- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
Maralcım ebeye dedim az da olsa doyurmayacak kadar mama verelim tamam dedi verdik şırıngayla hep kustu şimdi de öğürtüyor kendisini midesini bulandırıyor mamanın dilinde kalan beyaz parçalarından rahatsız oldu galiba şimdi meme de emmiyor huysuz oldu mamayı kusunca vermesem daha iyiymiş gerçekten
sen çokk yirtik dikis falan dedin ya 3.300 gr a neden yirtildin diyecekdim yanlis anlarsin diye demedim :)Maralcım ebeye dedim az da olsa doyurmayacak kadar mama verelim tamam dedi verdik şırıngayla hep kustu şimdi de öğürtüyor kendisini midesini bulandırıyor mamanın dilinde kalan beyaz parçalarından rahatsız oldu galiba şimdi meme de emmiyor huysuz oldu mamayı kusunca vermesem daha iyiymiş gerçekten
bin kere milyon kere maasallahhh tosun pasamizaa
ben benim emreyi bi kaç sene tosun pasam diye sevdim 4 kg dogdu diye,sonra bakdim tosunlukla yakindan uzakdan ilgisi yok birakdim demeyi :))))))))
sen biberonu mamyi unut , tas deverindesin hiç bisey yok sadece meme var :)))))))))))
temiz sicacik bedava anne sutu oh misssss , keske olsada hakanda içse
ayyy emzirme deyinc ebi garip oluyom hee, toplamda 50 ay emzirdim doyamadim saglam manyagim vallahii
bol çok su iç,incir ye sonra yine su iç