kızlar imdatt.. ne yapıcam bilmiyorum bu kız yemiyor YE Mİ YOOOR!
nazar ettim yemin ediyorum iyi kötü yediriyodum oyunla bişey izleterek falan artık hiç bişey çare olmuyor.
istanbula gelmeden bi hafta öncesinde bi iştahsızlık başladı zaten. akşam yemeğimiz neredeyse yok. kahvaltıyu yine bi şekilde yaptırıyodum mesela omleti çok güzel yiyordu artık onuda yemiyor. takmış bi muzlu karışım kahvaltısı var peynir muz ceviz pekmez ekmek sütle ıslatıyorum sadece onu yiyor. peynir hastasıydı zeytin manyağıydı ağzına sokmuyor..
gün içinde sevdiği herşeyi yiyor ama sıpa. elma manyağı. muz elma ve bilimum abur cuburları çok güzel yiyor. ben vermiyorum tabii apartmanda çok insan ve çocuk var kimden ne görürse yiyor tabii özellikle dedesi veriyor. süpis süpiss deyince dayanamıyormuş. süpis dediğide çikolata. allahım babanesine kızıyodum benim babam aynısını yapıyor
diyorumki acaba gün içinde ıvır zıvır yediği içinmi böyle ama hiç bişey vermesemde yemek yemiyor. hiç bir çorba ve sulu yemeği ağzına sokmuyor. zorla yedireyim diyorum ne mümkün. yutmuyor da boğuluyor resmen. tükürüyor direkt.
tek yediği muz elma yoğurt çobası, makaka (makarna) onuda yoğurtlu veriyorum bari yoğurt yesin diye. arada canı isterse köfte. tatlıyı seviyo madem vitamin alsın biraz diye kek yapıyorum havuç ceviz dayıyorum içine.
ne yapıcam bi akıl
çok güzel yerdi pırasa mercimek ıspanak.. hiç birini yemiyooooor