- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Canım geçmiş olsun bebişin de iyiymiş çok şükür. Sen kendine dikkat et bol bol dinlen. Tiroid için tsh a bir daha baktırdın mı? Benim 0.3lere düşmüş dozajı azalttık biraz.
geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın bu durumları
günaydın güzel anneler. bizde oğluşumla sabah doktora gittik iğnemizi ve vitamin ilaçlarını almaya. ayrıca hemşiremize uğradık gebe izlem için. orada tansiyon ve kilom bakıldı. ve ayrıca kalp atışlarını dinledik. maşallah yavrumun kalbi atlar dört nala koşar gibi :) ve kan verdim şeker, karaciğer enzim ve hemogram için. benden bukadar. dün gece ağrıdan gözüm birşey görmemişti.erkenden uyumuşum. rabbim birdaha öyle ağrılar yaşatmasın inşallah.
ben bir tane normal pantolon aldım kumaş. onu vericem terziye üst kısmını hamile pantolonuna çevirsin. sonrada yırtılmazsa onunla geçircem artık. hadı kışın uzun bir şeylerle ıdare ederım de şu anda olmuyor. senin işten dolayı problem olur. bizim işte ne olsa giyiyoruz.200 ml diyor canım ben netten baktım n11 de buldum doğrudur o zaman senin fiyat
eşim yarın akşam gidecek istanbula bi tane pantolonumu vereceğim onu ölçü alıp baksın bari bişeyler
yoksa anneme diktireceğim bi şalvar
hepsi çok şirin canım güle güle kullanın inşallah
günaydın kızlar
ya sırtı beli şiddetli şekilde agrıyan var mı? ben dayanamıyoruz bazen agrıya. gözlerimden yaş gelıyor resmen acıdan. azaltmak ıcın ne yapabilirim
öle de canım çok yakın olunca mecbur abiye giyiyosun bende buzi kumaştan aldım bi tane o iyi oldu hem normal duruyorAyrıca likralı elbiseler de çok rahat oluyor ama göbeği çıkarıyor.
ben hamile kaldıktan sonra hiç detaylı tahlil yaptırmadım . bu tahlilleri herkesten mi istiyorlar (benim haftam mı gelmedi acaba) ? sadece gecen gün 3 lü test için kan verdi sonuç henüz çıkmadı.herkese merhaba,
tahlillerimizi yaptık şükürler olsun ki protein kaybımız yok ve karaciğer enzimlerimiz de normal çıktı. sadece idrarda 2 pozitif lökasit çıktı. idrar kültürü verdim pazartesi alacağım. doktor üreyen enfeksiyonsa ilaç başlayacağız değilse suyla atılacak dedi. inşallah üreyen enfeksiyon değildir. bebeğime de bir baktı tansiyon yükseldiği için minnoşum nasıl elleriyle oynuyordu annesinin gülüüü..
Bütün ilaçları sabahları içiyordum doktorum onlar ağır geliyor olabilir dedi. aç karınla troit ilacı üzerine yine aç karınla gayreferon içince kan basıncının fazlalaşması sonucu olabilir dedi. ama sabah akşam ölçeceğiz tansiyonu inşallah bir daha yükselmez.
iki akşamdır hafif hafif tekmeler hissediyorum. tabi sol tarafımda hissediyorum ve oldukça aşağıda.oktorum şimdilik sıkıntı yok dedi.
Dün oğluma bir takım ve battaniye aldım. ilk kıyafetleri :) yarında netten sipariş ettiğim takımları gelecek hepsi çok ciciler. Ciciler bölümlerine resim koyarım.
Sizlerde iyisiniz umarım. Bebişleri de sizleri de kocaman öpüyorum. bugün bir hamile arkadaşım var 37. haftasında onu ziyarete gideceğim. yarında dişimi çektireceğim antibiyotiğim bitti. güncellemeye bir fırsat bulamadım.
