- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
İnşallah canım doktordayım daha bekliyorum. Sat 5mayıs beklenen doğum tarihi 9 Şubat 2015 yaş 22 kilo 58 ilk hamileliğim izmir 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
girdin mi cnm doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım doktordayım daha bekliyorum. Sat 5mayıs beklenen doğum tarihi 9 Şubat 2015 yaş 22 kilo 58 ilk hamileliğim izmir 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
girdin mi cnm doktora
blackcim sen ne zaman gidiyosun kalp atışları için?
can kızlarr benim gibi olan var mı yahuuu ne midem bulanıyorr nede hamileliğe dair bi belirti :))) sadece kasıklarda minik dalgalanmalar hariç
yoksa ben hamişş değilmiyim uleynnnn
can kızlarr benim gibi olan var mı yahuuu ne midem bulanıyorr nede hamileliğe dair bi belirti :))) sadece kasıklarda minik dalgalanmalar hariç
ah canım 5. haftanın sonuna kadar bende senin gibiydim. sonradan yazdıklarıma pişman oldum. dua et inşallah olmaz tatlım yoksa hayat gerçekten çok sıkıcı oluyor.
girdin mi cnm doktora
aramıza hoşgeldin canım bende de aynı durum söz konusu ama merak etme sorun yok
öylemi yavrumm hem sev,ndim senin içinde üzüldüm kuzum gerçi haklısın benimki daha küçük :)))
Allah nasip ederse yarın canım saat 11.30 da randevumuz. İnşallah güzel haberlerle gelirim :) Aslında kendi dr um iki hafta sonra gel dedi de evime yakın bir hastanede daha kaydımı yaptırdım ben oğlumda da öyle yaptım acil durumlarda yakındaki özel hastanenin aciline gidiyorum orda da takip ediliyorum. şimdi yakındaki hastaneye gidicem. bir hafta sonra da yine kendi doktoruma gidicem :)
ayy inş yarın duyarsın canım pıtpıtlarını. yakın hastane fikri çok mantıklı istanbul gibi yerde.hem doktorunu kızdırmadan sıklıkla bebeğini de takip edebilirsin :)))) yarına güzel haberlerini bekliyoruz o zaman. sen yarına duyarsan bende önümüzdeki haftaiçi gideyim diyorum senin sat benden 3 gün önce çünkü
yaa bende listeye eklenmek istiorum ama yeni oldugum için özel msj atamıyorum :2::2:
burdayım cnm yaz bilgilerini ekliyim..
beklenen doğum
son adet
kilo
kaçıncı bebek
ve son durum..
Saol canım oğlandaki duruma göre çok çok daha iyiyim şükrediyorum ben. tabi 6. haftadan sonra belli oluyor ama inşallah olmaz tabi. biraz bünye meselesi. annem bana ve kız kardeşime hamileyken hiç mide bulantısı olmamış. erkek kardeşimde hep midesi bulanırdı hatırlıyorum 10 yaşındaydım ben. Bu seferde erkek gelecek galiba ne biliyim...
benim canımsınnn :))) ne kadar sevindim anlatamam kızz inş hep böle giderde o öğürmeler olmaz sadece sağlı sollu küçük kıprtılar hissediyorum tabi bağırsak hareketi diyolar ama hiçte değil sanki daha önce hiç bağırsak hareketi hissetmedim :))))
daha bismillah sen az bekle ozaman olmazsa şükret