2015 Şubat Anneleri

Fıstıklı daha önce dış gebelik geçirmiş biriyim, dış gebelikte adet sancısı gibi sancı olmaz çok daha şiddetli bir ağrı olur ve sol veya sağ kasıkta olur bu ağrı. Eğer tek taraflı ağrın yoksa ve kahverengi/kırmızı kanaman yoksa endişelenmeye gerek yok. Yinede için rahat etmiyorsa iki günde bir beta yaptır. Hamileliğin hayırlı olsun canım keyfini çıkar bence :KK66:

ayyyyyyy
içimi nası rahatlattın var ya
allah da seni rahatlatsın

Kızlar çok heyecanlıyım korkuyorum
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım az önce erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim ama ne yapsam bilmiyorum bir kaç gün bekleyip adet tarihimde mi test yaptırsam $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402414066.119272.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin.

Evde kaza yüzünden dediniz merak ettim, biz neye dikkat edelim, kaza yüzünden aldırmak nasıl oldu ki?

Ben zayif bi insanim hele yatinca karnim birbirine geciyor hele hamileligimda cok belliydi bebegim.. en son doktora gittik doktor cok iyi dedi saglikli dedi. 10. Haftanin son gunlerinde oglumla.yatakta oynuyorduk cocugum nasil basarsa kasigima 2 sonra hastanelik olduk. Ogun sabah o kadar endisye korkuya ragmen bebegimi hissediyordum o saniye sonra kanamali hastaneye yattim. Doktorlar milyonda bir olan sendrom koydular. Kesemin ani hareketle yirtildigini soylediler. O an aklima bunlarin hicbiri gelmedi aglamaktan bi tuaf oldum, sendorum veya genetik sorun bunlarin hicbiri cikmadi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım biz kadınlar her zorluğu yenmek için yaratılmışız. Şunu düşün ki tabi ki karnında bebeğini kaybetmek çok zor ama kucağına alıp onu 2.5 yaşına getirim kollarında can veren arkadaşım var kimseye yaşatmasın Rabbim. Kimseyi evlatlarıyla sınamasın. Bunlara da şükredelim yine. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Üzülme pozitif düşün ve güzel olsun emin ol güzel olacağından.

sevgiler..

Her zaman daha kotusunu dusunup sukretmeye calisirim. Allah basaramayacagimiz sıkıntılar vermesin.
Bizim genetik bi sorun var saglikli degilse kalbi duruyor genelde. Benimki ozel bi durum yani. Yoksa kendi durumuma gore oldukca pozitifim. Allah istedikten sonra olmayacak sey yok.

Canlarimmm guzel hamile arkadaslarim benimmm <3 <3

hepinizi sevgiyle kucakliyorumm <3

insallah hepimizin icindeki skntlari rabbim susturur cooook rahat hamilelikler geciririz :)

cok guzel destek oluyorsunuz insana valla :)

bugun bende doktora gittim simdilik hersey yolunda gelecek hafta kan tahlili yaptircam.

ama maalesef bulundugum yerde gebeliklerin 3. ayina kadar bebegi ya da keseyi gormek mumkun degil yapmiyolar :) yani bebisi gormek icin temmuz ortasini beklemem gerekiyor o zamana kadar kan testleriyle yetinecegim. olsun sizin bebisleri gorurum guzel haberlerinizle mutlu olurum insallahhh <3 <3

bu arada kan uyusmazligi yasayan arkadaslar var mi aramizda ?

Bak yavrum dursaydı 40 günlük anca olacaktı belki, evde geçirdiğim kaza yüzünden bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.. Yalan yanlış tanı koydular oda foş çıktı bu benim 5. Şükür bir oğlum var.. :)

Diğerlerine üzülmedim en son kaybettiğime üzüldüğüm gibi, şimdi yine diyorum o kadar çok çocugu olmayan insan yada olup kaybeden varki mevlam evlat acısı yaşatmasın hayat bizim için..

