2015 Şubat Anneleri

Adet günü 475 değer HCG nasip kizlar ikiz olabilir mi sizve bilgisi olan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acil cvp kizlarr

Erken döllenme olabilir stres yapma nasipse ikiz de olur canım sağlıklı olsunlarda doktor kontrolün ne zaman benim tedaviyle oldu bende ikiz isterdim hem Teyzem de ikiz
Ama yine de Allah bilir

Adet günü 475 değer HCG nasip kizlar ikiz olabilir mi sizve bilgisi olan var mi

Bu kaç yerde okudum 15.gun 500 600 olanlar ikiz hamileyim yazmışlar Allah gönlüne göre versin

Âmin canım Allah aratmasın tez vakitte sağlıkla göndersin inşallah bebişlerimizi. Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda o güzel haberi alırsın. Kimyasal gebelik miydi senin de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün adet günüydü bana fazla geldi sanki biraz çok da anlamam ama KK dem takip ettiğim genelde öyle. Amann olsun da hayirli saglikli olsun.

Canım sen adete kaç gün kala kan testi yaptırmıştım ilk kez

Erken döllenme olabilir stres yapma nasipse ikiz de olur canım sağlıklı olsunlarda doktor kontrolün ne zaman benim tedaviyle oldu bende ikiz isterdim hem Teyzem de ikiz
Ama yine de Allah bilir

Bnm değil seker benim tek o belli. Bu müzenin o da hamile de esi ikiz kendi annesi de ikiz hani olur mu acaba bi bilgi almak istedim tatlim.

Valla ben bu saçma listeden hiç bişy anlamıyrm mesela bnmki 1560 5 haftalıga da giriyor 6 ya da saçma değilmi anlamadım işte biri bana açıklasa kaç haftalığım ben?

Aynen ya bende anlamıyorum 4+5 te 3172 ydi kaç oluyo listeye göre

Merhaba arkadaşlar ben de araniza katilacak gibiyim kesinlesmesini bekliyorum 2 tane gebelik testi yaptim 2.ci çizgi silik ciksada belliydi bugün doktora gittim kese göremedi kan tahlili yaptırdım beta hcg 1443 doktora gostermesim daha sat 6 mayis olan arkadaşlar vardi benimde ayni onlarin beta hcg ve kese durumlari nasildi acaba aradim sayfalarda ama bulamadim

Hadi herkes satını yazsın benim sat 1 mayıs

Merhaba, sat/beklenen doğun tarihi/kilo/yaş/il/son durum bilgileri yazarsanız listeye ekleyeceğim.

sevgiler..

listeye eklenmek isteyen kimseyi göremedim. Lütfen burdan değil özel mesaj atalım gözümden kaçabilir. takibimde 3 topik var ve hepsinde liste tutuyorum. gözümden kaçırmamak için çaba gösteriyorum ama bir oğlum var 4 yaşında ve onunla da ilgilenmem gerek aynı zamanada evle. Beni anlayacağınızı umut ederek, sevgilerimi sunuyorum hepinize.

sevgiler..

28 cnm

28 günde yani adet günü 4. hafta oluyor..şuan değerleri normal canım tek gebelik..

Aynen ya bende anlamıyorum 4+5 te 3172 ydi kaç oluyo listeye göre

ikinizde 5. haftanın içindesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…