2015 Şubat Anneleri

kızlarr hayırlı kandiller
kahverengi leke durdu şimdilik ama yarına randevu aldım doktora bakalım işşallah keseyi görürüm cuma yarın hayırlısıyla allahım
5+3 olucaz yarın görünür işşallah:18:

Bende de geldi geçen hafta çok korkmuştum hemen doktora gittim, keseyi gördük bence bir şey olmaz o lekenme herkeste görülüyor, çok olmadığı sürece bir sıkıntı yok.

Bende de geldi geçen hafta çok korkmuştum hemen doktora gittim, keseyi gördük bence bir şey olmaz o lekenme herkeste görülüyor, çok olmadığı sürece bir sıkıntı yok.

ayy öylemi diyorsun tatlım yaa işşallah önemsizdir:18:
çok az zaten peçeteye sildikçe gelen birşey

ayy öylemi diyorsun tatlım yaa işşallah önemsizdir:18:
çok az zaten peçeteye sildikçe gelen birşey

öyle tabi, benim de çok azcık oldu sonra peçeteyle silince geldi ve kesildi. çok aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok. Ne zamandır beri lekenmen var.

Son düzenleme:
öyle tabi, benim de çok azcık oldu sonra peçeteyle silince geldi ve kesildi. çok aşırı olmadığı sürece ve kesilmediği sürece sıkıntı yok. Ne zamandır beri lekenmen var.

bu sabahtan beri canım

birde dün akşamdan beri boşluğummu desem belimmi desem orada bir ağrı oluyor hafiften
işşallah normaldir herşey yaa yarın ola hayrola

Kandiliniz mübarek olsun annişler
Kızlar bebeğinin kalp atışını duyan oldu mu önümüzdeki hafta nasıl geçicek acaba sabırsızlanıyorum :)

Kızlar bebeğinin kalp atışını duyan oldu mu önümüzdeki hafta nasıl geçicek acaba sabırsızlanıyorum :)

daha kalp atışını duyan hiç yok galiba canım
bakalım hayırlısı işşallah herkes sırayla sağlıkla duysun işşallah

kızlar yaa yazdım ama gören olmadı ben ay başındamı gitsem diyorum ama çokta gecikmiş olurmyum bilemedim bir sıkıntım yok çok şükür. sadece kasıklarım ağrıyo ayaklarıma vuruyo oda normal diyolar. bikere gidiyim hem keseyi hemde kalp atışını duyuyım diyorum

Ah canım ya bende çoook uykusuz ve yorgunum. Bugün okulda tam bir zombie gibi gezdim. Allah'tan bitiyor. Bide oğlumu emzirmeye devam ediyorum. Iki kat yorgunluk. Boğazıma iyi bakmaya çalışıyorum yoksa ben bittim😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha kalp atışını duyan hiç yok galiba canım
bakalım hayırlısı işşallah herkes sırayla sağlıkla duysun işşallah

Amin cnm inşallah

Cnm ne kadarlık bebeğin??
folik asite başlamış mıydın???
sorun yoksa olabilir ama yine de gitmekte fayda var derim sana

Cnm bende de acayip uyku ve halsizlik hali var bende okuldayım bir de arabayla 1 saatlik yol gidiyprum akşama yemek yerken gözlerim kapanıyor resmen ama geçici diyorum bebeğim için değer diyorum tabi tatilin bu zmana denk gelmiş olmasıda benm için lütuf elhamdulillah

Son düzenleme:
Hamileyken cocuk emzorilmez diye biliyorum canim brn bi arastir istersen

evet demir b12 ve folik asit var içinde onu kullanıyordum sadece, dilimde yaralar çıkmaya başladı galiba alerji yaptı, doktor zaten kanın iyi sadece folik asit al dedi. Teşekkür ederim.

canım bende elevit kullanıyorum suan. muhtemelen banada sadece folik asıt verıcek. pekı hangı folık asıdı verdı sana?

Koku hassasiyetiniz ne durumda kızlar? Ofiste burnuma hep yanık lastik kokusu geliyo 😕benden başka kimse almıyo kokuyu 😳

canım bence bekleme o kadar. ay bası dedıgın 3-4 hafta. sen gıt bı kontrollerını yaptır. ne olur ne olmaz bence. özele bosuna para vermıyım dıyosan dvlete gıt. orda cok ılgılenmıyorlar ama ultrasoonda keseyı gorursun en azından :)

senınde kandılın mubarek olsun canım:) ideal bugun gitti dr erken demiş. benımde randevum cumartesı gunu. duyan bırını hatırlamıyorum henuz.

senınde kandılın mubarek olsun canım:) ideal bugun gitti dr erken demiş. benımde randevum cumartesı gunu. duyan bırını hatırlamıyorum henuz.

İdeal benden 2 gün önde demek ki benm de daha var beni 22 sinde çağırdı ama merak işte zaman geçsin istiyorum hemen

Koku hassasiyetiniz ne durumda kızlar? Ofiste burnuma hep yanık lastik kokusu geliyo 😕benden başka kimse almıyo kokuyu 😳

canım bende koku hassasiyetı hat safhada. pazara gıdıyorum. tüm meyve ve sebzelerın kokusunu tek tek alabılıyorum :) parfum ve cöp kokusuda artık cok rahatsız edıyor benı. bulasık makınesınde kırlı bulasık varsa kapagı acılınca öğürüyorum resmen.

☺️ hormonlarımız ne kadar değişik şeylere sebep oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…