2015 Şubat Anneleri

ben tüp bebekle gebe kaldığım için korkularım oluyo açıkçası o yüzden sordum üzmedim inşallah seni..bu gebeliğin 9 ay sürsün ve sonunda kucağında olsun yavrun inşallah :KK9:

İnşallah saolasin. Uzmedin merak etme Allahin takdir dedik yolumuza devam ettik. Rabbim yasatmasin bir daha kimseye de vermesin insan korkuyor tabi şuan ben sevinemedim bile gebeliğime hep korku olacak mutlaka ama Rabbime guveniyorum o ne derse öyle olacagi için boşuna stres yapmaya gerek yok iyi düşünelim moralimizi yüksek tutalim inşallah herşey iyi olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hatıbulut cok sevındım senınde hayırlı olsun :) ankarayı sormamın sbebı doktor ısı suan okadar heyecanlıyım kı napıcagımı bılmıorum sen nereye gıdıyorsun

İnşallah saolasin. Uzmedin merak etme Allahin takdir dedik yolumuza devam ettik. Rabbim yasatmasin bir daha kimseye de vermesin insan korkuyor tabi şuan ben sevinemedim bile gebeliğime hep korku olacak mutlaka ama Rabbime guveniyorum o ne derse öyle olacagi için boşuna stres yapmaya gerek yok iyi düşünelim moralimizi yüksek tutalim inşallah herşey iyi olur..

evet haklısın kısmetimizde ne varsa o.biz rabbime emanet etmişiz valla :KK9:

neden düştü acaba bebeğiniz birden çok kilo almaktanmı :44:

YOK canım korkmayın kıloyla falan alakası yok. benım rahımde perde vardı düşme ıhtımalı yuksektı ama yınede dene dedı doktorlar. denedım ,ümitlendim ama olmadı. sonra ameliyat oldum. şimdilik bir problem yok sanırım.

Benim 9 mayis tatlim gecen cuma kesemizi gördüm.bu c.tesi de kalp atisini duyariz insallahh. Kese üstten görünür rahat görünür hem de. Benim tahmin ters olduğu halde rahat göründü cnm.

Ben zaten nerdeyse 7 haftalık demiştim bi cok arkadasım yanlış anlamış. 6 haftanın sonundayız ve kesemiz karnımdan çok rahat göründü Allah'a sükür. Darısı haftaya kalp atışına inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende orda gogsen beyı bılıorum orada seceneklerım arasında ama hıc bıse bılmıorum ucretı susu busu hakkında bıde korunun anlasması var bı sıgorta sırketıyole dogum tahlıller hersey dahıl 3500 e gelıoo kararsıszım koru uzak ve ters gelıo evım ve ısyerım acısından ama baskent unı cok yakın bana kararsızı sen hangı hocadasın ne cok soruyorum kusura bakma

benım 7 gun oldu bırakalı. ıcmedım hıc bır tane ıcersem başa dönerım dıye ıcmıyorum. herkes 2-3 tane iç stres yapma dedı ama az içmeyı beceremiyorum. toptan halledeyım dedım. zor oldu ama gecıyor yavaş yavaş.

bu progestanın etkılerı yanında pek bır sey degıl sigaranınkı. ben bıldıgın nöbet gecırıyorum hapı aldıktan sonra ama dr yapacak bir şey yok dıyo.

inşallah önemli bişey yoktur :KK49:

yok yok merak etme ama doktorunu bilgilendir ilaç fln yazar belki çünkü kabızlık basur normalmiş bebek baskı yapıyormuş

yok canım korkmayın kıloyla falan alakası yok. Benım rahımde perde vardı düşme ıhtımalı yuksektı ama yınede dene dedı doktorlar. Denedım ,ümitlendim ama olmadı. Sonra ameliyat oldum. şimdilik bir problem yok sanırım.

