- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
Erken döllenme olabilir stres yapma nasipse ikiz de olur canım sağlıklı olsunlarda doktor kontrolün ne zaman benim tedaviyle oldu bende ikiz isterdim hem Teyzem de ikizAcil cvp kizlarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adet günü 475 değer HCG nasip kizlar ikiz olabilir mi sizve bilgisi olan var mi
Acil cvp kizlarr
Vay be vakit nasıl da hızlı geçiyor Şubat anneleri topigi bile açılmış. Hayırlı ugurlu olsun Ben de ocak anneleri topigindeydim ama düşük yaptım. İnşaallah hepiniz sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
WaysOfMom canım seni de ocak annelerinden hatırlıyorum. Düşüğüne üzüldüm. İnşaallah bu kez hamilesindir ve Allah tamamına erdirir.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
kaç günde bir adet oluyor?
Bugün adet günüydü bana fazla geldi sanki biraz çok da anlamam ama KK dem takip ettiğim genelde öyle. Amann olsun da hayirli saglikli olsun.
Erken döllenme olabilir stres yapma nasipse ikiz de olur canım sağlıklı olsunlarda doktor kontrolün ne zaman benim tedaviyle oldu bende ikiz isterdim hem Teyzem de ikiz
Ama yine de Allah bilir
Aynen ya bende anlamıyorum 4+5 te 3172 ydi kaç oluyo listeye göreValla ben bu saçma listeden hiç bişy anlamıyrm mesela bnmki 1560 5 haftalıga da giriyor 6 ya da saçma değilmi anlamadım işte biri bana açıklasa kaç haftalığım ben?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla ben bu saçma listeden hiç bişy anlamıyrm mesela bnmki 1560 5 haftalıga da giriyor 6 ya da saçma değilmi anlamadım işte biri bana açıklasa kaç haftalığım ben?
Canım sen adete kaç gün kala kan testi yaptırmıştım ilk kez
28 cnm
Valla ben bu saçma listeden hiç bişy anlamıyrm mesela bnmki 1560 5 haftalıga da giriyor 6 ya da saçma değilmi anlamadım işte biri bana açıklasa kaç haftalığım ben?
Aynen ya bende anlamıyorum 4+5 te 3172 ydi kaç oluyo listeye göre