mery60 canım, yazdıkların içime oturdu.. bi kaç cümlende kendimi gördüm, geleceğe dair umutlarım benim de kalmadı her gün ben ne zamana kadar görümcem acaba diye düşünmekten alı kıyamıyorum kendimi..
Eşin ile olan sorun em büyük sıkıntı bence.. varın yoğun o, e onunla da kötü olunca zaten hayatta sanki her şey kötü oluyor gibi.. bazen yenilikler gerekir etraflıca konuşmak gerekir ama iletişimin sağlanması için iki tarafın da koşulsuz dinlemesi lazım, artık insan olarak bunu beceremiyoruz, öfkemiz ağır basıyor ve karşı tarafı belki de o an isteyerek ve bilerek kırmak istiyoruz sözlerimizle çünkü biz de kırılıyor ve üzülüyoruz..
Ben de çok isterim buluşmayı ama nasıl olur bilmiyorum.. ayaz 21 inde sünnet olucak ve biz 24ünde döneceğiz eşim çok zor izin aldı, salak patronu şartlı izin vermiş cuma günü akşam çıkacaktık aslında biz ama sabah 5te öıkıcaz çünkğ Bolu'ya uğrayacaksın orda işler var demiş patronu.. biz kv ile oyalanırken o işleri halledecek sonra İstanbul'a devam.. siz sanırım Avrupa yakasında olacaksınız, ben oraya gelebilir miyim bilmiyorum tamamen ayazın sağlık durumuna bağlı ne kadar ağrısı olur ne olur hiç kestiremiyorum.. keşke daha uzun kalabilseydik.. Şen'inle yine Merzifon'da görüşme imkanımız olur hatta bundan sonra belli aralıklarla olsun! :) ciddiyim görüşmemiz konulmamız Laz'ım çocukları eşlere bırakıp..
Yeb ile görüşmek isterdim ama bakalım kısmet.. dadera da var ama o da çalışıyor bakalım yaaa..
Tatilin güzel geçer inşallah.. sen baya kalacaksın İstanbul'da sanırım tatil sonuna kadar.. yazdığın not süper bu arada çok iyi yapmışsın annemin ol o nota gerek kalmayacak her şey güzel olacak sen de eşin de toparlanacaksınız..