2015 Şubat Anneleri

çarpıntım var, kalbim normalden fazla atıyor, araştırdımda normalmiş. Kızlar kalp atış hızınıza hiç baktınız mı? benim 72 olurdu hep şimdi 79-82 arası oluyor.

Bakmadım hiç ama çarpıntı hissetmiyorum ben :26::26:

Heyecandan olmasın :26::26:

İnşallah şu süreci sağlıkla geçelim cinsiyet falan çıksın ortaya heyecanla alışveriş yapacağım şimdiden bakıyorum valla kız gönlümden geçiyo ama hayırlısı erkek te çok iyi olur ya sonuçte ilk farketmez sağlıkla gelsin de öğrendiğim andan itibaren içimde bir sevinç çığlığı :KK16:

İnşallah şu süreci sağlıkla geçelim cinsiyet falan çıksın ortaya heyecanla alışveriş yapacağım şimdiden bakıyorum valla kız gönlümden geçiyo ama hayırlısı erkek te çok iyi olur ya sonuçte ilk farketmez sağlıkla gelsin de öğrendiğim andan itibaren içimde bir sevinç çığlığı :KK16:

Al benden de o kadar canıııım.. Gönül ister kız ama erkekte makbul aammaann sağlıklı olsunda :KK9::KK9::KK9:

Önce kese ve kalp atışı heyecanı var daha düşünemiyorum başka bişi :KK53:

selam kızlar benimde sat 30 nisan.sadece 19 mayısta korunmadan ilişki oldu.(aslında yazın planlıyorduk biz bebeği.)normalde 28 mayısta adet olmam gerekiyordu.27 mayısta idrarla test yaptım negatif çıktı.ama ben hala adet olmadım.testi ne zaman tekrarlayım? bu arada benim adetlerim 28 günde bir olur.hamile olabilir miyim

Şubat annesi olamicAm galiba bata 3 gün kala kanda negatif çıktı :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar benimde sat 30 nisan.sadece 19 mayısta korunmadan ilişki oldu.(aslında yazın planlıyorduk biz bebeği.)normalde 28 mayısta adet olmam gerekiyordu.27 mayısta idrarla test yaptım negatif çıktı.ama ben hala adet olmadım.testi ne zaman tekrarlayım? bu arada benim adetlerim 28 günde bir olur.hamile olabilir miyim

Canım test bende de negatif çıkmıştı bat geçtiği halde kan da belli oldu bence kan testi yaptır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şubat annesi olamicAm galiba bata 3 gün kala kanda negatif çıktı :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bat geçtiği halde negatifti.. Üzülme geciktiği için hala umut var kan ver :KK66:

Merhabalar subat anneleri bende varim:)
Kızlar benimde son bat 3 mayis 1.tup bebek denememde hamile kaldim Rabbim şükürler olsun ki tuttu ve bende hamileyimmmm.
dün akşam kanda test yaptırdım ve değeri 84 çıktı iki gün sonra yine test yaptırcam inşallah Rabbim kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı da nasip eder...

Son düzenleme:
Merhabalar subat anneleri bende varim:)
Kızlar benimde son bat 3 mayis 1.tup bebek denememde hamile kaldim Rabbim şükürler olsun ki tuttu ve bende hamileyimmmm.
dün akşam kanda test yaptırdım ve değeri 84 çıktı iki gün sonra yine test yaptırcam inşallah Rabbim kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı da nasip eder...

Tebrik ederim canımmm Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin...

Bende dr a gittim ama daha erken birde geç döllenme gibi dedi o yüzden keseyi göremedik. Rahim duvarım kalınmış bu güzel dedi c.tesi yine gidicem bu sefer görürüz dedi kısmetse... Bu arada normal hayatına devam et dedi bol su iç ve çalışma yasak değil dedi soran arkadaş vardı :KK70:

Tebrik ederim canımmm Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin...

Bende dr a gittim ama daha erken birde geç döllenme gibi dedi o yüzden keseyi göremedik. Rahim duvarım kalınmış bu güzel dedi c.tesi yine gidicem bu sefer görürüz dedi kısmetse... Bu arada normal hayatına devam et dedi bol su iç ve çalışma yasak değil dedi soran arkadaş vardı :KK70:

Amin canım benim hepimizin kini sağlıkla kucak larimiza almayi nasip etsin.ben de sanırım haftaya kese için giderim çok heyecanlıyım çok. 11 yıl sonra Rabbim verdi çok mutluyum Allahım binlerce kez şükürler olsun hala inanamiyorum:))

Selam kızlar Allah nasip ederse bende 2015 Şubat annesi olucam rüya gibi gerçek olduğuna inanamıyorum bir türlü. Son bat ım 2 Mayıs tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım haftaya keseyi görmeye gidicez. Inşallah bir sorun yoktur.

Amin canım benim hepimizin kini sağlıkla kucak larimiza almayi nasip etsin.ben de sanırım haftaya kese için giderim çok heyecanlıyım çok. 11 yıl sonra Rabbim verdi çok mutluyum Allahım binlerce kez şükürler olsun hala inanamiyorum:))

Selam kızlar Allah nasip ederse bende 2015 Şubat annesi olucam rüya gibi gerçek olduğuna inanamıyorum bir türlü. Son bat ım 2 Mayıs tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım haftaya keseyi görmeye gidicez. Inşallah bir sorun yoktur.

Ammiin inşallaahh bizde hemen hemen 1 yıl denedik 1-2 sefer yumuş zamanında çalışamadık ama kısmet bu güneymiş hayırlısı olsun....

Tebrik ederim canım benimde sat 27 nisandı bugün giittim ama daha erken dedi haftaya cumartesi görücez inşallah

Caydin senin benden daha büyük sanırım bebeğin bana Dr. Cuma günü gel dedi inşallah görürüz keseyi yada keseleri bizim ikiz olabilirmiş de :)

Son düzenleme:

canm benim ki gibi tarihlerin.kanda yap çıkıyor. idrarla uğraşma. 30.gün yaptım çıktı.

X