Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim valla hepsi siraya girdiler. Tam hastalik mevsimi. Begum nasil oldu?olsun canım çok teşekkür ederim hepinize
serum verelim dediğinde korktum ama sonra iyiki vermiş dedim kendine geldi resmen. ilaçlı değildi sonuçta sadece normal serum. gayet kendine getirdi bugün iyi çok şükür.
bizim kız biraz nazlı teyzesi. kuzenim de diyo benimkiler olsa o eline dalar çıkarırdı serumu. Begüm öyle bi nazik tutuyoduki elini görmen lazım. kıpırdatmadı bile bakıp bakıp ağladı kıyamam. çok hassas çok narin bu kız ya :)
sağol tatlım aynen öyle oldu.
Durukuşumda hasta olmuş ay sırayla oluyolar kıyamam ya bi an önce şu hastalıklar bitsin. kış daha iyi vallahi en azından evde sıcak oturuyoruz. bu mevsim geçişlerinde güneşe aldanıyoruz. bi de bi sıcak bi soğuk iyice dengeleri şaşıyo yavrucakların.
Sagol canim valla hepsi siraya girdiler. Tam hastalik mevsimi. Begum nasil oldu?olsun canım çok teşekkür ederim hepinize
serum verelim dediğinde korktum ama sonra iyiki vermiş dedim kendine geldi resmen. ilaçlı değildi sonuçta sadece normal serum. gayet kendine getirdi bugün iyi çok şükür.
bizim kız biraz nazlı teyzesi. kuzenim de diyo benimkiler olsa o eline dalar çıkarırdı serumu. Begüm öyle bi nazik tutuyoduki elini görmen lazım. kıpırdatmadı bile bakıp bakıp ağladı kıyamam. çok hassas çok narin bu kız ya :)
sağol tatlım aynen öyle oldu.
Durukuşumda hasta olmuş ay sırayla oluyolar kıyamam ya bi an önce şu hastalıklar bitsin. kış daha iyi vallahi en azından evde sıcak oturuyoruz. bu mevsim geçişlerinde güneşe aldanıyoruz. bi de bi sıcak bi soğuk iyice dengeleri şaşıyo yavrucakların.
Kuzum benim çatlak da pek acır yazık küçücük Yaşta ben çok iyi bilirim o acıyı..Benim ikisi de çok şık ateslenmez.oglan 39 da abuk sabuk laflar etmeye başlar.korkutur.kiz 39 da gezinir laf yetiştirir.bunyesiyle alakalı herhalde.ya da anne sütünü kız daha çok aldı ondan mı ki
Hastanız için Allah şifa versin.agrisi sızısı varsa iyi etsin.
Biz de durum sizdeki gibi.gecen sormussun cvp yazamadım.sabah7.20 de dersleri basliyor ikisininde.bi koşturmaya başlıyor güne gun ne zaman bitiyor anlamıyorum.baksan biseyde yaptığım yok elle tutulur.oglanin durumu psikoloğun dediklerini yapmayınca başa sardı.
Kızda da makatta çatlak oluşmuş.surekli kanamalı çıkıyor wc ye.agliyor.biri bitse biri başlar dertlerin.Allah bugunumuzu aratmasin.
Canim valla okudum hem guldum hem de senin dueumu yasamis gibi oldum. Cok fenalar ya bi saniye bos birakmaya gelmiyo. Allahim bi de gonul alirmis yerim onu ben yaa. Cok tatli. Ama valla zeytinyagi olayinda icim gitti ozellikle. Ne zor temizlemesi.Ayaaaz ayaaaz allahım müdürlük peşinde tüm gün gözümü ayırmamam Lazım bu çocuktan :))
Sabahtan neler yaptı neler bi bilseniz..
Ben sabah kahvaltısını hazırlarken, mutfağın balkonunda oyalanıyordu, sonra iki saniyede dolabın içinden un kovasını almış, kapağını açmış, içindeki bardakla tüm balkona yaymış.. işim tam iki dakika sürdü halbu ki.. neyse topladık ettik..
Sonra kahvaltı yaptı, yaptıktan sonra kitabını inceliyordu, ben de o sırada tuvalete gittim, yine iki dk anca sürdü, kakasını yapmış bezini açmış etrafa bulaştırmış
Ne
Her yeri çamaşır suyuyla sildim..
Sonra uyudu bi güzel..
