2015 Şubat Anneleri

canım sana bırsey sorucam sat tarıhını ve beta hcg test tarıhınde cıkan degerı soyler mısın? benım sat 29 nisandı 28 mayısta test yaptım 1034 cıktı. ikiz olabılır dıyolar. bende gercekten cok merak edıyorum olabılır mı dıye?

Sat 2mayıs cnm. En son 30 mayısta test yaptım 732 küsür çıktı ondan önceki de 330 du bu değere göre dr. ikiz olabilir dedi. Bende çok merak ediyorum kalp atışını duyana kadar tek mi ikiz mi bilemicez sanırım. Sen ne zaman gidiceksin kontrole?

Sat 2mayıs cnm. En son 30 mayısta test yaptım 732 küsür çıktı ondan önceki de 330 du bu değere göre dr. ikiz olabilir dedi. Bende çok merak ediyorum kalp atışını duyana kadar tek mi ikiz mi bilemicez sanırım. Sen ne zaman gidiceksin kontrole?

benım randevum aslında ayın 9 unda daha erkene alamadım. ama dayanamıycam meraktan bu aksam baska bır hastaneye gıdıp muayne olmayı deneyecegım. gercı daha erken gıbı belkıde hıc bır sey goremez doktor. senın tup bebek mı canım? Allah en hayırlısını versın tabı hepımıze ama ben ikizden korkuyorum acıkcası. bakalım ne olucak. senın randevun nezaman?

ya catlıycam resmen. benımkıde aynı sızın gıbı ortada suan. sat 29 nisan n8 mayıs test 1034 cıktı. hekes ıkız olabılır dıyor. senın kac cıktı canım test degerın?

1000 çıkmıştı. 29 mayısta bugün yine kan verdim yarın alcam sonucu :KK53::KK53:

peki doktorun ikiz olabilir falan bırsey soyledı mı?

canım ben ilk testi aile hekimine yaptırdım. o ikiz olabilir, deger çok yüksek dedi. bugün kadın doğuma gittim. ultrasonla baktı çok küçük kese tam görünmüyor dedi. test istedi bakalım yarın alacağım.:KK53:

Karnımda bir şeyler oluyor hissediyorum :) bebeğim oluşuyor ve ben çok mutluyum.. Rabbim sağlıklı olmasını da nasip eder inşallah.

canım ben ilk testi aile hekimine yaptırdım. O ikiz olabilir, deger çok yüksek dedi. Bugün kadın doğuma gittim. Ultrasonla baktı çok küçük kese tam görünmüyor dedi. Test istedi bakalım yarın alacağım.:KK53:

hyırlısı olsun canım. Yarın yazarsın beklıyorum sonucunu :)

Kızlar ben bugün gittim hastaneye henüz kese görünmez dediler hiç bakmadı bile kan tahlili istedi direk ben görünür sanmıştım yarın da kan sonucumu göstermem lazım ama hiç içimden gelmiyo gitmek 8. haftada gitsem daha mantıklı sanki erkenden heyecan mı yaptık sizce ?

Canım benimde sat 27 nisandı bu c.tesi gittim haftaya c.tesi görürüz,ancak dedi... Çok aceleciyiz çok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım randevum aslında ayın 9 unda daha erkene alamadım. ama dayanamıycam meraktan bu aksam baska bır hastaneye gıdıp muayne olmayı deneyecegım. gercı daha erken gıbı belkıde hıc bır sey goremez doktor. senın tup bebek mı canım? Allah en hayırlısını versın tabı hepımıze ama ben ikizden korkuyorum acıkcası. bakalım ne olucak. senın randevun nezaman?

Benim de 11 inde randevum alttan muayene ile görünür bence. Benim tüp bebek cnm herkes ikiz diyor ama sizin değerlere bakınca benim değer o kadar da yüksek gelmedi şimdi. ama tabi bu iş bir tek değerle olmuyor kese ve kalp atışından anlaşılıyor kaç tane olduklarını.

Benim de 11 inde randevum alttan muayene ile görünür bence. Benim tüp bebek cnm herkes ikiz diyor ama sizin değerlere bakınca benim değer o kadar da yüksek gelmedi şimdi. ama tabi bu iş bir tek değerle olmuyor kese ve kalp atışından anlaşılıyor kaç tane olduklarını.
Kızlar benim sat 2 mayıs. bugün kan değerim 19 çıktı resmen araftayım inşallah bu topiğe gelebilirim hayırlısıyla.

İnşallah hamilesindir cnm. Benimde sat 2 mayıs ama sanırım senin geç döllenme olmuş bir gün arayla testi tekrarla artıyorsa bu iş tamamdır allahın izniyle

İnşallah hamilesindir cnm. Benimde sat 2 mayıs ama sanırım senin geç döllenme olmuş bir gün arayla testi tekrarla artıyorsa bu iş tamamdır allahın izniyle
İnşallah canım yaa. her sabah idrar testi yaparım artık. perşembe de kan veririm bakalım nasip.Senin değerin bayağı güzelmiş ama hayırlı olsun canım hayırla kucağına al bebeğini ya da bebeklerini inşallah:)

Banada akıl verin lütfen sat 4 Mayıs Bugün 30.gun cuma kanda 65 çıktı bu sabah ta 228 çıktı sizce artış normalmi nezaman doktora gitmeliyim

slm kızlar cok heyecanlıyım inşallah rabbim nasip ederse şubat ta bebişim kollarımın arasında olacak:KK49: :))

İnşallah canım yaa. her sabah idrar testi yaparım artık. perşembe de kan veririm bakalım nasip.Senin değerin bayağı güzelmiş ama hayırlı olsun canım hayırla kucağına al bebeğini ya da bebeklerini inşallah:)

Ayy çook teşekkür ederim canım.inşallah hep beraber alırız bebişlerimizi kucağımıza.kese için galiba 5.haftadan itibaren görme şansımız oluyor sen gün aşırı kan testi yap idrar testine boşuna para verme dr.kan testi değerini soracak gelişimi normal mi değilmi ordan anlayacak cnm

slm kızlar cok heyecanlıyım inşallah rabbim nasip ederse şubat ta bebişim kollarımın arasında olacak:KK49: :))

Ayy ne güzel bir şubat 2015 annesi daha katıldı aramıza tebrik ederim sizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi, keşke bi listemiz olsaydı epey çoğaldık galiba :nazar:

Banada akıl verin lütfen sat 4 Mayıs Bugün 30.gun cuma kanda 65 çıktı bu sabah ta 228 çıktı sizce artış normalmi nezaman doktora gitmeliyim

Gayet normal artmış değeriniz dr.nuzu arayın en uygun tarihi o verebilir ancak size. Tebrikler bu arada hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz

X