2015 Şubat Anneleri

benimki hiç izlzmioyor canim
tv nin kanali bozuk , abisyle ablasiyla pc den bakiyor onada hiç yanasmiyor daha onemli isleri var kafa goz dagitmak gibi :)
ben pek oaynamiyorum simdi ne yalan soyleyim, babasiyla ablaisyla abisiyle oynuyoalr , top oynuyolar bol bol hatta aboisiyle, bi itdfaiye arabasi var siren sesi yapiyor onu çok sever
parkda tobogan tpesinden inlmuyor zaten bugun resmini çekdim size yolluycam telden
okul açilinca ne etcem bilmiyorum :) herkes okula ise gidince kabak benim basima patliycak :)

Sağol canım amin inşallah moral veriyorsun valla bana :)
sende saol canim
kiz ben bak uç çocuk dogurdum doktorsuz
anne kv olmadan da bakdim buyuttum çok sukur:)))
oylede becerikli bisey deilimdir haa :)
ben yaptiysam herkes yapar ciddi soyluyorum :))))

hani seni az goruyor babasiyla ya hep ona mi klustu diycemde bu buyuk insan mantigi bebeklerde yokdur :)
kii oyle olsa butun çocuklar babalarina kuser :) hele ebnimkiler yuzune bakmazzz :))))))))

[
iparkatre sende hosgeldin canim
iyi olmana çok sevindim
nickini ayzarkeb dikkatimi çekdi ne demek acaba bu nick :)
Hoşbuldum MaRaL_ :)
Artık Kocaeli'ne tayini çıkmış, Diyarbakır'ı ardında bırakmış, kızıyla yeni bi başlangıç yapmış bi kadınım ve bu yüzden de iyiyim şükürler olsun..
Nickim ortaokuldaki bi öğretmenin adı, epey dikkat çekici :)) ipar dağ çiçeği, katre su damlası imiş bu arada :)

ayrildinmi canim esinden yeni baslangçi dedigin
insallah çokk mutlu olursunuz kizinla
kocaeli de kim vardi gelmisin bizim kizlarin yanina sen
vahide1204 sen nerdeydin kiz

Bende akşamı dört gözle bekliyorum uyumak için :) çok tatlı demek Ankara havası seviyor hem çalışıp hem hamile olmakta zor bide evde seni bekleyen işler var oy oy oy
maralcim senin abla abi gibi bi avantajin var işte hiç oynamasa bile evde ses var biz bazen çok sıkılıyoruz Allahtan çok park var burda evin yakınında tam 6 ayrı park var:) Biraz daha büyüse çocuklarla oynasa genelde parkta çocuk görünce önce kisa süreli şok geçiriyor alışınca kendi kendine oynuyor hiç başka çocukla oynamıyor.

arada bi demekki ayar çekmek gerekiyo. ama ne olurdu kendi akıl etse. herşeyi neden kadınlar hatırlatır neden biraz kendileri düşünmezler ya..
seni yalnızlık konusunda o kadar iyi anlıyorumki.. benimde tüm çevrem istanbulda kaldı. yaşadığım yerde tabiiki arkadaşlarım var ama hep eşimin çevresi. kendini bi türlü oraya ait hissedemiyorsub. bir tane bile kendi edindiğim bir arkadaşım yok. hele kışın çocukla çıkmak da zor olduğu içinlabus gibi geçiyor. keşke aynı yerde olsaydık di mi

gece emmek istememesi güzel. o zaman gündüzü halletmek lazım ama o da zorluyor seni umudunu kaybetme eninde sonunda vazgeçecek.. biraz daha araştır ne yapabilirsin diye. o çok uzman doktor insanlarında sinirini bozmasına izin verme. ne güzel söyledin kara kutu diye. orayı izleyen herkesin tıp diploması var maşallah.

bende dün babasıyla kavuşma anında çok duygulandım :) ondan sonra var ya kucağından inmek bilmedi. ikide bi kolu bacağı her yerini öptü kokladı :) bu kızlar hep babacı oluyor napıcaz bakalım :)

sende saol canim
kiz ben bak uç çocuk dogurdum doktorsuz
anne kv olmadan da bakdim buyuttum çok sukur:)))
oylede becerikli bisey deilimdir haa :)
ben yaptiysam herkes yapar ciddi soyluyorum :))))
Maşallah sana :) zor valla bu işler

Öyle alışmışlar çünkü :)))
Evet çok güzel olurdu daha da yakın olsak hatta aynı şehirde olsak, iki yalnız takılırdık ne güzel gerçi bizim zibidiler bize fırsat mı verir sanki peşlerinde dolaşmaktan :)))

Eşinle güzel vakit geçir canım sende, eşinin de ihtiyacı vardır eminim tüm yıl çalışıyor.. Mis gibi gezin, eğlenin fırsatın olursa baş başa olun :) sen tekrar dönecek misin İstanbul'a yoksa artık yolculuk yine Trabzon'a mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…