Uyandı, ben yemeğini ısıtrken bi ara bacaklarıma dolaşıyordu git bana çorabını getir çekmecenden dedim sırf yanımdan ayrılsın diye.. giderken hiç fark etmedim mutfak dolabından zeytinyağı şişesini al, odana git ve tüm şişeyi yatağına boca et
Ne yapacağımı şaşırdım kızdım bu sefer dudağını büzdü etti sonra da şirinlik yapıyor bana "ayyy" diyerek sarılıyor öpüyor
Çok yaramaz ama çok tatlı bu teyzeleriiiii
Canim yaa Allah en hayirlisini versin deden icin cok zor bi hastalik. Sen de aklina hemen getirme oyle seyler. Artik her ailede var needryse bi kanser gecmisi maalesef. Allah yasatmasin.dun teyzem dedemin hastanede resmini paylasmis
en son 6 sene once gormustum,
kanser mis, 3 kiz 2 erkek birbirine dusuyior bakim konusunda daha dogrusu biri bakiyor otekiler laf kalabaligi , bakanda anneannemin en son kirk yasindan sonra kazayla dogurdugu dogunca yuzune bakmadigi teyzem
annem anlatirdi dogdu ben gobegini kestim annem istemedi fln diye
ne çok yazdim ,hayat aci kahpe felek dedikleri bu herhalde ..
dedemin ustumuzde hakki çokdur babam gurbetdeydi herseyimizle ilgilenirdi çok uzuldum duyunca (
ilk defa kanser dydum sulalede bunada ayri sasirip uzuldum (
devami gelmez insallah ..
Biz de genelde hiç tepki vermiyoruz ama hiçte azalmıyor bu davranışı özellikle küçük teyzesine yapmadığını bırakmıyor mesela elinde ne varsa fırlatıyor teyzesinin kafasına o da ağlamaya başlıyor beratın da hoşuna gidiyor ağlaması 5 yaşında teyzesi saçını çekiyor ısırıyor bişeyler fırlatıyo sürekli ve hoşuna gidiyor onun ağlaması şaşkınlıkla izliyor teyzesini ağlarkenAhaha kendi cezasını kendi vermiş berat bey :))
O eline aldığını fırlatma çok sinir bozucu gerçekten ayaz da zaman zaman öyle yapıyor dikkate almıyorum, daha çok sinirlenince yapıyor çinko bunu biliyorum..
Ayyy ne güzel senin şimdi bi bir tane daha yaramaz geliyor bakalım o nasıl olacak :))
istahi yok hala canim oksurugu sanki azaldi burununu temizmiyorum bol bol, gecede hirildayip diriyordu burnundan, dun geece uyanmadi da her nikmetse :)Sagol canim MaRaL_ Hakan duzelmistir artik insallah
kiz ne bilecek o karninda ne oldugnu :)Biz de genelde hiç tepki vermiyoruz ama hiçte azalmıyor bu davranışı özellikle küçük teyzesine yapmadığını bırakmıyor mesela elinde ne varsa fırlatıyor teyzesinin kafasına o da ağlamaya başlıyor beratın da hoşuna gidiyor ağlaması 5 yaşında teyzesi saçını çekiyor ısırıyor bişeyler fırlatıyo sürekli ve hoşuna gidiyor onun ağlaması şaşkınlıkla izliyor teyzesini ağlarken
Kardeşi biraz büyüyünce neler yapacaklar birlikte ben de çok merak ediyorum canım uslu bi çocuk olacağını beklemiyorum aslında kardeşin de :) pek uyumuyor karnımda bile sürekli vuruyor tepiniyor gecenin bi vakti vurarak uyandırıyor beni doğduktan sonra da böyle olursa işimiz var :) bu arada berat artık karnımı sevip öpüyor bazen bebi bebi diyor anlıyor mu acaba orda bişeyler olduğunu bir kaç kez ben ona göstermiştim karnımı bebiş burda oğlum kardeş cici filan demiştim artık hep kendisi seviyor ben işten gelince karnımı seviyor direk bana sarılıp öpmüyor karnıma sarılıp öpüyor bebüü diyo
Canim ayni seyler bende de var. Belim koptu artik hep ayni noktasi agtiyo galiba oldu bende de fitik gibi bisey. Evde oldugum surece bana yapisik. Mutfakta bisey yapsam ya kucagina al diyo ya elimden tutup goturmeye calisiyo. Valla utaniyorum insanlardan ne kimseyi cagirabiliyorum ne bisey yapabiliyorum izin vermedigi icin. Yani bisey yapamayacagim icin kimseyi cagiramiyorum. Cocuklu olup misafir agirlayanlara hayranlikla bakiyorum. Aglama bizde de var. Hatta bazen herdey superken beraber eglenirken bi anda kiziyo agliyo atarli cok. Bi de babannesi cok aglarsa izin veriyo. Ben vermiyorum ama alistigi icin agliyo yine de. Kv hemen yap falan diyo ordan anliyorum kendinin de yaptigini.dadera hastalık olarak iyi canım geçti sayılır ama diğer türlü yedi bitirdi beni özellikle iki gündür..
