- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
kizlar bugun ilk kontrolume gittm doktor gec dollenme dedi 5+2 olmasi grekiyorken 4+2 mis.minnacik susam tanemi gordum bugun
Benim sat: 29.04.2014, beklenen dogum tarihi 03.02.2015 yasim 26 kilom 56 istanbuldayim beni de ekleyebilrsen cok sevinirim cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cinde dedi 😳boyle kaldim resmen
Ben de seker yuklemesine supheli gozlerle bakiyorum artik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar aranıza bugun katıldımkısmetse benımde 10 subat tahmını dogumum keseyı dun gorduk Allahın ıznıyle haftaya da yolk kesesını goruruz bu mubarek gunde Allahım herkes ıcın en hayırlısını nasıp etsın Allahım bebıslerımızı bızden ayırmasın
merhaba canım özelden atmıstım gelmedı sanırsamMrb cnm bilgilerini mesaj ararsan 1. Sayfadaki listenize ekleyeyim. Hayirli olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar aranıza bugun katıldımkısmetse benımde 10 subat tahmını dogumum keseyı dun gorduk Allahın ıznıyle haftaya da yolk kesesını goruruz bu mubarek gunde Allahım herkes ıcın en hayırlısını nasıp etsın Allahım bebıslerımızı bızden ayırmasın
eksik bilgileri özel mesaj atarak gönderelim lütfen.
Canim gozunaydin c.tesi gorucez inşallah bizde.
Ben yurtdisinda yasiyorum sadece ozeller o kadar, devlette sadece her ay kan testi parasi veriyoruz. Trimes'ler bedava dogum bedava, kurtaj falan genel saglik bedava :)
eksik bilgileri özel mesaj atarak gönderelim lütfen.
Bi ülke söyledi orda hamilelere günde 10 tane yumurta yediriyorlarmış sarısı bebeğin beyin gelişimi için onemliymis onlar bebeğin beyni gelissin diye yumurta yediriyorlar biz gelismesin diye şeker yediriyoruz dedi
6+5 :)
2.bebeğim..
ilk bebeğimde bıraz bılgısızdım ne dense yapıyordum...
şimdi bıraz daha temkınlıyım acıkçası 2-3 lü testleri düşünmüyorum ... çocukta bie şey olsa aldırmayacağıma göre gerekte görmuyorum...
ama şu anda karnımda şekil buldukça fıkrımde değişebilir...
şeker yuklemesıde muallakta.. açlık tokluk yaptırabılırım ... ilkinde bi sıkıntı cıkmadı
tek yaprıracağım 23.haftada ki ayrıntılı USG olacaktır... zaten orda herşey ortaya cıkıyor... ona göre amnıyosentez vs... yapılır...
tabıkı Allahım bızlere böyle seyler yaşatmasın...
dediğm gibi şu andaki fikrim bu.
tebrik ederim darısı başımıza 6+2 de bana erken daha dediler baktılar duyulmadı. daha sadece kese görünüyor dediler, bir sorun var mı dedim yok dediler.
Bizim burda.devlet olabilecek.sikintilar.icin 8. haftadan once bakmiyorlar ama ben ozel doktoruma.gittim cok evhamli oldugumdan. Hatta bana dediki genelde bakmiyorum bu haftalarda ama senin.icin baktim dedi.