2015 Şubat Anneleri

Inşallah cnm güzel güzel artmıştır.günlerimiz yakışmış hayırlı olsun sizede

Kan değerin kaç benim 732 idi ve sat 2 mayısta haftaya cuma gününe çağırdı Dr senin en son adet tarihin kaç

kan değeri 1000 çıktı. sat 29 nisan. ben sağlık ocağında test yaptırdım. kadın doğuma 14 haziranda gitmeyi düşünüyorum. erken gitmemi gerektiren bi şey var mı ki?

Caydin senin benden daha büyük sanırım bebeğin bana Dr. Cuma günü gel dedi inşallah görürüz keseyi yada keseleri bizim ikiz olabilirmiş de :)

değer yüzünden mi ikiz olabilir dedi sana, bana da aynısı dedi de. sat 29 nisanda ya üstüne adet gördün ya da ikiz dedi bilemedim ki. ama şu an 11.haftası olan arkadaşımda battan 5 gün sonra gitmiş 1000 çıkmış ayy çok korktum

Evet değer yüksek diye öyle söyledi keseyi görmek için cuma gününe çağırdı inşallah bir sorun çıkmaz keseyi yada keseleri görürüz.

Kimseden cvp alamadim siz yardimci olurmusunuz? İnşallah hepiniz saglikla kavusursunuz bebislerinize. Bat 6 haziran bu ay çörekotu kuru nedeniyle erken yumurtladi yumurtlamadan beri 2-3 gün bel agrim oldu sonra klasik agrisi sonra da batma basladi 3-4 gündür batma var bi sağda bi solda arada ortada. Bugün k.rengi iki uç damla akinti oldu. Hep yatip dinlenmek istiyorum halim yok sanki. Sizce hamile olabilir miyim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani benimde aynen kasıkta batmalar var günün geçmişse ihtimal yüksek bence bu arada caydin arkadaşım sağol çalışmaya devam o zaman :KK70: kese için nasıl erken ya bende kese görünür die yarın gidecektim :KK43: sat benim 27 nisan neyse kısmet görücez bakalım

BENDE bende 2015 subat annesiyim inşallah cuma günü öğrendim kan değeri 65 çıktı 3 idrar testinde pozitif çıktı inşallah değerim artmıştırda bebişim benimledir yarın tekrar kan vericem inşallah güzel güzel artar değerim siz gördünüz mü bebişlerinizi ben çok istiyorum görmeyi ama daha 4 haftalık kaçıncı haftada görünürler ?? annesi bi görsün yavru kuşunu:KK76:

Merhaba kısllarrr ben ocak annesi olacağımı düşünürken sanırım şubat annesi olacağımm. bebikim geç döllenmiş ::

Satım 22 nisan kan değerlerim 1042 çıktı geçen hafta ama kese görünmedi. Dr emin olmak için alttan bakalım dedi izin vermedim. bakalım bu çarşamba tekrar gideceğim inşallah kese net görünür.
Bu arada 2011 nisan annesiyim o grupta da çok güzel dostluklarımız oldu hala devam ediyo bir oğlum var inşallah ikinci bebiğim de hayırlısıyla gelir.

Kimseden cvp alamadim siz yardimci olurmusunuz? İnşallah hepiniz saglikla kavusursunuz bebislerinize. Bat 6 haziran bu ay çörekotu kuru nedeniyle erken yumurtladi yumurtlamadan beri 2-3 gün bel agrim oldu sonra klasik agrisi sonra da batma basladi 3-4 gündür batma var bi sağda bi solda arada ortada. Bugün k.rengi iki uç damla akinti oldu. Hep yatip dinlenmek istiyorum halim yok sanki. Sizce hamile olabilir miyim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç bilmiyorum ki cnm bence batını bekle bata iki üç gün kala idrar testi yaparsan da çıkar. ama bende bu belirtiler olmadı herkeste farklı oluyo sanırım

5. haftada görünüyo biliyorum ama geçen hafta 3 haftalıktı dr beni bu hafta yani 4. haftamda çağırdı kese için.

Son düzenleme:
kan değeri 1000 çıktı. sat 29 nisan. ben sağlık ocağında test yaptırdım. kadın doğuma 14 haziranda gitmeyi düşünüyorum. erken gitmemi gerektiren bi şey var mı ki?

Canım çok fazla ağrın ve kanaman olmazsa bence de gitme nasıl olsa göremiyorlar yine bekliyorsun hayırlı olsun :KK16::KK16::KK16:

Yani benimde aynen kasıkta batmalar var günün geçmişse ihtimal yüksek bence bu arada caydin arkadaşım sağol çalışmaya devam o zaman :KK70: kese için nasıl erken ya bende kese görünür die yarın gidecektim :KK43: sat benim 27 nisan neyse kısmet görücez bakalım

Valla hesap yaptı değerimi (62,6) ydı benim. Perşembe alttan görürüz dedi c.tesi de karından ben karnımdan istiyorum c.tesi gidicem.

BENDE bende 2015 subat annesiyim inşallah cuma günü öğrendim kan değeri 65 çıktı 3 idrar testinde pozitif çıktı inşallah değerim artmıştırda bebişim benimledir yarın tekrar kan vericem inşallah güzel güzel artar değerim siz gördünüz mü bebişlerinizi ben çok istiyorum görmeyi ama daha 4 haftalık kaçıncı haftada görünürler ?? annesi bi görsün yavru kuşunu:KK76:

Hayırlı olsun canım benimde ilk kanım 62,6 çıkmıştı daha göremedik keseyi hayırlı olsun canım :KK16::KK16:

Kızlar değerim 257 olmuş çok güzel artmış dediler merkezden.12 haziran randevu verdiler kese yi görmek için..Rabbim sana şükür ler olsun hersey yolunda gidiyor çok mutluyum cok:))

maşallah çoğalmışız :))) Arkadaşlar bir liste mi yapsak acaba.

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün gittim hastaneye henüz kese görünmez dediler hiç bakmadı bile kan tahlili istedi direk ben görünür sanmıştım yarın da kan sonucumu göstermem lazım ama hiç içimden gelmiyo gitmek 8. haftada gitsem daha mantıklı sanki erkenden heyecan mı yaptık sizce ?

Kızlar bu arada ankarada olan varmı hangi hastanede kontrol olacak paylaşalım mı?

canım hayırlı olsun. benımde satım 29 nisandı ve kan degerım 1034 cıktı. bana herkes ikiz olabılır dıyor? sende var mı boyle bır durum?

Caydin senin benden daha büyük sanırım bebeğin bana Dr. Cuma günü gel dedi inşallah görürüz keseyi yada keseleri bizim ikiz olabilirmiş de :)

canım sana bırsey sorucam sat tarıhını ve beta hcg test tarıhınde cıkan degerı soyler mısın? benım sat 29 nisandı 28 mayısta test yaptım 1034 cıktı. ikiz olabılır dıyolar. bende gercekten cok merak edıyorum olabılır mı dıye?

değer yüzünden mi ikiz olabilir dedi sana, bana da aynısı dedi de. sat 29 nisanda ya üstüne adet gördün ya da ikiz dedi bilemedim ki. ama şu an 11.haftası olan arkadaşımda battan 5 gün sonra gitmiş 1000 çıkmış ayy çok korktum

ya catlıycam resmen. benımkıde aynı sızın gıbı ortada suan. sat 29 nisan n8 mayıs test 1034 cıktı. hekes ıkız olabılır dıyor. senın kac cıktı canım test degerın?

X