2015 Şubat Anneleri

FERBER iççin biraz geç deilmi canim
ALlhh yardimcin olsun çok zor çocugun senin vucudunda bi yere alismasiii
insalalh çozebilirsin en ksia surede

benimki su an yataginda yatagini salliyor 10 siddetinde deprem etkisi yaratarak
saat olmus gecenin 11 i uyumuycam diyor essek sipasiii

almiycam onu yatakdan inat deilmi :)
seninki iyi bizimkilerin yanında canım aman şikayet etme :)

ferber yatağından çıkıp odaya gelen çocuklarda bile uygulanabiliyormuş.

Canııııım aynı şeyleri ben de yazacaktım fırsat olmadı ..

Ayaz da aynen öyle, normalde uyanmıyordu i, uyansa da iki pış pış diyordum uzaktan dalıyordu tekrar.. şimdi ama kalkıyor yanıma geliyor ve gelirken de kafayı gözü her yere çarpıyor.. ben veya babası olura gece yanında uyuyor mis gibi yoksa Yok dakka başı uyanıp yanımıza geliyor.. ben şu an ellemiyorum, yanında yatma şansım var ayazın Yatağı büyük ama dediğin gibi rahat yatamıyorsun ve yer yerin ağrıyor :KK43:
Dün gece ben ateşlendim attık dayanamadım babasına yanında yatar mısın ben de biraz uyuyayım dedim..

Ben biraz daha beklicem bakalım ne olacak.. belki de sadece bir dönem.. çok sinir bozucu ama tam güzel uykuya alışmışken koyuyor insanaa:KK43:
dediğin gibi belkide bi dönem ama bilmiyorum böyle bu da bi dönem diye diye sinir hastası olucam.. sen yanında yat yatağı müsaitse canım çalışıyosun yoruluyosun uyucaksa yat yanında. yatağına almaktan iyidir.

bu gece 2ye kadar 4 kez uyanınca ben sinir krizi geçirecektim eşim kalktı gitti yanına ben yastığa gömünce kafamı. gitti yattı onunla iki saat dönmüş durmuş 4te geldi adam yatağa. napıcaz bilmiyorum..

İyi akşamlar kızlar hamilelikte daha aktiftim uzun zamandır yazmıyorum buraya.aranızda momfort baby kanguru kullanan varmı ?
Kızım 14 kg zorlanırmıyım taşırken.kasımda umreye gidicez inşallah 2 haftalığına kiralamayı düşünüyoruz ama bu yaştan sonra kanguru ya girmek istermi yada biz zorlanirmiyiz kafamız karıştı.aranızda hala kullanan ve memnun olan varmı acaba ?
Canim ben cok memnunum su an oyle cok aktif kullanamiyorum ama icinde olmayi seviyolar genelde. Tavsiye ederim. Umrede rahat edersin tabi biraz zorlar ama kilodan.

Anne

Ah ah inşallah :)
Bakacak çok kişi var annem ve abimler bakarız diyorlar ama benim içim rahat etmicek.15 gün kalıcaz daha yaşı çok küçük bu kadar ayrı kalamaz sanki bende kalamam sanırım :)
Ayy kalinmaz canim yaa bana da egitim cikti iki haftalik nasil dusunuyorum o gunden beri ne yapacagimi bilsen. Ertelwnmesi icin dilekce verdim bakalim. Baktim olmadi baska biseyler dusuncem. Ama cok kucukler ya birakmak icin

Ayy kalinmaz canim yaa bana da egitim cikti iki haftalik nasil dusunuyorum o gunden beri ne yapacagimi bilsen. Ertelwnmesi icin dilekce verdim bakalim. Baktim olmadi baska biseyler dusuncem. Ama cok kucukler ya birakmak icin
kv kabul etmedi mi gelmeyi?

Kızlar sezeryan sonrası normal Doğum yapacaktım doktorda öyle demişti Bugün kon trole gittim dikişlerim Daha bebek Doğum kanalına girmeden gerilmiş doğumda Bu riskli Bir durum dedi direk sezeryan günü verdi 3.11 perşembe sezeryan olacağım :)
Canim guzel gecer insallah dogum. Iki cocuklu hayata iki gun kaldi desene. Saglikla gelsin kuzu. Bize de haber ver.

