2015 Şubat Anneleri

bende sekreterim hiç susmuyo telefonum.tüp bebek yaptrdk biz onun borcu olmasaydı bugün çıkardım işten :KK14: eşimde çnkü 1000 liraya çalışıyo memur falanda değil :KK50:

tatlım üzme kendini bende ne planlar yapıyordum. hamıle kalınca calısıcaktım. dogumdan sonra heen işten cıkıp cocugumu kendım buyutucektım. Allaha sukur evımız var eşimin maasıyle ve işsizlik maasıyla bı sure idare ederiz dıyordum. taakii üniversitede aldığım öğrenim kredisi borcum yuzunde maasıma bloke konulana kadar. aynı ay hem 12.000 lıra borcumun haberını hemde bebısımın haberını aldık. tabı benım iş bırakma fantazımde bı anda hayal oluverdı. borcum bıtene kadar calısmak zorundayım. zaten ozamanda cocuk buyucek :) hepımız aynıyız canım merak etme :)

tatlım üzme kendini bende ne planlar yapıyordum. hamıle kalınca calısıcaktım. dogumdan sonra heen işten cıkıp cocugumu kendım buyutucektım. Allaha sukur evımız var eşimin maasıyle ve işsizlik maasıyla bı sure idare ederiz dıyordum. taakii üniversitede aldığım öğrenim kredisi borcum yuzunde maasıma bloke konulana kadar. aynı ay hem 12.000 lıra borcumun haberını hemde bebısımın haberını aldık. tabı benım iş bırakma fantazımde bı anda hayal oluverdı. borcum bıtene kadar calısmak zorundayım. zaten ozamanda cocuk buyucek :) hepımız aynıyız canım merak etme :)

canım benm ya allah yardımcın olsun seninkide baya zormuş valla :KK50: inşallah bakacak kimsen vardır ya

kızlar yaa bende bişey sorucam. benim bulantım yok baş ağrım yok kendimi hatta bikaç gündür hamile gibi hissetmiyrum. kasıklarımdaki ağrı bazen regl olucakmışım gibi oluyo aama gnel olarak çok hafif ağrı oluyo bazen hiç olmuyo. uyku hali deseniz gece 11 gibi falan uykum geliyo noramlde 1 de falan yatardım. ya benim gibi olan varmı herkes midem bulanıyo başım ağrıyo falan diyo bende olmayınca kendimi garip hissettim :KK31:

Ben de bugun kendimi cok iyi hissediyorum. Bi korktum bi se mi oldu diye :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

papatis benimde hesabımda bloke var öğrenimden dolayı. ama o blokeyi mevcut paraya koyuyorlar sonraki aylarda maaşın yattığında hemen başka bir hesaba aktarıp maaşını kullanabilirsin. ayrıca vergi affı konuşuluyor şu günlerde faizlere af gelebilr ödeme konusunda acele etme derim temmuzda yeniden yapılandırma olabilir.

benimde yüzüğüm sıkıştırıyor hemşire bi arkadaşıma sordum son aylarda olur şişkinlik diyo anlamadım bende kilo mu şişkinlik mi :KK43:

YA BEnım anlamadığım ınsanlar normalde hamıle degılken bıle adet oncesı 1,5-2 kılo fazla çıkıyorlar. benım hayatım dıyetle gectıgınden hergun mutlaka tartılıyorum. ee bız hamıle kalıyoruz adet gormuyoruz. fazla çıkmamız normal de neden sadece bız fazla çıkıyoruz :))
kilo konusunda cok takıntılıyım. herkes bosver oluruna bırak dıyor ama daha ortada bebek yok kese var sadece ben kıyafet derdine dustum.