her şeye ama her şeye ağlıyo. al bak güne ağlayarak başladık bugünde. illaa kucağımda olacak her an. yapıştı bana. bi de neymiş üstümdeki hırkayı niye çıkarmamışım. attı kendini yerlere dakikalarca ağlıyor. vallahi tükendim ya.
gözünün üstünde kaşın var desem ağlayacak. kendine nedenler yaratıyor resmen. ne yemek yer ne doğru düzgün uyur . allahım şu günler bi geçseydi. dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum.
hasta diş çıkarıyor vs derken bana yapışmasını anlıyorum ama e be mübarek bi bırak tuvalete gideyim bi nefes alayım ya. belim yamuldu yemin ediyorum..
bugünde mutlaka temizlik yapmam lazım. hastaydı diye her şeyi koyverdim ortalık berbat. offf alıp başımı gidesim var..
Canım bu yapıp yapıp pişman olduğun durumu bende aynen yapıyorum ve aynı düşüncelerle. Hemen kötü bişeye alışır diye ağlatıyorum maalesef. Seni çok iyi anlıyorum yani. İnsan kendine engel olamıyor sonra da pişman oluyor. Olsun üzme kendini.. şimdi nasıl oldunuz? Belki bu gece daha iyi uyur da sende dinlenirsin..zorlamamaya karar verdim zaten canım ne kadar yerse.. bugün daha iyi çok şükür.
de ben iyi değilim kafam kazan gibi bi türlü dinlenemedim. şu üç gecede ateşlendiği için yanında yattım nasıl alıştıysa bu gece 6 kere kalktı yanında yatayım diye. bendeki de inat almadım yanıma, odasında yattım uyurtum tekrar yerine koydum. ateşi yok gayet iyi yek derdi onunla yatmam.
sabah almadım 25 dakika ağladı. önce yalandan sonra ciddiye döndü. uyur dedim almadım sonra krize girdi. mecbur aldım. sonra kendime kızdım daha tam iyileşmedi niye eziyet ediyorum çocuğa diye.. ben çok takıyorum böyle şeyleri niye anlamıyorum. herhalde bişeyleri ona alıştırana kadar o kadar zorlandımki eskisi gibi olmasın diye emeklerimiz boşa gitmesin diye yapıyorum sanırım. uff çok moralsiz keyifsiz sıkıcı bir günümdeyim yine.
dadera hastalık olarak iyi canım geçti sayılır ama diğer türlü yedi bitirdi beni özellikle iki gündür..
her şeye ama her şeye ağlıyo. al bak güne ağlayarak başladık bugünde. illaa kucağımda olacak her an. yapıştı bana. bi de neymiş üstümdeki hırkayı niye çıkarmamışım. attı kendini yerlere dakikalarca ağlıyor. vallahi tükendim ya.
gözünün üstünde kaşın var desem ağlayacak. kendine nedenler yaratıyor resmen. ne yemek yer ne doğru düzgün uyur . allahım şu günler bi geçseydi. dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum.
hasta diş çıkarıyor vs derken bana yapışmasını anlıyorum ama e be mübarek bi bırak tuvalete gideyim bi nefes alayım ya. belim yamuldu yemin ediyorum..
bugünde mutlaka temizlik yapmam lazım. hastaydı diye her şeyi koyverdim ortalık berbat. offf alıp başımı gidesim var..
Canim ayni seyler bende de var. Belim koptu artik hep ayni noktasi agtiyo galiba oldu bende de fitik gibi bisey. Evde oldugum surece bana yapisik. Mutfakta bisey yapsam ya kucagina al diyo ya elimden tutup goturmeye calisiyo. Valla utaniyorum insanlardan ne kimseyi cagirabiliyorum ne bisey yapabiliyorum izin vermedigi icin. Yani bisey yapamayacagim icin kimseyi cagiramiyorum. Cocuklu olup misafir agirlayanlara hayranlikla bakiyorum. Aglama bizde de var. Hatta bazen herdey superken beraber eglenirken bi anda kiziyo agliyo atarli cok. Bi de babannesi cok aglarsa izin veriyo. Ben vermiyorum ama alistigi icin agliyo yine de. Kv hemen yap falan diyo ordan anliyorum kendinin de yaptigini.
