HosgeldinBen de geldiiimm hemide deprasyonsuz
benimki hiç izlzmioyor canimKızlar bebekleriniz ne kadar TV izliyor ve ne yaparken izliyor benimki bazen yemek yerken ve uyurken istiyor bazen hiç aramıyor bazen ben işim varsa veriyorum ama en fazla 30 dk falandır genelde niloya sevimli dostlar bide reklam izliyor . Bide evde olan hanımlar vaktinizi yemek ve uyku dışında nasıl degerlendiriyorsunuz biz iki kere dışarı çıkıyoruz öğleden önce market veya parka yada ikisi birden birde akşam üzeri gidiyoruz her gittiğimizde ortalama 2 saat kalıyoruz
nasilsin cimcimemmSelam kızlar
Hamileler gazanız şimdiden mübarek olsun ve Allah bolca sabır versin
sende saol canimSağol canım amin inşallah moral veriyorsun valla bana :)
hani seni az goruyor babasiyla ya hep ona mi klustu diycemde bu buyuk insan mantigi bebeklerde yokdur :)Valla ben de anlamadım canım neden böyle yaptığını 2 dakikacık bile benle olmak istemiyor hep baba yanında olacak illa küsmesini bilse bile neye küsecek ki bişey yok ortada berat baba demeyi baya erken öğrendi ama anne demedi hiç şimdiye kadar oğlum anne de diyorum anne anne diyorum o da tekrar etsin diye duymamazlıktan geliyor bişey istese mesela babasının elini tutup onu götürüyor gideceği yere ben yokmuşum gibi davranıyor ben ilgilenince de ağlıyor görenler şaşırıyor yani berata ankaraya gittiğimizde çok şaşırmışlardı kayınbabamlar filan beni istemeyip babasını istemesine babasının uyutmasına
ooo kimleer gelmiusssAhahahaha büyüttün tabi rahatsın artık sen
hosgeldin de noldu size birden boyle nereden haberlestinizben de burdayım
özlemişim
sizi gidi kandiriikçilar siziBen de yaaa hem de cok
Hoşbuldumiparkatre sende hosgeldin canim
iyi olmana çok sevindim
nickini ayzarkeb dikkatimi çekdi ne demek acaba bu nick :)
ayrildinmi canim esinden yeni baslangçi dedigin[
HoşbuldumMaRaL_ :)
Artık Kocaeli'ne tayini çıkmış, Diyarbakır'ı ardında bırakmış, kızıyla yeni bi başlangıç yapmış bi kadınım ve bu yüzden de iyiyim şükürler olsun..
Nickim ortaokuldaki bi öğretmenin adı, epey dikkat çekici :)) ipar dağ çiçeği, katre su damlası imiş bu arada :)
Bende akşamı dört gözle bekliyorum uyumak için :) çok tatlı demek Ankara havası seviyor hem çalışıp hem hamile olmakta zor bide evde seni bekleyen işler var oy oy oyBeratta tv izliyor ama müzik ankara tv ye bakıyor çoğu zaman hep ankara havaları çalıyor çok seviyor oynuyor genelde :) bir de reklamları çok seviyor yemek yedirirken de telefondan ona niloya ve sevimli dostları açıyoruz mecburen yesin diye onun dışında çok bakmıyor canım tv açık olsa bile haberler diziler filan dikkatini çekmiyor beratta her gün 2 saat parka gidiyor babasıyla onun dışında çalıştığım için akşam 5 te eve geliyorum evde olduğum zamanlar hep yemekti bulaşıktı zaman geçiyor boş zamanım kalmıyor yani kitap okumaya filan zaten hamilelikten sanırım çabuk yoruluyorum ve çok uykum geliyor boş zamanım olsa da uyusam diyorum hep
maralcim senin abla abi gibi bi avantajin var işte hiç oynamasa bile evde ses var biz bazen çok sıkılıyoruz Allahtan çok park var burda evin yakınında tam 6 ayrı park var:) Biraz daha büyüse çocuklarla oynasa genelde parkta çocuk görünce önce kisa süreli şok geçiriyor alışınca kendi kendine oynuyor hiç başka çocukla oynamıyor.benimki hiç izlzmioyor canim
tv nin kanali bozuk , abisyle ablasiyla pc den bakiyor onada hiç yanasmiyor daha onemli isleri var kafa goz dagitmak gibi :)
ben pek oaynamiyorum simdi ne yalan soyleyim, babasiyla ablaisyla abisiyle oynuyoalr , top oynuyolar bol bol hatta aboisiyle, bi itdfaiye arabasi var siren sesi yapiyor onu çok sever
parkda tobogan tpesinden inlmuyor zaten bugun resmini çekdim size yolluycam telden
okul açilinca ne etcem bilmiyorum :) herkes okula ise gidince kabak benim basima patliycak :)
arada bi demekki ayar çekmek gerekiyo. ama ne olurdu kendi akıl etse. herşeyi neden kadınlar hatırlatır neden biraz kendileri düşünmezler ya..Ayazı görmemesinin çocuk için iyi olmadığını söyledim sadece, sabahları erken kalk azıcık oyna dedim ama yok uyku tatlı geliyor :) evet çooook önce konulmuştum düzelmişti ama şimdi yine cozuttu arada bir ayar çekmek lazım demek ki :)) evet canım yalnız hissediyorum, ben öğrenciliğimde de yanı üniversitede ve sonrasında da evleninceye kadar Ankara'da yaşadım vr tüm hayatım arkadaşlarım orda kaldı ben geldim buraya.. Burda da kafa dengi kimse yok, daha doğrusu ayazdan dolayı çıkamıyorum bir yere.. Böyle olunca da yalnız oluyorum işte..