kv kabul etmedi mi gelmeyi?
Etcek gibi canim o da gordu cunku Duru bensiz nasil oluyo. Gecen cuma yarim saat gec kaldim babasini gorup beni goremeyince aglamis hep. Kiyamam. Genelde ayni anda geliyoruz esimle. Bakalim insallah hic gitmek zorunda kalmam. Biraz daha buyuk olursa en azindan anlatabilirim boyle boyle kizim diye. Yani gecici gittigimi anlatirim cocuga. Simdi anlamaz ki

seninki iyi bizimkilerin yanında canım aman şikayet etme :)

ferber yatağından çıkıp odaya gelen çocuklarda bile uygulanabiliyormuş.
aboww demee :)

benimki saatlerce uyksuuz kalip sonra bayiliyor uyksuuzlukdan :)
kotunun iyisi iste :))

arkadaslar size bisey sormak istiyorum 1 bucuk aylik hamileyim 1 bucuk yasindada kizim var dun misafirlikteydik ve kizimi surekli kucagimda tutmam gerekti birazda tepindi kucagimda karnim cok agridi eve geldik yine biraz agridi acile gidelim dedik ama bakmiyolar cok ilgisizler ultrason yok diyolar allah korusun kanda gelmedi cok sukur o yuzdende gitmedik ama gece oyle bi sanci girdiki yataktan sicratti yarin randevum var cok korkuyorum sizce bisey olurmu bu sanci neden oldu
benim dogumlariùin arasi 19 ay canim yani çokkk tasidim buyugu kucagimda
bisey olmaz insallah melegine
kanama yoksa siorun yok diyor genelde dr lar

Kızlar sezeryan sonrası normal Doğum yapacaktım doktorda öyle demişti Bugün kon trole gittim dikişlerim Daha bebek Doğum kanalına girmeden gerilmiş doğumda Bu riskli Bir durum dedi direk sezeryan günü verdi 3.11 perşembe sezeryan olacağım :)
hayirli dogumlar canim sagliklica kucagina al insallah
isim bellimiydi

Çok saolun kızlar heycanlanfik birden Doğum gününü belirleyince bende oğlumdan ayrı kalıcam yaklaşık Bir hafta Ama kv gündüzleri getirir hastaneye İnş çok yakın yürüyerek 15 dk. ismi ali Kaan olacak maralcim:) MaRaL_ MaRaL_ yeb4 yeb4 dadera dadera

Çok saolun kızlar heycanlanfik birden Doğum gününü belirleyince bende oğlumdan ayrı kalıcam yaklaşık Bir hafta Ama kv gündüzleri getirir hastaneye İnş çok yakın yürüyerek 15 dk. ismi ali Kaan olacak maralcim:) MaRaL_ MaRaL_ yeb4 yeb4 dadera dadera
ismi çok güzel ömrü de öyle güzel olsun iniallah. heyecanın çok normal bende çok heyecanlanırdım :) kayınvaliden oğluna sizin evde bakıcak di mi?
bi de orda sezaryen olunca bi hafta mı kalınıyo hastanede?

aboww demee :)

benimki saatlerce uyksuuz kalip sonra bayiliyor uyksuuzlukdan :)
kotunun iyisi iste :))
mesela uykuya dalması değilki maralım. al bak iyice uykusu gelsin gece uyanmasın diye beklettim 11e kadar. bi de böyle deniyim dedim. on dakikada daldı. ama işte gece yüzde 584875 uyancak kaç defa hemde kim bilir.

Etcek gibi canim o da gordu cunku Duru bensiz nasil oluyo. Gecen cuma yarim saat gec kaldim babasini gorup beni goremeyince aglamis hep. Kiyamam. Genelde ayni anda geliyoruz esimle. Bakalim insallah hic gitmek zorunda kalmam. Biraz daha buyuk olursa en azindan anlatabilirim boyle boyle kizim diye. Yani gecici gittigimi anlatirim cocuga. Simdi anlamaz ki
inşallah tatlım. ertelenmesi en güzeli tabiiki ama gitmek zorunda kalırsan demekki gelecek seninle o da güzel. sıkma canını böyle şeylere, çalışan anne olmanın zorlukları bunlar. onlar sağlıklı ve mutlu olsun yeterki, bi çaresi bulunur.

mesela uykuya dalması değilki maralım. al bak iyice uykusu gelsin gece uyanmasın diye beklettim 11e kadar. bi de böyle deniyim dedim. on dakikada daldı. ama işte gece yüzde 584875 uyancak kaç defa hemde kim bilir.
him o yok bizde
ama bu saat oldu ayakda hala yataginda hapisteki mahkumlar gibi parmakliklarin ardinda bekliyor :)))

Eneee çok güzel :)) hadi bakalım sağlıkla gelsin :))

dediğin gibi belkide bi dönem ama bilmiyorum böyle bu da bi dönem diye diye sinir hastası olucam.. sen yanında yat yatağı müsaitse canım çalışıyosun yoruluyosun uyucaksa yat yanında. yatağına almaktan iyidir.

bu gece 2ye kadar 4 kez uyanınca ben sinir krizi geçirecektim eşim kalktı gitti yanına ben yastığa gömünce kafamı. gitti yattı onunla iki saat dönmüş durmuş 4te geldi adam yatağa. napıcaz bilmiyorum..
Yatağa almam çünkü düşer :))) deli yatıyor benimki..
Gidiyorum yatıyorum ama işte tamamen bapımlılık olursa yandım :))

X