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize :)

Sen de zor seyler yasamissin. Benim de bu 4.hamileligim bir oglum var. Ikisi dustu testler taramalar genetik tanili tup bebek yapin dediler ben inandim normal denedim oglum saglikli sukur. Ins simdiki de saglikla gelir.
Diger kayiplarin neden oldu?
Bir de ilk haftalar riskli sagliksizsa dusuyo ya hep bu haftalarda oluyo. 2012 eylul annesiyim ilk aylar hep bu olumsuzluklar akla geliyor ya da topikte kurtaj olan olabiliyor. Aylar ilerledikce konular guzellesiyor :)
Burdaki herkes saglikla kavussun ins kotu sey yasamasin.
Ilk olarak herkes kalp atisini duysun ins, ilk asama bu :)

insallah hepimizin icindeki skntlari rabbim susturur cooook rahat hamilelikler geciririz :)

bugun bende doktora gittim simdilik hersey yolunda gelecek hafta kan tahlili yaptircam.

ama maalesef bulundugum yerde gebeliklerin 3. ayina kadar bebegi ya da keseyi gormek mumkun degil yapmiyolar :) yani bebisi gormek icin temmuz ortasini beklemem gerekiyor o zamana kadar kan testleriyle yetinecegim. olsun sizin bebisleri gorurum guzel haberlerinizle mutlu olurum insallahhh <3 <3

Ben ve esim arasinda kan uyusmazligi var canm ben negatifim esim pozitif. Doktora soyledim biz bu durumu bildikten sonra bir problem olmaz dedi zannediyorum aşi gibi veya igne gibi bir sey yapiliyor.

Merhaba arkadaslar
Gobusteki aşkiniz disinda 5 yasindan kucuk cocugunuz varsa saglik ocaginda ucretsiz cocuk felci asisi tercihinizse yaptirin. İstanbul basta bi cok sehirde cocuk felci salgini varmis dolayisiyla istege bagli cocugun agzina iki damla damlatmak suretiyle yapiliyor.
Bu arada saglik ocagina kaydinizi da yaptirmaniz gerekiyormus
Onlar da ayrica bilgilendiriyor ve gebeliginizi takip ediyorlar. Bi sey uapilmaliysa telefonla arayip bilgi veriyorlar

Bulunduğun yerdeki uygulama en doğrusu. Benim doktorumun söylediğine göre Türkiye'ye de gelmesi yakınmış canım. Görmemen cok daha iyi yani bizden sanslısın

Ben ve esim arasinda kan uyusmazligi var canm ben negatifim esim pozitif. Doktora soyledim biz bu durumu bildikten sonra bir problem olmaz dedi zannediyorum aşi gibi veya igne gibi bir sey yapiliyor.

aynen canim ikinci gebeligimde asi yaptilar ama bunda nasil olacak bilmiyorum. bende de ayni problem var cunku. eger yavrumuzun kan grubu pozitif olursa bizim vucudumuz bebegi yabanci madde olarak algilayip disari atmaya calisiyormus fetüsü. insallah problemsiz atlatiriz :)

Bulunduğun yerdeki uygulama en doğrusu. Benim doktorumun söylediğine göre Türkiye'ye de gelmesi yakınmış canım. Görmemen cok daha iyi yani bizden sanslısın

elbette daha dogru.. ama siz bana yazdikca keseyi gorduk bebisi gorduk diye iyice merak ediyorum acaba ilerleme var mi acaba yasiyor mu diye.

yoksa alttan muayenenin cok zararli olabilecegi de asikar..