Kv deyince aklima geldi. Iki seferdir cok sinir oluyorum. Persembe gecesi duru aglayarak uyandi. Yatirdim ama tekrar uyanacak gibiydi. Esime soyledim ben bi wc ye girip cikayim o arada aglarsa yanina git diye. Agladi tabiki ve esim gitti yanina. Neyse iste bunu anlattim kv ye ertesi gun. Neden bana soylemedin de onu uyandirdin diyo. Bi sinirlendim bi anda. Anladi kizdigimi yani ben uyaniktim da ondan dedim diyo. Sanki kapisinda ben uyanigim yaziyo. Hem yani babasi kalksin ne olacak. Dun de geldi esim ekmek almaya gidecek ben gideyim diyo. Deli oldum artik. Dedim o gitmesin de kim giderse gitsin.
kiyamam canim yaaYa var ya iki gündür canım çıktı, ayazı okula götürüyorum mecbur sağlık ocağındaki doktor rapor vermedi.. şu an dokunsanız ağlicam.. en son kucağımda video izlerken sızdı ayaz az önce, okulda düştü burnu Kanadı, bi lokma biri yemiyor falan filan..
Allah benim kayınvalideyi bildiği gibi yapsın nefret ediyorum artık ondan
Amin valla bildiği gibi yapsın sizi bu durumlara getirmiş kim olsa nefret eder yazık etmiş olan senle ayaza olmuş yere mi düştü de burnu kanadı canım okula götürsen de rahat etmiyorsun ki birinin sürekli onun peşinde gezmesi lazım başına bişey gelmemesi için o şekilde sen de işini yapamazsın okulda bile olsan senin de başka seçeneğin kalmamış çok üzüldüm valla canım kıyamam size rapor niye vermemiş doktor gelince herşey üst üste geliyor zatenYa var ya iki gündür canım çıktı, ayazı okula götürüyorum mecbur sağlık ocağındaki doktor rapor vermedi.. şu an dokunsanız ağlicam.. en son kucağımda video izlerken sızdı ayaz az önce, okulda düştü burnu Kanadı, bi lokma biri yemiyor falan filan..
Allah benim kayınvalideyi bildiği gibi yapsın nefret ediyorum artık ondan
Evet canım ben gösterdiğim için diyordur zaten bilemez bu yaşta ne bilsin zavallıcık ona kuma geleceğini :) teyzesi beren berata bişey yapamıyor ki yapsa kızarım ben ona :) o yüzden berat onun saçını filan çekip kopartınca diğer odaya gidip ağlıyor o da napsın ya da kaç kere alnına kumanda telefon filan fırlattı şişti ağladı baya morardı alnı kaç kere berat küçük diye ona karışmıyor teyzesi bir de o küçük teyzesi anlamıyor bize de vuruyor filan diyom ben de ama saydırıyor berata artık onu hiç sevmicem abla diyor bebeği sevicem ben hep diyor ona hiç oyuncaklarımı vermicem filan diyor :) berat fena kesin kardeşini de ağlatıristahi yok hala canim oksurugu sanki azaldi burununu temizmiyorum bol bol, gecede hirildayip diriyordu burnundan, dun geece uyanmadi da her nikmetse :)
kiz ne bilecek o karninda ne oldugnu :)
sen gosterdin diye diyodur annesi :)
4 yasina kdr hastanede dr amca verdim aldim geldim deyince inaniyoalr kardese :)
hani biyolojik ayrintiya girmene gerek kalmiyor buyyunce nasil olsa ogrencekler nasil yamildigini bebegin acelesi yok herhalde :))))
valla bizim abimiz hiç aglamiyor aglatiyor habire kardeisni oda 6.5 yasinda ya
çocugun altindan ustunden atlayip tepe taklak ediyor resmen beraber yuvarlaniyolar falan hkaan hem sevmiyor oyle SIKIS SIKI$ olunca hemde hosuna gidiyor oynamasi, pesini birakmiyor yine gidip emreye yanasiyor pesinden kosuyor
hosuna gidiyor herhalde bogusmak arada canida yansa :) birazda kendi kasiniyor galibaa :)
bende pek mudahale etmiyorum canini çok yakamadigi surece oynuyoalr eglenoyoalr oyle :)