çok geçmiş olsun dilerim en yakın zaanda yinee istediğinize kavuşursunuz ..
Herşey kadınlara valla ya :KK47:

6. haftamdayım ve 2 gündür özellikle sabah ama gün içinde de mide bulantılarım oluyo..çok şiddetli değil ama rahatsız edici..bi de diyarbakır o kadar sıcak ki hiiççç tahammül edemiyorum ama katlanıyoruz fasülyelerimiz için herşeye =)) sizler ne alemdesiniz mutlu göbüşler =)):KK49:

Selam herkese,

Ben bugün keseyi gördüm de biraz rahatladım. 30'unda da bebek görünür inşallah.
Sat: 13 mayıs 2014 5+5 gün yazıyo ultrason kağıdında.
3,5-4 cm de kist varmış bi de o çıktı. Hayırlı sağlıklı bi şekilde devam eder herkesin inşallah.

peki şekerime troidime ne zaman bakılır :44: Ben daha 4 haftalığım

Kalp atışlarından sonra 7-8. haftalar gibi bazı kan tesleri ister doktorun. Tiroit orada bakılır. Gebelerde TSH hormonunun 2,5 altında olması istenir. Bu aslında normal insanlar için yüksek bir değer değil ama gebelerde böyle.

O testlerde açlık kan şekeri de bakılır, açlık kan şekeri aşağı yukarı bir fikir verir. Ayrıca o testler içinde hemoglobin a1c bakılır. Bu değer de son 3 ay içinde şekerinin nasıl seyrettiğini söyler. 4-6 arası olması gerekir.

Ama asıl şeker yüklemesi 24.-25. haftalar gibi yapılıyor. Burada gebelik şekeri var mı yok mu ortaya çıkıyor. Diyetle şekerini regüle edebilir, yada duruma göre insülin verebilir şeker çıkan gebe hastaya. Gebeler şeker ilacını kullanamıyor, direkt olarak insülin başlanıyor.

Ama benim şekerim yüklemede 200lerin üzerinde olmasına rağmen insülin başlamamıştık, diyetle regüle ettim.

benım 7 gun oldu bırakalı. ıcmedım hıc bır tane ıcersem başa dönerım dıye ıcmıyorum. herkes 2-3 tane iç stres yapma dedı ama az içmeyı beceremiyorum. toptan halledeyım dedım. zor oldu ama gecıyor yavaş yavaş.

bu progestanın etkılerı yanında pek bır sey degıl sigaranınkı. ben bıldıgın nöbet gecırıyorum hapı aldıktan sonra ama dr yapacak bir şey yok dıyo.

Kızıma hamileyken ben de progestan içmiştim, kanama odağım vardı. Benim de prikolojimi çok bozmuştu progestan. Allah kolaylık versin canım.

Bugün midem çok ağır şekilde bulanmıyor. Ama kötü birşey yemişim de midem yanıyor gibi, midem çok rahatsız gibi bi his var. Sanki herşey gelmiş boğazıma takılmış gibi. Normal mi acaba...

Bugün midem çok ağır şekilde bulanmıyor. Ama kötü birşey yemişim de midem yanıyor gibi, midem çok rahatsız gibi bi his var. Sanki herşey gelmiş boğazıma takılmış gibi. Normal mi acaba...

benmde yediğim ne varsa hop diye oturuyo mideme sonra başlıyo bulantılar :KK50:

6. haftamdayım ve 2 gündür özellikle sabah ama gün içinde de mide bulantılarım oluyo..çok şiddetli değil ama rahatsız edici..bi de diyarbakır o kadar sıcak ki hiiççç tahammül edemiyorum ama katlanıyoruz fasülyelerimiz için herşeye =)) sizler ne alemdesiniz mutlu göbüşler =)):KK49:

diyarbakır ne güzeldir şimdi dimi ya çok severim o tarafları :KK16: benmde yemek yemesem sorun yok ama yedimmi başlıyo bişey midemde :KK1:

Selam herkese,

Ben bugün keseyi gördüm de biraz rahatladım. 30'unda da bebek görünür inşallah.
Sat: 13 mayıs 2014 5+5 gün yazıyo ultrason kağıdında.
3,5-4 cm de kist varmış bi de o çıktı. Hayırlı sağlıklı bi şekilde devam eder herkesin inşallah.

bitanem görmüşsün maşallah tek bebişmi göründü :)))

benmde yediğim ne varsa hop diye oturuyo mideme sonra başlıyo bulantılar :KK50:

diyarbakır ne güzeldir şimdi dimi ya çok severim o tarafları :KK16: benmde yemek yemesem sorun yok ama yedimmi başlıyo bişey midemde :KK1:

bitanem görmüşsün maşallah tek bebişmi göründü :)))

Gördüm yavrum çok şükür Allaha. Tek kese göründü evet. Sıra kalp atışında. Peşindeyim gördüğün gibi :))

X