2015 Şubat Anneleri

Maşallah ismide pek güzel.. Bizde kız olursa Deniz Düşünüyoruz. Erkek olursa ben özgür diye düşünüyorum ama eşimin haberi yok

özgür benim kardesimin adı canım. özgürler gercekten cok özgür oluyorlar haberın olsun :)

Allah tamamına erdirirse inş. bende şubat annesi olacağım arkadaşlar 5 haftadayım bende p.tesi öğrendim Beta HCG 268 tekrar kan vereceğim 02 haziranda umarım kat kat artmıştır. Bu arada kasık sancıları oluyo bazen çok rahatsız ediyo akıntı da var artık doktora gidince sorarım cinsellikte aynen devam ama sakıncası olurmu ki şaşırdım doktorunun yorumuna

Canımmm Tebrik edeim aramıza hoş geldiin... Bende p.tesi kan verdim salı sonucu aldım 62,6 ydı. Bende yarın doktora gidicem meraktan çatlıyorum. Bende sancı neredeyse olmuyor akıntım biraz var.. Tık tıkta doktara sormadan olmaz diorum eşime ne olur ne olmaz canım

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :) benımde cok oluyo kasık agrılarım. kasıktan ziyade üst karında agrılarım var. sanki cok spor yapmısım gıbı. normal galıba bugunlerde.

Tık tık mı alemsin canım ya ben p.tesi gidicem sen ne zaman gideceksin kim önce giderse sorsun valla güzel açıklamalar ve destek bekliyorum arkadaşlar ben de meraktan çatlayacam inş. kese oluşmuştur sıkıntı yoktur hiçbirimizde görsellerine bakınca 5 haftalık bebeğin çok duygulandım ya şu an bir kalbi var yavrum benim :2:

ya benım hcg cok yuksek sızınkılere gore. netten baktım ıkızlerde oyle oluyormus. sat tarıhım 29 nisan carsamba gunu hcg 1034 cıktı. sizce ikiz olabılır mı?

ya benım hcg cok yuksek sızınkılere gore. netten baktım ıkızlerde oyle oluyormus. sat tarıhım 29 nisan carsamba gunu hcg 1034 cıktı. sizce ikiz olabılır mı?

Aynen öyle bence canım ya hadi hayırlısı tabi Allah gönlüne göre versin

arkadaslar, benım hcg cok yuksek gorunuyor. netten baktım ıkızlerde oyle oluyormus. sat tarıhım 29 nisan carsamba gunu hcg 1034 cıktı. sizce ikiz olabılır mı?

yarın sabah gidicem canım sorucam hemen tabiki yazarım sonucu ama kişiden kişiye değişir düşük tehlikesi olana yasaklıyormuş dr.

Evet hepimizin bir hepberaber yaşıcaz bu duyguyu kısmetse inşallah... Allahım inşallah kese oluşmuştur bebişler sağlıklıdır

Canım belki erken döllenme seninki... Bakalım dr ne dicek merak ettim :26::26::26:

umuyorum erken dollenmedır. gercı ne olursa olsun başımız üstüne :)

Öyle tabii canım... Meleklerimiz onlar bizim

ay evet ya cok guzel bırseymiş gercekten:) allah saglıkla dogurmayıda buyutmeyıde nasıp etsin hepımıze:) ikiz fikri korkutuyor benı sadece okadar:) hayırlısı artık napalım :)

ay evet ya cok guzel bırseymiş gercekten:) allah saglıkla dogurmayıda buyutmeyıde nasıp etsin hepımıze:) ikiz fikri korkutuyor benı sadece okadar:) hayırlısı artık napalım :)

Valla bazen sağ sol kasıklarıma sancı giriyo diorum ki ikiz mi acaba

Ama benim değer düşük demek değil

Valla bazen sağ sol kasıklarıma sancı giriyo diorum ki ikiz mi acaba

Ama benim değer düşük demek değil

canım bazen bı anda yukselebılıyomus ıkızde. hersey olabılır yanı :) ama sancı benımde heryerımde var. onun nedenı vucudun suan kendını hazırlmasıymıs :)

çarpıntım var, kalbim normalden fazla atıyor, araştırdımda normalmiş. Kızlar kalp atış hızınıza hiç baktınız mı? benim 72 olurdu hep şimdi 79-82 arası oluyor.

canım bazen bı anda yukselebılıyomus ıkızde. hersey olabılır yanı :) ama sancı benımde heryerımde var. onun nedenı vucudun suan kendını hazırlmasıymıs :)

BEnimde sol yanımda bi gariplik var bugün şiş gibi sanki bakalım yarın gelsiiiiinnn artttıııkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…