2015 Şubat Anneleri

Canım bendede yok hala bulantı. bulantı olmayınca boş gebelık mı oluyormus? benım bıldıgım kadarıyla bulantı hamılelıkte salgılanan hormonların vucuda bır etkısıdr. boyle dıyosun korkutosun bak bızı :26:

öyle bir şey demiyorum canım illaki sağlıklı bebekleri olup miğdesi hiç bulanmayanlar vardır
ama benim ilk tecrübem ilk gebeliğim boş gebelikti 8 haftanın sonunda kürtaj olmuştum
ozamanda miğde bulantım hiç olmamıştı ondan evham yaptım yine

İnşallah duyma ümidiyle gidiyorum
yarın yazacağım buraya :)

merhaba arkadaşlar
dün akşam dr a gittim
-5 hafta 6 günlük ,kese oluşmus ama kalp atışı yok, bi problem görünmüyor dedi
pazar akşamı tekrar gideceğim..
çok heyecanlanmıstım oysakı kalp atışlarını duyacağım diye
Ama olsun buna şükür...

Günaydın kızlar... Felaket mide bulantıları kusmalar, iştah desen hiç yok moral bozukluğuyla geçiyor günlerim.

dünürüm cok mu kotu vazıyet :26::26: bende daha başlamadı cok sukur ama korkuyorum sizi gorunce. canım sabahları yataktan kalkmadan kraker falan ya bastırsın mideni. hem üzülme takma kafanı bak guzel bulantılar bunlar. bu bulantıları yaşamak ıcın kac ay cırpıntıdık ve hala cırpınan bır suru ınsan var.

canım hayırlı olsun kesenız :) ben 3 hazırnda gordum keseyı. bu cumartesı de kalp atısı ıcın gıdıcektım. ama sen duyamamısın acaba bızımkıde mı hala yok. senın sat ne zamandı?

takma hıc kafanı boyle seylere. bır kere olması hep olucak anlamına gelmez. stres yapıp üzme minik mercimeği :) illa anne ben burdayım dıye bagırması mı lazım :). dr randevun ne zaman canım gıt hemen de ıcını rahatlat.

benim de bulantım yok hatta eşim 'sen hamile değilsin bulantın yok baş dönmen yok hersey gayet normal' dıyor
Bulantısı olan arkadaşlarımında Allah yardımcısı olsun , şöyle düşünelim 8-9 ay sonra bunun karşılıgını çok güzel bir şekilde alacagiz

sağol canım
biraz geç gitmeyi düşünüyorum ilkinden dolayı korkularım olduğu için 7.haftanın içinde gidiyimde belki kalp atışı falan görürüm işşallah

sağolun kızlar iyiyki varsınız içimi rahatlatıyorsunuz

sağol canım
biraz geç gitmeyi düşünüyorum ilkinden dolayı korkularım olduğu için 7.haftanın içinde gidiyimde belki kalp atışı falan görürüm işşallah

inş canım ama bosuna stres yapma. hersey olucagına varır. bunlarımızı bulamayacagımız bır daha keyfını cıkartmaya bak.

canım hayırlı olsun kesenız :) ben 3 hazırnda gordum keseyı. bu cumartesı de kalp atısı ıcın gıdıcektım. ama sen duyamamısın acaba bızımkıde mı hala yok. senın sat ne zamandı?

sağol tatlım..inan ne desem boş :) hem ilkkez gittim dr kontrolüne,sadece evde yapmıstım gebelik testimi pozitif çıktı,
kan testi de yaptrmadım hala ; ama hamıle oldugumu biliyordum günüm bu kadar geçmiyor normalde.
Dünde duyma ümidiyle gittim duyamadım belki pazar aksamı duyarım :)
-sat : 27/04/2014

he he dün akşam aynı diyaloğu yaşadık. filmde kadın hamıle ve sureklı mıdesı bulanıyordu. eşimde bana döndü sen hamile olduğuna emın mısın dıye sordu. güldüm baya :) kafamızda kalıplaşmıs seyler var. hamıleysen mıden bulanır, aşerirsin, canın herseyı ıster falan. takılmayalım arkadaslar bunlara. bende ikiz mi dıye baya takıldım bı aralar ama artık keyfını cıkartıyorm nette bebek esyalarına bakıyorum videolar ızlıyorum , eskıdende everdım boyle seylerı ama artık gercekten cok zevklı gelıyor.

hayırlısıyla duyarız canım inş :)

:) Kesinlikle öyle, hafif bulantılarım vardı. Dünden itibaren çok olmaya başladı. Geçecek elbet sabrediyorum.

benimde 190 çıktı yarın tekrarlayacam testi bakalım yükselme varmı

Gunaydin kizlar ben de bu topice transfer oluyorum Allahin izniyle yeni ogrendim hamileligimi:) cuma bat tarihinde deger 131 Pazar gunu de 275 cikti bi daha olcturemedim ama ins artiyordur cuma gunu de kontrole gitmek istiyorum kese gozukur mu ki?

her bünyede farklı tepkiler oluyor
en iyisi farklı şeylere odaklanmak sonuçta hasta değil hamileyiz :)
inşallah hepimiz hamıleliğimizi doya doya yaşama imkanı elde ederiz..

Canim ben ilk gebeligimde adet hormeme disinda hicbirsey hissetmedim
Bu hamilelgmde bulanti halsizlik vs oluyor.. Her gebelik birbirini ayni annede bile tutmuyor. Bu basli basina gosterge degildir bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada bugun kontrole gttm keseyi gordk hamdolsun iki hafta sonra kalp atisi icin gidicm 😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…