- 14 Haziran 2011
- 100
- 20
Ahh ne güzel ya ben desem benim ağrıyor ov diye oohooo o bana on yerini sayar ağrıyor masaj yap ddieEsim gelsin de belini ovalatiyim ya bugün de agriyo yine.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh ne güzel ya ben desem benim ağrıyor ov diye oohooo o bana on yerini sayar ağrıyor masaj yap ddie
Âmin canım Allah aratmasın tez vakitte sağlıkla göndersin inşallah bebişlerimizi. Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda o güzel haberi alırsın. Kimyasal gebelik miydi senin de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok üzüldüm okuyunca allahım herkese kucağına sağlıkla lamyı nasip etsin.....Ben zayif bi insanim hele yatinca karnim birbirine geciyor hele hamileligimda cok belliydi bebegim.. en son doktora gittik doktor cok iyi dedi saglikli dedi. 10. Haftanin son gunlerinde oglumla.yatakta oynuyorduk cocugum nasil basarsa kasigima 2 sonra hastanelik olduk. Ogun sabah o kadar endisye korkuya ragmen bebegimi hissediyordum o saniye sonra kanamali hastaneye yattim. Doktorlar milyonda bir olan sendrom koydular. Kesemin ani hareketle yirtildigini soylediler. O an aklima bunlarin hicbiri gelmedi aglamaktan bi tuaf oldum, sendorum veya genetik sorun bunlarin hicbiri cikmadi.
Adet günü 475 değer HCG nasip kizlar ikiz olabilir mi sizve bilgisi olan var mi
Valla ben bu saçma listeden hiç bişy anlamıyrm mesela bnmki 1560 5 haftalıga da giriyor 6 ya da saçma değilmi anlamadım işte biri bana açıklasa kaç haftalığım ben?
Aynen ya bende anlamıyorum 4+5 te 3172 ydi kaç oluyo listeye göre
iki gün kala canım 122ydi.
ruya27 ne yaptın canım merak ettim seni beta hcg kaç çıktı bugün inşallah herşey yolundadır canım
Günaydınn hayırlı olsunnkızlar günaydınn bende dün hamile olduğumu öğrendimmm
Gunaydin güzel anne adayları nasilsiniz?
Günaydınnnnnn kıslaarrrrrrr
Günaydınn hayırlı olsunn
Günaydınnn cnm
Günaydın cnmçok şükür okul ev hamilelik bulantılar ruyin hamile tripleri
kızlar günaydınn bende dün hamile olduğumu öğrendimmm
Günaydınnnnnn kıslaarrrrrrr
Günaydınnn
Günaydınn hayırlı olsunn
Günaydınnn cnm
Günaydın şubat anneleriiii ,,,
kızlarrr bugün 5+1 oldum ama hala miğde bulantım yok düşünüp duruyorum bir tuhaflıkmı var yine boş gebelikmi diye
uyku hali var bayağı kasık ağrısı oluyor arada bide .
Canım ille her hamilelikte miden bulanacak diye bişey yok. Her annenin her çocuğunun bile hamileliği çok farklı geçebilir. Sıkma canınıGünaydın şubat anneleriiii ,,,
kızlarrr bugün 5+1 oldum ama hala miğde bulantım yok düşünüp duruyorum bir tuhaflıkmı var yine boş gebelikmi diye
uyku hali var bayağı kasık ağrısı oluyor arada bide .
Canım ille her hamilelikte miden bulanacak diye bişey yok. Her annenin her çocuğunun bile hamileliği çok farklı geçebilir. Sıkma canını