2015 Şubat Anneleri

ruya27 ne yaptın canım merak ettim seni beta hcg kaç çıktı bugün inşallah herşey yolundadır canım

Esim gelsin de belini ovalatiyim ya bugün de agriyo yine.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh ne güzel ya ben desem benim ağrıyor ov diye oohooo o bana on yerini sayar ağrıyor masaj yap ddie

:) bu konuda sansliyim sanirim sağolsun Esim.en büyük yardimcim hoş başka yardimcimda yok ya anacim geldiğinde 3 ayda bir o yardim eder iste. Sağolsun ne kaynanam ne altimdaki gorumcem bi şeye yardim etmez aksine dagitir giderler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok canım benim bebeğim gelişmiyordu.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

çok üzüldüm okuyunca allahım herkese kucağına sağlıkla lamyı nasip etsin.....
Adet günü 475 değer HCG nasip kizlar ikiz olabilir mi sizve bilgisi olan var mi

adet günü için biraz fala geldi bana ikiz olabilir belkide benim adet günümde 50 çıkmıştı

Mesaj atmayı beceremedim ben demek birde liste oluyor süpermiş burasu :) sat 1 öayıs 2014 beklern doğum tarihi 5 şubat 2015 yaş27 kilo 58 şimdiden teşekkürederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen ya bende anlamıyorum 4+5 te 3172 ydi kaç oluyo listeye göre

arkadaşlar sat a göre kaç haftalık olduğunuzu siz belirliyorsunuz. çıkan değerinizin o haftanın sınırları içinde olup olmadığına bakıyorsunuz. örneğin sata göre 6 haftalık olan bir gebenin beta değeri 1000nin üstüne çıkması gerekirken 200lerdeyse o zaman bi sıkıntı var demektir.

ruya27 ne yaptın canım merak ettim seni beta hcg kaç çıktı bugün inşallah herşey yolundadır canım

canım benim betalar diğerlerininki kadar yüksek değil ama iki günde iki katına çıkma kuralına uyuyor şimdilik. cumartesi 22,5 çıkmıştı dün 82 çıktı.doktor haftaya çarşamba keseyi görmek için çağırdı. inş bu sefer yüzüm güler 2. hamilelik ilk bebek olacak çünkü. sende sorun yok değil mi sende dün alacaktın sonucu?

Gunaydin güzel anne adayları nasilsiniz?

Günaydın şubat anneleriiii ,,,

kızlarrr bugün 5+1 oldum ama hala miğde bulantım yok düşünüp duruyorum bir tuhaflıkmı var yine boş gebelikmi diye

uyku hali var bayağı kasık ağrısı oluyor arada bide .

Gunaydin güzel anne adayları nasilsiniz?

Günaydın cnmçok şükür okul ev hamilelik bulantılar ruyin hamile tripleri

kızlar günaydınn bende dün hamile olduğumu öğrendimmm

Hayırlı olsun hoş geldin aramıza

Günaydınnnnnn kıslaarrrrrrr

Günaydınnn

Günaydınn hayırlı olsunn

Günaydınnn cnm

Kötü düşünmeyelim canım iyi düşünelim iyi olsun

Canım ille her hamilelikte miden bulanacak diye bişey yok. Her annenin her çocuğunun bile hamileliği çok farklı geçebilir. Sıkma canını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar... Felaket mide bulantıları kusmalar, iştah desen hiç yok moral bozukluğuyla geçiyor günlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…