günaydın kızlar
ya sırtı beli şiddetli şekilde agrıyan var mı? ben dayanamıyoruz bazen agrıya. gözlerimden yaş gelıyor resmen acıdan. azaltmak ıcın ne yapabilirim
günaydın kızlar
günaydın cnm bazen oluyor özellikle kaynanama gidince çok uzanamaıyorum. evde olunca yorulunca hemen uzanıp ayaklarımı dikiyorum tavana iyi geliyor. sanırım çalışıyorsun ayaklarını uzatabileceğim bir ortam yaratırsan biraz rahatlarsın cnm. bunun iki katı ağrılar gelecek 30 da
ya sizin kilonuz iyi yine. ben ne kadar takmasam da şimdi inşalar uzun zamandır görmediler. son görduklerınde zayıftım . şimdi aaaa sana ne oldu böyle dıye başlayacaklar herkese açıklama yapmaktan bıkıyor insan. mikrofon alıp bağırsam nasıl olur acaba. bir de sacımı boyamıştım o da tekrar beyazladı. doğuma kadar daha boyamak ıstemıyorum. kokusu mahvettı benı cunku .ya bizimde düğün var :S bütün kıyfetler panda gibi gösteriyo beni iğrenç yanihem bugün hem yarın hemde pazar günü 3 gün üst üste düğünmü olur ya of kıyafet ayrı dert ayakkabı ayrı dert . helede onları giydim mi kendimi yaratık gibi hissediyom
maşallah canım senin minnoşa. ağrılarım benimde çoğaldı resmen kalça kemiğim ağrıyor çok yürüyünce. kasık ağrısı bel ağrısı. erkeklerde daha çok ağrı oluyor diyorlar ne kaa doğru bilmiyorum. bebişler iyi olsun dün doktorum bile bu sefer çok sıkıntılısın demet dedi. valla hayırlısı ile 38. i bi doldursak doktor bey dedim olur sıkma canını az kaldı. bundan sonrası yokuş aşağı daha çabuk gecer dedi. Hakkımızda hayırlısı.
dün ben ağladım oturdum.öyle berbattıki şimdi tekrar başlıyacak diye ödüm kopuyor. soluna yat ve apış arana yastık al eğer geçmez ise havluyu ütü ile ısıt beline koy yine sol tarafına yat öyle geçti benim
maşallah canım seninki gelmek için sabırsız anlaşılan dört nala falangünaydın güzel anneler. bizde oğluşumla sabah doktora gittik iğnemizi ve vitamin ilaçlarını almaya. ayrıca hemşiremize uğradık gebe izlem için. orada tansiyon ve kilom bakıldı. ve ayrıca kalp atışlarını dinledik. maşallah yavrumun kalbi atlar dört nala koşar gibi :) ve kan verdim şeker, karaciğer enzim ve hemogram için. benden bukadar. dün gece ağrıdan gözüm birşey görmemişti.erkenden uyumuşum. rabbim birdaha öyle ağrılar yaşatmasın inşallah.
bana da öyle geldi. olabiliyormuş ama mıdeye baskı arttığından.bu reflüye benziyor canım
ben bir tane normal pantolon aldım kumaş. onu vericem terziye üst kısmını hamile pantolonuna çevirsin. sonrada yırtılmazsa onunla geçircem artık. hadı kışın uzun bir şeylerle ıdare ederım de şu anda olmuyor. senin işten dolayı problem olur. bizim işte ne olsa giyiyoruz.
salak bu insanlar yemin ediyom afedersin :) sanane yani kadın hamile alırsa alır alah alah canım saçın ne renkti seninya sizin kilonuz iyi yine. ben ne kadar takmasam da şimdi inşalar uzun zamandır görmediler. son görduklerınde zayıftım . şimdi aaaa sana ne oldu böyle dıye başlayacaklar herkese açıklama yapmaktan bıkıyor insan. mikrofon alıp bağırsam nasıl olur acaba. bir de sacımı boyamıştım o da tekrar beyazladı. doğuma kadar daha boyamak ıstemıyorum. kokusu mahvettı benı cunku .
benimde belimde oluyor canım bacaklarımı dikip yatınca biraz hafifiyor
kambur durma hep dik durmaya çalış birde elinle beline destek yap eğilip kalkarken
yürürken bile elini beline koy
aman canım 38 den önce gelmesin miniklerimiz. ya 142 çıktı kalp atışı hemşire çok güzel dedi. ben sadece sesini atın koşuşuna benzettim. öyle değişik birşey :) ilk defa duydum birde daha önce hiç dinletmedi doktorum bana. gerek yok rahatsız etmiyelim demişti bende tamam zaten görüyorum ekrandan demiştim yani tuhafıma gittimaşallah canım seninki gelmek için sabırsız anlaşılan dört nala falan
aminnnnnnnn artarsa ne yaparız bilmem ama gerçekten çok değişik bir ağrı ovsan geçmiyor kalksan geçmiyor öyle birden girdi bana birde. neye uğradımı şaşırdım.aksamları denerım cnm ama sabah işte başka careler deneyecegım artık. blacberry gıttıkce artıyo bu agrı yazmıs. allahım bize güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?