Selam kızlarrr nasılsınız? Biz tatilin bir haftasını bitirdik bile. Geçiyor günler ama nasıl... Tuna çok değişti, aşırı hırçın oldu. Kuzenini itiyor elinde ne görürse alıyor çok fena varya... mesela kuzeni eline bi oyuncak almış, görür görmez oturduğu yerden kalkıp çekiyor elinden, itiyor koşarak uzaklaşıyor. Meğer içinde bi yaramaz çocuk yatıyormuş Tuna'nın :)) yememe problemi bizde de var. Makarnayı bile zorla yiyor. Artık dittasız (müziksiz) yemek yemiyor. Üst değiştirmek tam bir işkence, her sabah krize giriyor. Ve bilerek yapıyor, ona Kızıncaya kadar susmuyor, kızınca hemen çat diye duruyor çünkü. Bundan zevk alıyor sanırım. Manyak yaa :))
Bu arada buraya gelmeden önce zaten hastaydı ya, iki gün önce kulağından kan geldi. Yıkadım, herhalde dedim oymaya oynaya kanattı. Gece uyuyamadı, ağladı bi baktım ki, kulağı iltihaplanmış, beyaz bi sıvı geliyor, kokuyor. Acile gittik, o kadar iltihap olmuş ki kadın kulak zarını göremediği için temizleyemedi. Antibiyotik verdi. İlk antibiyotiğini de böylece almış oldu. Buna da şükür..
eşimle durumlar aynı. Tatil bile bize iyi gelmedi. Hala konuşmuyoruz, çok üzülüyorum..
@yeb4 ile de buluştuk. Kızlar Begüm tam bir cimcime. Bıdır bıdır konuşuyor, kocaman gözleri var. Çok güzel. Tuna'yla da bence iyi anlaşacaklardı ama ortamını bulamadı yavrucaklarım :) Yasemin de aynı buradaki gibi. Yıllardır arkadaşmışız sanki. Öyle sıcak yani :)
MaRaL_ canımcım babanı boşver. O evi sen çekip çeviriyorsun, üç çocuk büyütüyorsun, tüm evin alışverişi senden soruluyor. Senden daha iyi kimse bilemez ekonominizi. Rahat edeceğini düşünüyorsan al sandalyeni :)
@AyazBeyaz Can'ım nasıl oldu ayazcım? İyileşti mi pipiş :))
@BRBB siz nasılsınız, bebiş hasta olmuş geçmişler olsun. Bol bol emzir annesi, bulduğun yere sür sütünden, kuşağı ağrıyorsa kuşağın, gözü ağrıyorsa gözüne. Şifa olur. Ben bile Tuna'nın kuşağına sütümden damlatsam mı diyorum.
@dadera Can'ım sen nasılsın? Seninle de buluşamadık. Aman bu İstanbul da ne karışık ne yorucu bi yer yahu.. gitmek gelmek bi zulüm. Şimdi yarın karşıya geçeceğiz, düşünüyorum valla nasıl olacak Tuna'yla diye..
@hebelee Can'ım o kurup hastalığını Tuna da geçirdi. İnsan korkuyor gerçekten o öksürüğü duyunca ama korkma. İyileşmiştir zaten inşallah.
@yeb4 Can'ım seninle buluşmak da bana çok iyi geldi. Sanki her gün görüşüyormuşuz gibi hiç yabancılık çekmedim. Begümü de yakından görmek çok güzeldi. Yerim yaa tam cimcime :)
İşte böyle kızlar..