2015 Şubat Anneleri

gobek için dr a gotur canim, hakanda dedigin giubi kuru kan oluyordu dr u aradgimda getir demisti bi ilaç dokup yakmisti orayi bu konuyu halleetik boylece demisti hatta :)

kiyamam ya daha çok kuçuk burnunu temizle baska napabilirsin bilemedim ama burnunu açik tuttugun surece ilerlemez insallah , ilk bir yil senden gecen antikorlar sayesinde bakteruyel hastalik olmamasi lazim
viral oluncada zaten ilaç kullanmiyorum ben ilaçla yedi gun dinlenerek bir haftada gecer dedikleri bu ama 10 gunluk bebek için bunlar denmeyebilir :KK43:(
Burnuna serum fizyolojik döküyorum bazen de kendi sütümü çay kaşığıyla döküyorum burnuna açıyor burnunu ama hırıltıya öksürüğe ne yapacağımı ben de bilmiyorum canım ıslak havlu koyuyorum kalorifere bakalım inş bir haftada geçer :KK43: İlaç döküp göbeği yakınca ağrı oluyor mu canım ağlıyor mu bebek

Burnuna serum fizyolojik döküyorum bazen de kendi sütümü çay kaşığıyla döküyorum burnuna açıyor burnunu ama hırıltıya öksürüğe ne yapacağımı ben de bilmiyorum canım ıslak havlu koyuyorum kalorifere bakalım inş bir haftada geçer :KK43: İlaç döküp göbeği yakınca ağrı oluyor mu canım ağlıyor mu bebek
yok canım bir damla bir şey zaten fırçayla sürmüş tü galiba anlamıyor bile

geçmiş olsun kaloriferden boğazı mı kurumuş neden olur ki
oluyormuş bu çocuklarda doktor kAloriferin üstüne nemli bez köyün dedi iyileşmesi için

Geçmiş olsun canım bu içim uzmanı Maral
aynen öyle :) saolsun yetiş bacım gibi bişey

canim benim uç gece surer o hastalik ikisi gectiyse 1 kalmistir sonra zaten normal grip gibi seyrediyor hastalik

onu tr de igne yapiyolar burda burunb damlasi veriyolar ordada fitil demekkki içerik ayni hep ama ilçlarda

soguk hava iyi gelir kriz aninda, buzdolabina tutani bile okumustum ben forumlarda
gunduz pek biseyi olma sadece sesi kisik olur gece zor olur oda ilaçla duzene girer , uç gece sonunda ilaç almasada geçiyor oksurme olayi merak etme

aslinda klasik bi ust solunum yolu haqtaligi nezle gibi ama o oksuruk insani çok korkutuyor nefes alamaiyormus gibi geliyor ama oyle deil oksurgun cinsi o tehlikeli bisey deil korkma çok korktuk değişik birşeydi hicgormedim böyle öksürük nefes darlığı bende buzdolabına tuttum camdan baktiriyorum banyoda soğuk suyu açıp aynı anda cami açıyorum o soğuk buharı soluyor şimdi dediğin gibi sanki grip gibi burnu akmaya başladı ve daha çok öksürüyor inşallah geçer çok perisaniz bende 39 derece ateşle yatıyorum eşimin dedesi oldu kv Türkiye gitti taşınmaya yardım edecekti ev almış başını gidiyor ama devletten yardım gelecek çocuklara bakacaklarmis işte termin almaya calisiyoruz. Dün eve pedagog geldi gözünü sevim Almanya'nın bu konuda çok iyi

çok geçmis olsun

Canım teşekkür ederim

Abisinden mi geçti ki niye hasta oldu ki?
Yazık yavrum şimdi sen ona birimde veremezsin daha minik..

Göbek deliği konusunda bizim doktor kanamazsa sorun yok ama her seferinde kan olup kurumuş olduysa getirin demişti.. öyle olunca tam düşmemiş oluyormuş ve o kalan parçayı yakıyorlarmış basit bi işlem.. sen doktora danış hiç birşeyi riske atma
Bilmem ki canım belki abisinden belki de benden bulaştı doğuma girmeden 1 gün önce ben de fena grip olmuştum hatta doğumdan sonra öksürdükçe dikişlerim çok ağrıyordu muhtemelen benden bulaştı :KK43: elimden bişey de gelmiyor ne ilaç ne bal bişey veremiyorum çok minik emzirmeye çalışıyorum elimden geldiğince de geçer inş bakalım ilerlemesin de bugün baktım da altını değiştirince kan yoktu göbüşte düşmüş en son üstündeki kuru kan hiçbişey yoktu bu sefer bir dahaki alt değiştirmede bakayım yine tekrarlarsa götürürüm canım inş olmaz bir daha

oluyormuş bu çocuklarda doktor kAloriferin üstüne nemli bez köyün dedi iyileşmesi için

aynen öyle :) saolsun yetiş bacım gibi bişey
ilk olduğun da bende çok paniklemiştim alışırsın da inşallah alışmak zorunda kalmazsın. Üç çocuktab biri en az 7-8 kere olmustur krup ikisi hiç olmadı şans işte