Kizlar dun kalp atislarini duyduk esimle cok tatlidi birde doktorum gelisimi onden gidiyor dedi aslinda cokta iyi beslenemiuorum aslinda

canım benm ya allah yardımcın olsun seninkide baya zormuş valla :KK50: inşallah bakacak kimsen vardır ya

annem cok ıstıyor bakmayı ama onun evı hem işime hem kendı evıme uzak. kayınvalidem yol uzerınde o bakıcak mecburen. aslında oda cok heveslı degıl. onuda anlıyorum. cok aktıf ve sosyal bı kadın. hıc evde oturmayı sevmez ama suan gercekten yapıcak hıc bırseyımız yok. ben cok ıstıyordum kendım buyutmeyı yetıstırmeyı ama kısmet boyleymıs. bıde annane babanne alınde buyuyen cocuk bıraz sımarık oluyo, yada farklı sorunlar cıkar dıye cekınıyorum ama zaman gosterıcek artık napalım.

kızlar yaa bende bişey sorucam. benim bulantım yok baş ağrım yok kendimi hatta bikaç gündür hamile gibi hissetmiyrum. kasıklarımdaki ağrı bazen regl olucakmışım gibi oluyo aama gnel olarak çok hafif ağrı oluyo bazen hiç olmuyo. uyku hali deseniz gece 11 gibi falan uykum geliyo noramlde 1 de falan yatardım. ya benim gibi olan varmı herkes midem bulanıyo başım ağrıyo falan diyo bende olmayınca kendimi garip hissettim :KK31:

Bende öyle sayılırım ... Ama daha 5 haftslığız ... Sen ? Sadece dün arabada bıraz midem kalktı oda dayanılmayacak gibi değil ... Bakalım insallah olmaz

annem cok ıstıyor bakmayı ama onun evı hem işime hem kendı evıme uzak. kayınvalidem yol uzerınde o bakıcak mecburen. aslında oda cok heveslı degıl. onuda anlıyorum. cok aktıf ve sosyal bı kadın. hıc evde oturmayı sevmez ama suan gercekten yapıcak hıc bırseyımız yok. ben cok ıstıyordum kendım buyutmeyı yetıstırmeyı ama kısmet boyleymıs. bıde annane babanne alınde buyuyen cocuk bıraz sımarık oluyo, yada farklı sorunlar cıkar dıye cekınıyorum ama zaman gosterıcek artık napalım.

ayy evet onların ahlakı ile senin ahlakın bir olmaz ama yapacak birşey yok napacaksın rabbime emanet yetiştireceksiniz.inşallah hayırlı bir kapı açılır sizede

Aynen ben de bugun iyu hissettim ve korktum senin gibi. Iyilerdir ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende öyle sayılırım ... Ama daha 5 haftslığız ... Sen ? Sadece dün arabada bıraz midem kalktı oda dayanılmayacak gibi değil ... Bakalım insallah olmaz

bende 6. haftadan gidiyorum canım :KK16:

Amin canim insallah. P.tesi kalp atisini duydugumuz icin 1 ay sonra gel dedi doktor. 1 ay beklenir mi ya :/ arada baska doktora giderim heralde bu evhamla :)

papatis benimde hesabımda bloke var öğrenimden dolayı. ama o blokeyi mevcut paraya koyuyorlar sonraki aylarda maaşın yattığında hemen başka bir hesaba aktarıp maaşını kullanabilirsin. ayrıca vergi affı konuşuluyor şu günlerde faizlere af gelebilr ödeme konusunda acele etme derim temmuzda yeniden yapılandırma olabilir.

ya canım bız bloke yı gorunce korktuk hemen yapılandırma yaptık. faizide biz guzei yedik ustune. sımdı taksıtleri ödüyoruz. bız bunu yaptık bı ıkı hafta sonra vergı affı konusu gundeme geldı. sinir olduk. şimdi af cıkarsa bende yararlanabılırmıyım bılmıyorum. gidip bi arastırıcam baklım. bıde aynı ay cocuk ve borc olnca şaşırdık kendımızı :) eşim erkek olursa faiz, kız olursa faize takıcam dıyo ısmını :) geyiğe vurduk artık işi napalım. :)

