2015 Şubat Anneleri

İyiyim canım çok şükür bugün ağrım ve batma Yok doktorun dediğin gibi çabuk iyileşt sanırım..

Allah kavuştursun annen Gitti mi? Ben kaçırdım olayı..
Sen be yaptın? Hava da buz gibi yA benim hiç dışarı çıkasım olmuyor walla evde tıkılı kaldık bugün

sevindim canım inşallah tamamen iyileşir hemencik.
misafirlerinlede iyi geçmiş ne güzel, dediğin gibi yaşları yakın çocuklar bir araya geldimi güzel oluyor :) keşke bizde böyle ev oturmaları yapabilseydik ahh ahh.

annem dün gitti canım evet. ne yapayım ben daha iyiyim ama halsizim moralsizim :) bugün çok sevdiğim kuzenimin kızının doğum günü kutlaması var, annem falan bizimkiler herkes orda şimdi. ben hediyemi annemle gönderdim yeğenime. orda olmak istedim çok, hüzünlendim bugün. zaten pazar günlerini sevmiyorum, eşim çalışıyor. hava buz gibi. kuru bi soğuk var. daha yeni geçti kızın hastalığı bi süre çıkamayızda. öyle saçmasapan bi gün işte ya..

Sevindim canım gözünün iyiye gitmesine inşallah tekrarlamaz hiç kışın öyle oluyor ya biz de evde tıkılıyız beratın da canı sıkılıyor dışarda baya kar var benim hiç gözüm yemiyor dışarı çıkmayı kayar düşerim diye filan bir de evimiz dördüncü kat asansör yok merdiven çıkınca çok yoruluyorum nefesim tıkanıyor zaten dışarda marketten başka gezecek bir yer de yok eşim de temizlik yaptı ben de viledayla sildim ve berata baktım böylece geçti gitti bugün de anacığım 25 ağustosta gelecek inş bir sıkıntı olmazsa dört gözle onu bekliyorum daha bebişin kıyafetlerini (beratın hastane çıkışı kıyafetlerini yenidoğan kıyafetlerini filan) yıkayıp ütülemedim annem gelince birlikte yapalım diye bekliyorum heyecanla

Oyy o zaman tekrar allah kavuştursun yakında gidiyorsun ama en azından ara fazla uzamayacak :)
Çok haklısın, ne hissettiğini anlayabiliyorum.. annemler de dün kuzenimin Doğum gününü kutlamışlar ama maşallah herkes orda bi ben eksiğim resmen.. çok güzel bir parti olmuş çok kıskandım hepsini böyle uzak olmak kötü gerçekten hele de yalnızken bir şehirde.. bizim de bulunduğumuz şehirde şöyle kafa dengi birileri olsa bunladar aramazdık Belkı..

Iyyy bi an karnım burnumdayken o soğuk ve -23 sderece günleri hatırladım :) her gün işe giderken inşallah düşmem diye dua ediyorum bi de ı yıl çöm kar tatili olmuştu Ama biz yine de okula gitmek zorundaydık özel sektör işte çok iyi anlarsın beni :)

Of asansör olmaması gerçekten çok kötü, hele de dördüncü Kata.. ben olsam benimde hiç gözüm almaz..

25 aralık demek istedin demi?? Önce biağustos okudum bu kız niye şimdiden yaz için seviniyor dedim devamını okuyup annem gelince yaparız deyince dank etti :)))

iyi olmana sevindim canim gozune
aman dikkat insanin nerredi acisa cani orda ama goz baska sanki

sağol canım benim..

ahh evet en iyi siz anlarsınız, yani bir şehirde yapayalnız olanlar bende çok hüzünleniyorum bazen, herkes bir arada ben hep uzak.. yıllar sonrasını düşünüyorum iletişim kopmasa da gönül bağları daha zayıflayacak.. şimdi sık sık gidiyorum ama ilerde iş güç çocuğun okulu vs derken gidilemeyince iyice bağlar zayıflayacak. çekirdek ailem haricinde akrabalarım arkadaşlarım çevrem vs onlardan bahsediyorum.
aman neyse hüzünlenesimiz geldi yine :)
keşke aynı şehirde olsaydık dedim bugün yine çok

Ayy evet canım yanlış yazmışım 25 aralık demek istedim kafa nerdeyse beynimde omega 3 folik asit vitamin mineral hiçbişey kalmamış sanırım :) ben de berata hamileyken eşim askerdeydi ankarada annemlerde ve kaynanamlarda kalıyordum yine kar kıştı eşim askerden gelmeden doğmaz inş diye dua ediyordum öyle de yaptı akıllı bıdık babası geldikten 2 gün sonra doğdu :)
Aynen canım özel sektörü bilmez miyim Allah düşürmesin sömürüyorlar resmen :) sizin normlardan bir haber var mı canım inş itirazlar kabul edilir

Makarna salatası patates salatası kek börek kısır en basit bunlar geldi aklıma canım :)
him makarna salatasi aklimda
galiba patatesli borek yada pogaca gibi bisey de yaoicam peynirim yok evde
kek ne keki olsa acaba km ,bi kerezsinde fantali kek yaptim ççok acayip bisey olmusti onumu yapsam
bide normal salata

tatli ne olsa

sutlaç olurmuki :)

Kizlar kizlar napiyosunuz? Ben geldim. Doktora gidemedim uzun hikaye ama test yapptim hamile degilim yani insallah. gelincikgibi kuzum gecmis olsun gozun nasil oldu? Agri yapiyo mu?
Hasta kizlar bebikler nasil oldunuz? Herkes iyidir umarim. Simdi okuycam kaldigim yerden

Gecmis olsun canim sana da. Fena bunlar valla her gunleri yeni bi aksiyon. ya kendileeine zarar veriyolar ya bize bilmeden

a z once camide sohbetdeydim
priz yerini bo$ koymuslar yaniu kabloilar vardi sadece duvaar gomulu, ihmalkarlik yani
bilmiyordum tabiki, ortalidka dolaniyordu oyle birden aglamaya absladi, elini degip çekdi galiba
elktreik çarpmadi ama bilmiyorum agladi çarmis mi oluyor
napacagimi sasirdim yaa
ve orasi her zaman buyuk lerin gitggi talebe yeri, yani haftada 30 çocuk geliyor oraya 4 yastan buyukler
simdiye kdr nasil oyle kalmis anlamiyorum, piyango resmen bize vurdu, ucuz kurtulduk
hocaya ne diyim kime ne diycem bilmiyorumki
hakan iyi ama kotude olabilirdi
offfffff nerde aksilik var beni buluyor gibi geliyor bana bu aralar ..

Bence doktora göster çöcuğu kan tahlili yapıyorlar kayınpederime aynısı oldu için rahat eder

Ay canim yaa nasil bir hmalkarliktir bu. Bence kesinlikle gotur canim doktora. cocuklarin gittigi yerde olur mu hic oyle bosta kablo acikta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…