balgamli öksürüyor sanki ciğeri parçalanacak gibi babası acile götürdü bende minikle evdeyim ne olmuş olabilir acaba hiç böyle hastalanmamisti :KK43:(((((

Krup hastaligiymis fitil vermiş popisten başka ilaç falan yok temiz hava alacak ve nemli hava soluyacak MaRaL_ MaRaL_ sen bahsetmiştim daha evvel

Geçmiş olsun şükür atlattınız

Selam kızlar gelincikgibi gelincikgibi geçmiş olsun canım çok zor valla sünnet işi neyseki atlattınız bundan sonra daha da iyi olur inşallah
Mert çok hasta 3 gündür kızlar göğsü balgam dolu gibi ses geliyor çok hırıltılı öksürüyor bi öksürünce de geçmiyor öksürük krizine giriyor resmen nefes alamıyor zavallıcık kıpkırmızı oluyor korkuyorum burun akıntısı var minicik bişey ama sümükleri yeşil çıkıyor temizleyince iltihaplanmış heralde boğazı da ağrıyor sanırım uykudayken bile hep midesi bulanıyor ağzını açıyor kusacak gibi oluyor bazen de kusuyor anlayacağınız baya hasta yani ama çok şükür ateşi yok berat iyi şükür o da bebek doğmadan önce böyle hastalanmıştı geçti onunki inş bebişinki de geçer
Bir de kızlar bebişin göbeği bir haftalıkken düştü ama göbeğinin üstünde kurumuş kan var sürekli böyle akıntı şeklinde değil sıvı kan yok ama mesela kurumuş kan zıbınına yapışıyor ve tekrar kurumuş kan oluyor göbeğinin üstü hala geçmedi hep var o kuru kan kabuk gibi düşüyor tekrar oluyor geçer mi acaba böyle bişey yaşayan var mı normal mi ki acaba

geçmis olsun cnaim
bi kaç guna biseyi kalmaz insallah

hatiliyonmu ben pisman olmustum sunnet ettitrdigime:))
ama 2 gunde iyilesmisti zaten pasnuman isi olmasa gulluk gulistanlikda oda isin cilvesi artikk

7 .gune biseyi kalmaz insallah
İnşallah canım.. daha iyi şimdi çpruma geldik akşam üstü alt değiştirmede sıkıntı yalıyoruz ağlıyor deli gibi sesi kısık hala.. mecbur ama dediğin gibi.. en azından hatırlamayacak :)

Selam kızlar gelincikgibi gelincikgibi geçmiş olsun canım çok zor valla sünnet işi neyseki atlattınız bundan sonra daha da iyi olur inşallah
Mert çok hasta 3 gündür kızlar göğsü balgam dolu gibi ses geliyor çok hırıltılı öksürüyor bi öksürünce de geçmiyor öksürük krizine giriyor resmen nefes alamıyor zavallıcık kıpkırmızı oluyor korkuyorum burun akıntısı var minicik bişey ama sümükleri yeşil çıkıyor temizleyince iltihaplanmış heralde boğazı da ağrıyor sanırım uykudayken bile hep midesi bulanıyor ağzını açıyor kusacak gibi oluyor bazen de kusuyor anlayacağınız baya hasta yani ama çok şükür ateşi yok berat iyi şükür o da bebek doğmadan önce böyle hastalanmıştı geçti onunki inş bebişinki de geçer
Bir de kızlar bebişin göbeği bir haftalıkken düştü ama göbeğinin üstünde kurumuş kan var sürekli böyle akıntı şeklinde değil sıvı kan yok ama mesela kurumuş kan zıbınına yapışıyor ve tekrar kurumuş kan oluyor göbeğinin üstü hala geçmedi hep var o kuru kan kabuk gibi düşüyor tekrar oluyor geçer mi acaba böyle bişey yaşayan var mı normal mi ki acaba
Canım teşekkür ederim

Abisinden mi geçti ki niye hasta oldu ki?
Yazık yavrum şimdi sen ona birimde veremezsin daha minik..

Göbek deliği konusunda bizim doktor kanamazsa sorun yok ama her seferinde kan olup kurumuş olduysa getirin demişti.. öyle olunca tam düşmemiş oluyormuş ve o kalan parçayı yakıyorlarmış basit bi işlem.. sen doktora danış hiç birşeyi riske atma

Krup hastaligiymis fitil vermiş popisten başka ilaç falan yok temiz hava alacak ve nemli hava soluyacak MaRaL_ MaRaL_ sen bahsetmiştim daha evvel
canim benim uç gece surer o hastalik ikisi gectiyse 1 kalmistir sonra zaten normal grip gibi seyrediyor hastalik

onu tr de igne yapiyolar burda burunb damlasi veriyolar ordada fitil demekkki içerik ayni hep ama ilçlarda

soguk hava iyi gelir kriz aninda, buzdolabina tutani bile okumustum ben forumlarda
gunduz pek biseyi olma sadece sesi kisik olur gece zor olur oda ilaçla duzene girer , uç gece sonunda ilaç almasada geçiyor oksurme olayi merak etme

aslinda klasik bi ust solunum yolu haqtaligi nezle gibi ama o oksuruk insani çok korkutuyor nefes alamaiyormus gibi geliyor ama oyle deil oksurgun cinsi o tehlikeli bisey deil korkma

çok geçmis olsun

gobek için dr a gotur canim, hakanda dedigin giubi kuru kan oluyordu dr u aradgimda getir demisti bi ilaç dokup yakmisti orayi bu konuyu halleetik boylece demisti hatta :)

kiyamam ya daha çok kuçuk burnunu temizle baska napabilirsin bilemedim ama burnunu açik tuttugun surece ilerlemez insallah , ilk bir yil senden gecen antikorlar sayesinde bakteruyel hastalik olmamasi lazim
viral oluncada zaten ilaç kullanmiyorum ben ilaçla yedi gun dinlenerek bir haftada gecer dedikleri bu ama 10 gunluk bebek için bunlar denmeyebilir :KK43:(

X