- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
anladım canım çok sağol. değerler normal. o zaman desene kanı iyi bizim kızın ohh güzel :)WBC canim yukslen bakteriyel enfeksiyonda
evet hasta olunca hgb duser , kandaki demir i asker gibi dusun hastalik olunca klkip savasmaya gidiyolar :) kan tahlili yapilrsada dusuk çikiyor, hatta kan ilaci veriliyorsa hastayken keisliyor çunku virusu besliordu hastalik halinde verilince
aklimda kalan boyle seyler ama hastayken dusuk olmasi normal ki çok dusuk de deil 12 nerydese demekki normalde daha fazla gayet iyi :)
evet sana katılıyorum ya. Begüm çok sık hasta olmuyo bu ağır olarak 2. ateşli hastalığıdır. ufak tefek nezleyi falan saymıyorum. ateşe bünye alışık olmayında 37,5 derecede perte çıkıyolar :)b hhhhhhhhhhhhhh b nlj,
yasemin begum benim kizima benziyor bagisiklik açisindan, 8 yasinda 3-4 kere anca ateslendi
oglanlar SIK ateslenir dayanma sinirlari yuksek dir ama kizim 37 yi geçse basim agriyor diye yatak dosek yatar kafasini kaldiramaz :))
bunye atesin ne oldugunu bilmedigi için tepe taklak oluyor sanki benim sahsi dusuncem gozlemim tabi bu :)
istanbuldakiler nazar değmesin diyo ne güzel hasta olmuyo çok sık diyolar. kuzenlerimin çocukları ayda iki kes hastanede en az. sürekli bi hastalık. şans mı, bünye mi, buraların havası beslenmesi mi etkili bilemedim artık. inşallah böyle devam eder.