Merhaba, eklenecek arkadaslarimiz ve güncellemeler imiz var. Bugün fitsat bulursam bilgisayardan girip degistirecegim. Telden de iPad sende değişim yapamiyorum. Bu arada fecii şekilde grip oldum modem bulaniyo basim yastiktan kalkmiyor ve oğlana zor kahvalti hazirladim. Daha kendim bile yemedim. Çok istahsizim. Asermelerim oluyor sadece. 66 kiloydum 65 oldum hamileligimden beri. Umarim bebeğim iyidir c.tesi kontrol var.

ayy evet onların ahlakı ile senin ahlakın bir olmaz ama yapacak birşey yok napacaksın rabbime emanet yetiştireceksiniz.inşallah hayırlı bir kapı açılır sizede

ya çok iyiler allaha sukur ama cocuk yetıstırmek baska bısey. ben benım kurallarıma gore buyusun dıycem ama o buyuk ıhtımal kendı kafasına gore yapıcak herseyı. bakalım allah ıkımızede sabır versın bu konuda :)

Merhaba kizlar hamislerin bebisleri hayirli olsun olmayanlara da Rabbim en kisa zamanda nasip etsin. Benimde SAT 18 mayis bat 15 haziran idi 17.sinde beta HCG 122 cikti.. Kismet olursa bende şubat annesi olacagim inşallah.
Bu arada bir oğlum var 6 yasinda. Mart ayında da 9 haftalık kürtaj olma durumunda kalmistim kalp durmasi sonucu
Simdi o yüzden tedirginim hayirli Allah tan diyorum.

çok güzel ALLAH kucagınıza almayı da nasip etsin beni listeden silebilirsiniz kızlar cuma gunu son kanmı vericem dış gebelikmiş.anormallik oldugunu söylemiştim çunkü ikinci bebeği olacakt.dıs gebelik yasayan varmı nasıl bişi.bidaha ne zaman çocugumuz olur

geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın aynı şeyi

zayıf olanların çok daha kolay oluyor. benım kuzenımde 49 kılo ıdı sımdı 7 aylık hıc bellı degıl hamıle olduğu. ve cok kolay gectı hamılelıgı. ve doğumdan sonra hemen butun kıloları verıyorlar.
ben 73 kılo ıdım ogrendıgımde dun tartıldım 77 olmuşum ve fazladan bır sey yemıyorum. daha basında durum bu 100 kilo oluruz heralde doğuma kadar.

Kilolu hamile kalanlar daha az alıyor canım ya. Ben de dahil kilolu hamile kalan tüm arkadaşlarım öyle oldu. Ben ilk 20 haftada 2 kilo, 20-30 haftalar arası 3 kilo daha, 30-38 arası da 4 kilo aldım. 9 kiloyla tamamladım kızımda. Bunda ilk 20 hafta almasam 7 kiloyla tamamlarım diye düşünüyorum ama nasip.

Ben de bugün daha iyiceyim, ben de tedirgin oldum ya :26:

Merhaba kizlar hamislerin bebisleri hayirli olsun olmayanlara da Rabbim en kisa zamanda nasip etsin. Benimde SAT 18 mayis bat 15 haziran idi 17.sinde beta HCG 122 cikti.. Kismet olursa bende şubat annesi olacagim inşallah.
Bu arada bir oğlum var 6 yasinda. Mart ayında da 9 haftalık kürtaj olma durumunda kalmistim kalp durmasi sonucu
Simdi o yüzden tedirginim hayirli Allah tan diyorum.

Geçmiş olsun canım. Bu bebeğini Allah tamamına erdirsin inşallah...

kızlar kilo konusunda dikkat edin çok almamaya çalışın ben kızımda 30 kilo üstünde aldım ve gebelik tansiyonu çıktı kilodan dolayı 37. haftada çok yükselince sezeryan oldum ama bebeğimin gelişimi iyiydi 3.5 kilo doğdu ve doğumdan çıktığımda 85 kiloydum 7 ayda 60 kiloya düştüm bi tek emzirmeyle ama yinede nasıl verecem diye stres olmuştum

X