Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan değerin kaç benim 732 idi ve sat 2 mayısta haftaya cuma gününe çağırdı Dr senin en son adet tarihin kaç
Caydin senin benden daha büyük sanırım bebeğin bana Dr. Cuma günü gel dedi inşallah görürüz keseyi yada keseleri bizim ikiz olabilirmiş de :)
Kimseden cvp alamadim siz yardimci olurmusunuz? İnşallah hepiniz saglikla kavusursunuz bebislerinize. Bat 6 haziran bu ay çörekotu kuru nedeniyle erken yumurtladi yumurtlamadan beri 2-3 gün bel agrim oldu sonra klasik agrisi sonra da batma basladi 3-4 gündür batma var bi sağda bi solda arada ortada. Bugün k.rengi iki uç damla akinti oldu. Hep yatip dinlenmek istiyorum halim yok sanki. Sizce hamile olabilir miyim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kan değeri 1000 çıktı. sat 29 nisan. ben sağlık ocağında test yaptırdım. kadın doğuma 14 haziranda gitmeyi düşünüyorum. erken gitmemi gerektiren bi şey var mı ki?
Yani benimde aynen kasıkta batmalar var günün geçmişse ihtimal yüksek bence bu arada caydin arkadaşım sağol çalışmaya devam o zaman kese için nasıl erken ya bende kese görünür die yarın gidecektim sat benim 27 nisan neyse kısmet görücez bakalım
BENDE bende 2015 subat annesiyim inşallah cuma günü öğrendim kan değeri 65 çıktı 3 idrar testinde pozitif çıktı inşallah değerim artmıştırda bebişim benimledir yarın tekrar kan vericem inşallah güzel güzel artar değerim siz gördünüz mü bebişlerinizi ben çok istiyorum görmeyi ama daha 4 haftalık kaçıncı haftada görünürler ?? annesi bi görsün yavru kuşunu
Kızlar değerim 257 olmuş çok güzel artmış dediler merkezden.12 haziran randevu verdiler kese yi görmek için..Rabbim sana şükür ler olsun hersey yolunda gidiyor çok mutluyum cok:))
Canıımm tebrik ederimm... Bende c.tesi gidicem keseyi görmeyee
kan değeri 1000 çıktı. sat 29 nisan. ben sağlık ocağında test yaptırdım. kadın doğuma 14 haziranda gitmeyi düşünüyorum. erken gitmemi gerektiren bi şey var mı ki?
Caydin senin benden daha büyük sanırım bebeğin bana Dr. Cuma günü gel dedi inşallah görürüz keseyi yada keseleri bizim ikiz olabilirmiş de :)
değer yüzünden mi ikiz olabilir dedi sana, bana da aynısı dedi de. sat 29 nisanda ya üstüne adet gördün ya da ikiz dedi bilemedim ki. ama şu an 11.haftası olan arkadaşımda battan 5 gün sonra gitmiş 1000 çıkmış ayy çok korktum