2015 Şubat Anneleri

Canım geçmiş olsun bebişin de iyiymiş çok şükür. Sen kendine dikkat et bol bol dinlen. Tiroid için tsh a bir daha baktırdın mı? Benim 0.3lere düşmüş dozajı azalttık biraz.

Teşekkürler canım. en son ölçtüğünde 0.56 çıktı canım iki hafta sonra kontrolüm var o zaman yaptıracağaım bakalım. ben hala 50 mg kullanıyorum sabahları ama çok çarğıntı yapıyor kahvaltıdan sonra. sabahları da midemi bulandırıyor yarım saat zor dayanıyorum hatta çoğu zaman dayanamıyorum bile.

geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın bu durumları

teşekküler canım inşallah tekrarlamaz.

maşallah canım senin minnoşa. ağrılarım benimde çoğaldı resmen kalça kemiğim ağrıyor çok yürüyünce. kasık ağrısı bel ağrısı. erkeklerde daha çok ağrı oluyor diyorlar ne kaa doğru bilmiyorum. bebişler iyi olsun dün doktorum bile bu sefer çok sıkıntılısın demet dedi. valla hayırlısı ile 38. i bi doldursak doktor bey dedim olur sıkma canını az kaldı. bundan sonrası yokuş aşağı daha çabuk gecer dedi. Hakkımızda hayırlısı.

günaydın kızlar

ya sırtı beli şiddetli şekilde agrıyan var mı? ben dayanamıyoruz bazen agrıya. gözlerimden yaş gelıyor resmen acıdan. azaltmak ıcın ne yapabilirim

ben bir tane normal pantolon aldım kumaş. onu vericem terziye üst kısmını hamile pantolonuna çevirsin. sonrada yırtılmazsa onunla geçircem artık. hadı kışın uzun bir şeylerle ıdare ederım de şu anda olmuyor. senin işten dolayı problem olur. bizim işte ne olsa giyiyoruz.

günaydın kızlar

ya sırtı beli şiddetli şekilde agrıyan var mı? ben dayanamıyoruz bazen agrıya. gözlerimden yaş gelıyor resmen acıdan. azaltmak ıcın ne yapabilirim

günaydın cnm bazen oluyor özellikle kaynanama gidince çok uzanamaıyorum. evde olunca yorulunca hemen uzanıp ayaklarımı dikiyorum tavana iyi geliyor. sanırım çalışıyorsun ayaklarını uzatabileceğim bir ortam yaratırsan biraz rahatlarsın cnm. bunun iki katı ağrılar gelecek 30 da

ben hamile kaldıktan sonra hiç detaylı tahlil yaptırmadım . bu tahlilleri herkesten mi istiyorlar (benim haftam mı gelmedi acaba) ? sadece gecen gün 3 lü test için kan verdi sonuç henüz çıkmadı.

günaydın kızlar

dün ben ağladım oturdum. öyle berbattıki şimdi tekrar başlıyacak diye ödüm kopuyor. soluna yat ve apış arana yastık al eğer geçmez ise havluyu ütü ile ısıt beline koy yine sol tarafına yat öyle geçti benim

günaydın kızlar

benimde belimde oluyor canım bacaklarımı dikip yatınca biraz hafifiyor
kambur durma hep dik durmaya çalış birde elinle beline destek yap eğilip kalkarken
yürürken bile elini beline koy

ah yapma kötü haber desene. evet calısıyorum ve butun gun ayaklarım yerde. vucut seklım degıstıgı ıcın artık sandelyede rahat gelmıyor. belim boşta kalıyor sankı oraya takvıye kırlent falan koymal lazım. ve ayaklarımı uazatabileceğim bir kutu bulayım masanın altına en ıyısı. sagol cnm allah razı olsun

ya sizin kilonuz iyi yine. ben ne kadar takmasam da şimdi inşalar uzun zamandır görmediler. son görduklerınde zayıftım . şimdi aaaa sana ne oldu böyle dıye başlayacaklar herkese açıklama yapmaktan bıkıyor insan. mikrofon alıp bağırsam nasıl olur acaba. bir de sacımı boyamıştım o da tekrar beyazladı. doğuma kadar daha boyamak ıstemıyorum. kokusu mahvettı benı cunku .

hiç ömrümde sırt ve bel ağrısı nedir bilmezdim. resmen bıçak sokup sokup çıkardılar yine ağrıyacak diye korkuyorum valla. çarşamba kontrolüm var doktora sorucam canım. evet erkeklerde çok oluyormuş sanırım baştan beri kasık ağrım vardı o bitti bel ve sırt ağrım başladı. rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin canım 38. e az kaldı sayılır yarıladık az daha sıkıcaz dişimizi inşallah.

aksamları denerım cnm ama sabah işte başka careler deneyecegım artık. blacberry gıttıkce artıyo bu agrı yazmıs. allahım bize güç kuvvet versin

Slm kizlar bende okulda kizimin cikmasini bekliyorum eve gidicem daha bir suru isim var
Bende saglik ocagina gidip kayit yaptirim hala yaptirmadim

maşallah canım seninki gelmek için sabırsız anlaşılan dört nala falan

bende duydum burada bir terzi yapıyormuş beline lastik geçirip
bir pantolonumu vereceğim
zaten dün terzi geldi sana ne dikersem dikeyim giyemeyeceksin tek kişisin göze batmazsın müdürle konuş gerekirse sivil giyin yada elbise giy dedi.
müdürün yüzünü görsem konuşacağımda adam ne ara gelip ne ara kayboluyor yakalayana aşk olsun

salak bu insanlar yemin ediyom afedersin :) sanane yani kadın hamile alırsa alır alah alah canım saçın ne renkti senin

benimde belimde oluyor canım bacaklarımı dikip yatınca biraz hafifiyor
kambur durma hep dik durmaya çalış birde elinle beline destek yap eğilip kalkarken
yürürken bile elini beline koy

elim belime ister istemez gidiyor zaten. benım otururke daha cok sancım oluyor sanırm oturdugum yerde rahat edemıyorum. vucudum baya zayıf ve karnım cok cıktı sanırım denge bozuldu iskelet alarm verıyor :)

maşallah canım seninki gelmek için sabırsız anlaşılan dört nala falan
aman canım 38 den önce gelmesin miniklerimiz. ya 142 çıktı kalp atışı hemşire çok güzel dedi. ben sadece sesini atın koşuşuna benzettim. öyle değişik birşey :) ilk defa duydum birde daha önce hiç dinletmedi doktorum bana. gerek yok rahatsız etmiyelim demişti bende tamam zaten görüyorum ekrandan demiştim yani tuhafıma gitti

aksamları denerım cnm ama sabah işte başka careler deneyecegım artık. blacberry gıttıkce artıyo bu agrı yazmıs. allahım bize güç kuvvet versin
aminnnnnnnn artarsa ne yaparız bilmem ama gerçekten çok değişik bir ağrı ovsan geçmiyor kalksan geçmiyor öyle birden girdi bana birde. neye uğradımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…