Şu an evin ısısı normal benim asla çok sıcak olmuyor gecede üstlerini açıyorlar dışarı da hiç görmediğim bir soğuk var ,kızım sütünü dolaptan sever içer, meyva yoğurdu asla ılıtmadım soğuk yerlrr hep

Maşallah turp gibiler üçüde hiç bişeyleri yok küçükken çok çektim şimdi sefasını sürüyorum galiba :)))))

Yangın var diye bağırmak istiyorum

Bu saat oldu uyumuyor çocuk öğlen erken Kalktı çok da uyumadı

Uykusu var uyumuyor kaka diyor bugün kaka yapmadı galiba pek takıp etmem ama hatırlamıyorum.evde hiç bişey yokki kabızlık için sabun koydum bekliyorum yapsın diye

hiç kabız olmazdı neyden çıktı şimdi bu

Gonul83 Gonul83 BRBM BRBM geçmiş olsun kızlar kuzularınız hemen iyileşir inşallah :KK43:

@AyazBeyaz sizde durumlar nasıl canım hala canı çok yanıyor mu? kıyamam bide ağlamaktan sesi kesilmiş :KK43: zor geçti ama çok şükür oldu bitti..

bizde bugün mery60 mery60 ile buluştuk :) allahım Tuna nasıl tatlı yakışıklı görmeniz lazım :KK68: arada bi ikiside canımıza okusalarda çok güzel geçti :KK70: birbirlerinin elini tutup poz bile verdiler :))

Meriiciğimde o kadar pozitif, güzel ve iyi yürekli bir kadınki :KK68: hepiniz gibi :KK68: inşallah hepimiz bi gün birbirimizi görürüz olacak inanıyorum :))

Gonul83 Gonul83 BRBM BRBM geçmiş olsun kızlar kuzularınız hemen iyileşir inşallah :KK43:

@AyazBeyaz sizde durumlar nasıl canım hala canı çok yanıyor mu? kıyamam bide ağlamaktan sesi kesilmiş :KK43: zor geçti ama çok şükür oldu bitti..
Sağol canım geçer inşallah
Ne güzel buluşmuşsunuz canım çok sevindim resimleriniz çok güzel imrendim inş hepimiz buluşabiliriz bir gün :)

Sağol canım geçer inşallah
Ne güzel buluşmuşsunuz canım çok sevindim resimleriniz çok güzel imrendim inş hepimiz buluşabiliriz bir gün :)
inşallah canım :) teşekkür ederim :) güzel oldu keşke hep birlikte buluşma şansımız olsaydı ama bi kere çocuklu bi kere çocuksuz :))

inşallah canım :) teşekkür ederim :) güzel oldu keşke hep birlikte buluşma şansımız olsaydı ama bi kere çocuklu bi kere çocuksuz :))
şimdi gördüm fotoyu
Sanki tuna senin oğlun begüm de merynin kızı :)) benzetme olarak :))))

kızlar imdatt.. ne yapıcam bilmiyorum bu kız yemiyor YE Mİ YOOOR!
nazar ettim yemin ediyorum iyi kötü yediriyodum oyunla bişey izleterek falan artık hiç bişey çare olmuyor.

istanbula gelmeden bi hafta öncesinde bi iştahsızlık başladı zaten. akşam yemeğimiz neredeyse yok. kahvaltıyu yine bi şekilde yaptırıyodum mesela omleti çok güzel yiyordu artık onuda yemiyor. takmış bi muzlu karışım kahvaltısı var peynir muz ceviz pekmez ekmek sütle ıslatıyorum sadece onu yiyor. peynir hastasıydı zeytin manyağıydı ağzına sokmuyor..