Sen de zor seyler yasamissin. Benim de bu 4.hamileligim bir oglum var. Ikisi dustu testler taramalar genetik tanili tup bebek yapin dediler ben inandim normal denedim oglum saglikli sukur. Ins simdiki de saglikla gelir.
Diger kayiplarin neden oldu?
Bir de ilk haftalar riskli sagliksizsa dusuyo ya hep bu haftalarda oluyo. 2012 eylul annesiyim ilk aylar hep bu olumsuzluklar akla geliyor ya da topikte kurtaj olan olabiliyor. Aylar ilerledikce konular guzellesiyor :)
Burdaki herkes saglikla kavussun ins kotu sey yasamasin.
Ilk olarak herkes kalp atisini duysun ins, ilk asama bu :)

Benim ilk 8 haftalıkken düşük oldu ama 5. Haftada gelişememiş, kürtaj oldum 1 ay sonra hamile kaldım oğluma :) 2.5 sene istemedik
1 sene önce anlattığım gibi 11 haftalık aldırmak zorunda kaldım sonra Ocak ayında günüm geçti korunmayı bırakmıştık. Her gün evde testi tekrar ettim hiç koyu pozitifi göremedim. 40. Gün kimyasal gebelik yüzünden oda gitti. İşte Nisan'da tekrar düşündük bakalım bunda ne gibi sorunlar olacak inşallah son olur.

Diyorum eğer Buda olmazsa durmak yok nereye giderse gitsin hayırlısı ile oğluma kardeş gelecek ben buna inanıyorum :) Rabbim bir verdi yine verir :)

aynen canim ikinci gebeligimde asi yaptilar ama bunda nasil olacak bilmiyorum. bende de ayni problem var cunku. eger yavrumuzun kan grubu pozitif olursa bizim vucudumuz bebegi yabanci madde olarak algilayip disari atmaya calisiyormus fetüsü. insallah problemsiz atlatiriz :)

İnsallah cnm ben de ilk baslarda biraz endiselendin aslinda ama doktor icimi rahatlatti. Hayirlisiyla kontrol gunu gelse de bebislerimizin kalp atisini duysak&#128522;

Burda da öyle 8 haftadan önce bakmıyorlar ama özel kadın doğum doktorun varsa bakıyorsun :)

artık cuma olsun günler ne zor geçiyo ya taa cuma gidicem kontrole ama zaman geçmiyor sanki heyecanım giderek artıyo yavrumu görmek istiyorum iyi olduğunu bilmek istiyorum hala rüyadayım sanki 3172ydi bhcg cumartesi günü ama ben hala inanamıyorum Allahım zorlaştırma kolaylaştır amin:2:

Vay be vakit nasıl da hızlı geçiyor Şubat anneleri topigi bile açılmış. Hayırlı ugurlu olsun Ben de ocak anneleri topigindeydim ama düşük yaptım. İnşaallah hepiniz sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Kızlar çok heyecanlıyım korkuyorum
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım az önce erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim ama ne yapsam bilmiyorum bir kaç gün bekleyip adet tarihimde mi test yaptırsamEki Görüntüle 1152820

WaysOfMom canım seni de ocak annelerinden hatırlıyorum. Düşüğüne üzüldüm. İnşaallah bu kez hamilesindir ve Allah tamamına erdirir.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

sağlık ocakkarında nasıl bi takıp yapılıyor..doktor kontrolü yok herhalde değilmi ?
veya kan testı yapıyorlarmı
benım 2.bebebğim ama ben hiç sağlık ocağına gıtmedım hamile iken...çalşıyordsum yoğun bi şekilde .

canm bende sağlık ocağına gitmemiştim ..daha doğrusu kendim gidip kayıt yaptırdım ama başkada gitmedim..hamileyken gereken aşılar yapılıyor...yada doğumdan sonra bebeğin aşıları yapılıyor...bu arada listeden gördüğüm kadarıylka benimde sat 13 mayıs ama ben 30-31 günde adet olduğıum için şuan beklemediğim bakalım..hayırlısı....

5 doz tetanoz yapyiran var mi? Ben yaptirmistim saglik ocaginda bi daha gebelikte de gerek yok dedi omurlukmus.

X