- 10 Ekim 2013
- 438
- 120
- 34
kızlarr hayırlı kandiller
kahverengi leke durdu şimdilik ama yarına randevu aldım doktora bakalım işşallah keseyi görürüm cuma yarın hayırlısıyla allahım
5+3 olucaz yarın görünür işşallah:18:
Bende de geldi geçen hafta çok korkmuştum hemen doktora gittim, keseyi gördük bence bir şey olmaz o lekenme herkeste görülüyor, çok olmadığı sürece bir sıkıntı yok.
ayy öylemi diyorsun tatlım yaa işşallah önemsizdir:18:
çok az zaten peçeteye sildikçe gelen birşey
öyle tabi, benim de çok azcık oldu sonra peçeteyle silince geldi ve kesildi. çok aşırı olmadığı sürece ve kesilmediği sürece sıkıntı yok. Ne zamandır beri lekenmen var.
Kandiliniz mübarek olsun annişler
Kızlar bebeğinin kalp atışını duyan oldu mu önümüzdeki hafta nasıl geçicek acaba sabırsızlanıyorum :)
Kiskar merhaba..
Sizlerde uyku halsizlik varmi ya... ben kafami kaldiramiuorum aksam erken yatiyorum sabah zor kalkiyorum.. normalde ogle uykum hic yoktu simdi hergun 1 saat fln uyuyorum oglumu uyuttum yaninda uyudum. Simdi uyandim ama hic uykumu alamamisim.. yarin misafrlerim var. Hazirlik temizlik yapmam lazim.. ama cok halsizim. Cok hatirlamiyorum ama sanki oglumda boule degildim.
daha kalp atışını duyan hiç yok galiba canım
bakalım hayırlısı işşallah herkes sırayla sağlıkla duysun işşallah
kızlar yaa yazdım ama gören olmadı ben ay başındamı gitsem diyorum ama çokta gecikmiş olurmyum bilemedim bir sıkıntım yok çok şükür. sadece kasıklarım ağrıyo ayaklarıma vuruyo oda normal diyolar. bikere gidiyim hem keseyi hemde kalp atışını duyuyım diyorum
Kiskar merhaba..
Sizlerde uyku halsizlik varmi ya... ben kafami kaldiramiuorum aksam erken yatiyorum sabah zor kalkiyorum.. normalde ogle uykum hic yoktu simdi hergun 1 saat fln uyuyorum oglumu uyuttum yaninda uyudum. Simdi uyandim ama hic uykumu alamamisim.. yarin misafrlerim var. Hazirlik temizlik yapmam lazim.. ama cok halsizim. Cok hatirlamiyorum ama sanki oglumda boule degildim.
Hamileyken cocuk emzorilmez diye biliyorum canim brn bi arastir istersenAh canım ya bende çoook uykusuz ve yorgunum. Bugün okulda tam bir zombie gibi gezdim. Allah'tan bitiyor. Bide oğlumu emzirmeye devam ediyorum. Iki kat yorgunluk. Boğazıma iyi bakmaya çalışıyorum yoksa ben bittim😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet demir b12 ve folik asit var içinde onu kullanıyordum sadece, dilimde yaralar çıkmaya başladı galiba alerji yaptı, doktor zaten kanın iyi sadece folik asit al dedi. Teşekkür ederim.
kızlar yaa yazdım ama gören olmadı ben ay başındamı gitsem diyorum ama çokta gecikmiş olurmyum bilemedim bir sıkıntım yok çok şükür. sadece kasıklarım ağrıyo ayaklarıma vuruyo oda normal diyolar. bikere gidiyim hem keseyi hemde kalp atışını duyuyım diyorum
Kandiliniz mübarek olsun annişler
Kızlar bebeğinin kalp atışını duyan oldu mu önümüzdeki hafta nasıl geçicek acaba sabırsızlanıyorum :)
senınde kandılın mubarek olsun canım:) ideal bugun gitti dr erken demiş. benımde randevum cumartesı gunu. duyan bırını hatırlamıyorum henuz.
Koku hassasiyetiniz ne durumda kızlar? Ofiste burnuma hep yanık lastik kokusu geliyo 😕benden başka kimse almıyo kokuyu 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İdeal benden 2 gün önde demek ki benm de daha var beni 22 sinde çağırdı ama merak işte zaman geçsin istiyorum hemen
canım bende koku hassasiyetı hat safhada. pazara gıdıyorum. tüm meyve ve sebzelerın kokusunu tek tek alabılıyorum :) parfum ve cöp kokusuda artık cok rahatsız edıyor benı. bulasık makınesınde kırlı bulasık varsa kapagı acılınca öğürüyorum resmen.