gün içinde sevdiği herşeyi yiyor ama sıpa. elma manyağı. muz elma ve bilimum abur cuburları çok güzel yiyor. ben vermiyorum tabii apartmanda çok insan ve çocuk var kimden ne görürse yiyor tabii özellikle dedesi veriyor. süpis süpiss deyince dayanamıyormuş. süpis dediğide çikolata. allahım babanesine kızıyodum benim babam aynısını yapıyor :KK70:

diyorumki acaba gün içinde ıvır zıvır yediği içinmi böyle ama hiç bişey vermesemde yemek yemiyor. hiç bir çorba ve sulu yemeği ağzına sokmuyor. zorla yedireyim diyorum ne mümkün. yutmuyor da boğuluyor resmen. tükürüyor direkt.

tek yediği muz elma yoğurt çobası, makaka (makarna) onuda yoğurtlu veriyorum bari yoğurt yesin diye. arada canı isterse köfte. tatlıyı seviyo madem vitamin alsın biraz diye kek yapıyorum havuç ceviz dayıyorum içine.

ne yapıcam bi akıl :KK43: çok güzel yerdi pırasa mercimek ıspanak.. hiç birini yemiyooooor :KK43:

kızlar imdatt.. ne yapıcam bilmiyorum bu kız yemiyor YE Mİ YOOOR!
nazar ettim yemin ediyorum iyi kötü yediriyodum oyunla bişey izleterek falan artık hiç bişey çare olmuyor.

istanbula gelmeden bi hafta öncesinde bi iştahsızlık başladı zaten. akşam yemeğimiz neredeyse yok. kahvaltıyu yine bi şekilde yaptırıyodum mesela omleti çok güzel yiyordu artık onuda yemiyor. takmış bi muzlu karışım kahvaltısı var peynir muz ceviz pekmez ekmek sütle ıslatıyorum sadece onu yiyor. peynir hastasıydı zeytin manyağıydı ağzına sokmuyor..

gün içinde sevdiği herşeyi yiyor ama sıpa. elma manyağı. muz elma ve bilimum abur cuburları çok güzel yiyor. ben vermiyorum tabii apartmanda çok insan ve çocuk var kimden ne görürse yiyor tabii özellikle dedesi veriyor. süpis süpiss deyince dayanamıyormuş. süpis dediğide çikolata. allahım babanesine kızıyodum benim babam aynısını yapıyor :KK70:

diyorumki acaba gün içinde ıvır zıvır yediği içinmi böyle ama hiç bişey vermesemde yemek yemiyor. hiç bir çorba ve sulu yemeği ağzına sokmuyor. zorla yedireyim diyorum ne mümkün. yutmuyor da boğuluyor resmen. tükürüyor direkt.

tek yediği muz elma yoğurt çobası, makaka (makarna) onuda yoğurtlu veriyorum bari yoğurt yesin diye. arada canı isterse köfte. tatlıyı seviyo madem vitamin alsın biraz diye kek yapıyorum havuç ceviz dayıyorum içine.

ne yapıcam bi akıl :KK43: çok güzel yerdi pırasa mercimek ıspanak.. hiç birini yemiyooooor :KK43:
Abur cubyr yediği içindir bence
Hasta deil demi

benhiç karışım yapmadım yemez gibime geliyor
kahvaltıda 1 yumurta yı bi şekilde yedirip üstünede 1 br süt içiyor bizim kahvaltı bu valla hepi topu

Uykuyu düzene sokamafık bir hiç sağı solu belli deil, kafasına göre takılıyor valla

1 aydan fazla oldu uyku yüzünden çok kızdığım bir gece nin sabahında okulda bir anne Hakanı kucahımda görünce çok şanslısın dedi bebeğim olduğu için, onunda bir kızı var büyümüş ikinci olmuyor galiba neyse
O sözler bana tokat gibi geldi. O günden beri uyku için kızıp bağırmıyorum...

Eneeeeee 2015 şubat annesileri hala konusuyo ne güzel :super::super:biz 2017 lerde böyle olurmuyuz acep :KK51::KK51:
Olursunuz tabii canım buksdar yOğun olmaz ama az ve öz olursunuz sayı olarak, şimdi herkes doğum iznine çıktı, işe bsşlamalar oldukça yoğunluk azalır :)

yok canım hastalığı geçti. bide abur cubur hiç bişey vermesemde yemiyo..
Hani kalabalık ya belki sen görmeden biri bişey sokuyodur ağzına

Başka da aklıma bişey gelmiyor valla, oyalayarak yedirmeyi dene ben günde bir öğünü mutlaka oyalıyorum yedirirken :)
Telefon veriyorum genelde eline iki dk da yiyor zaten hmn geri alıyorum :)))

X