Bu saatten sonra emzik almasını hiç istemem zaten gerek yok, biberon alsa iyi olur mesela sütünü içip yatması aöa içmiyor şu amda.. Emme işi bitince bence de içer gibi geliyor bana, biberonunda alır yerine bişi koyar :) ya gece emmiyor ayaz zaten, sabahları 4.30 gibi uyanıyor emmek istiyor işte orası sıkıntı ama en fazla ağlar, gündüz benim için asıl sorun, sürekli peşimde dolaşıyor iki dk ayrılmıyor, bugün yine diğer günlere göre daha az emzirdim ama sürekli meme diyor, yemek yedirirken bile meme diyor ikimkaşıktan sonra halbuki süt yok yutkunmuyor bile niye istiyor anlamadım..
Hah işte ayaz da öyle, sürekli bir yerleri karıştırıyor, dağıtıyor koşuyor, kabul hareketli ama yanı huyu öyle, sadece insanların hiÇ bilmedikleri konular Hakkı'nda torum yapmaları komik, benim mesleğim ama ben bile tanı koymam o ayrı bişi, hastanelerde yapılmasını gereken bişi ama bizim halkımız tv izliyor ya yeterince öğreniyorlar uzmanlaşıyorlar kara kutunun karşısında :)))
Bu arada begümüm kavuşma anı da çok güzel çok duygulandım, hele de başını babasının omuzuna koydu ya orda bittim.. Allah ayırmasın
Maşallah sana :) zor valla bu işlersende saol canim
kiz ben bak uç çocuk dogurdum doktorsuz
anne kv olmadan da bakdim buyuttum çok sukur:)))
oylede becerikli bisey deilimdir haa :)
ben yaptiysam herkes yapar ciddi soyluyorum :))))
yaaa ben burayı özlüyorum ama hiç fırsat bulamıyorum ki belki biraz takılırsam hamiş olurum diye geldim :))))ooo kimleer gelmiusss
nerden çikdin kiz sen doktorcum , hamismisin yoksa basina saksi falanmi dustuuuu :)
Evet canım Sensiz olmuyo ama Seni özledikhosgeldin de noldu size birden boyle nereden haberlestiniz
hala watsaptamisiniz yoksaa :)
Öyle alışmışlar çünkü :)))arada bi demekki ayar çekmek gerekiyo. ama ne olurdu kendi akıl etse. herşeyi neden kadınlar hatırlatır neden biraz kendileri düşünmezler ya..
seni yalnızlık konusunda o kadar iyi anlıyorumki.. benimde tüm çevrem istanbulda kaldı. yaşadığım yerde tabiiki arkadaşlarım var ama hep eşimin çevresi. kendini bi türlü oraya ait hissedemiyorsub. bir tane bile kendi edindiğim bir arkadaşım yok. hele kışın çocukla çıkmak da zor olduğu içinlabus gibi geçiyor. keşke aynı yerde olsaydık di mi
gece emmek istememesi güzel. o zaman gündüzü halletmek lazım ama o da zorluyor seniumudunu kaybetme eninde sonunda vazgeçecek.. biraz daha araştır ne yapabilirsin diye. o çok uzman doktor insanlarında sinirini bozmasına izin verme. ne güzel söyledin kara kutu diye. orayı izleyen herkesin tıp diploması var maşallah.
bende dün babasıyla kavuşma anında çok duygulandım :) ondan sonra var ya kucağından inmek bilmedi. ikide bi kolu bacağı her yerini öptü kokladı :) bu kızlar hep babacı oluyor napıcaz bakalım :)