2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.... Hiç kiloyu kafaya takmayın...ben kızıma da kilolu hamile kalmıştım. Diyetle geçirince 9 kilo aldım sadece.
Buna da kilolu hamile kaldım....daha bilinçli davranırım diye düşünüyorum allah nasip ederse.

ama çatıyla ilgili sanırım doğum kioyla alakası varmı :44:

ya herkesın derdı ayrı. Benımde kilom az dıye endıse edıyorum. 44-45 kılo cıvarındayım. Hamıle oldugumu ogreneler arasında sen nasıl tasıyacaksın cocugu dıyıp gülenler bıle oluyor. Nasıl sinir oluyorum anlatamam. Muhtemelen bendede cok kilo alımı olucak oda ayrı bır dert. Heryerım catlayacak. Ama yapıcak bırsey yok minik kuzular ıcın herseye katlanıcaz :)

aynen çocuk herşeye değermiş :KK17:

ya çok iyiler allaha sukur ama cocuk yetıstırmek baska bısey. ben benım kurallarıma gore buyusun dıycem ama o buyuk ıhtımal kendı kafasına gore yapıcak herseyı. bakalım allah ıkımızede sabır versın bu konuda :)

ssen gibi düşünüyorum bende valla :KK1: allah kolaylık versin bizlere amin:KK9:

Merhaba kizlar hamislerin bebisleri hayirli olsun olmayanlara da Rabbim en kisa zamanda nasip etsin. Benimde SAT 18 mayis bat 15 haziran idi 17.sinde beta HCG 122 cikti.. Kismet olursa bende şubat annesi olacagim inşallah.
Bu arada bir oğlum var 6 yasinda. Mart ayında da 9 haftalık kürtaj olma durumunda kalmistim kalp durmasi sonucu
Simdi o yüzden tedirginim hayirli Allah tan diyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsunnnn hoşgeldin aramıza :KK48: canım allah birdha yaşatmasın ama ben bişi sorcam bu bebişin kalbinin durduğunu nerden anladınız ???

Kilolu hamile kalanlar daha az alıyor canım ya. Ben de dahil kilolu hamile kalan tüm arkadaşlarım öyle oldu. Ben ilk 20 haftada 2 kilo, 20-30 haftalar arası 3 kilo daha, 30-38 arası da 4 kilo aldım. 9 kiloyla tamamladım kızımda. Bunda ilk 20 hafta almasam 7 kiloyla tamamlarım diye düşünüyorum ama nasip.

sen hıc alamamışsın ama ben 3,5 ayda 20 kilo aldım ve düştü zaten. ama düşük için cok fazla ıgne ılac kullanmıştım. bır de sıgarayı bıraktığımdan cok fark edıyor.

hayırlı olsunnnn hoşgeldin aramıza :KK48: canım allah birdha yaşatmasın ama ben bişi sorcam bu bebişin kalbinin durduğunu nerden anladınız ???

Saol inşallah canim.. 6.haftada kahverengi lekelenme oldu çok azdi sonra geçti istirahat vs. Sonra 8.haftada yine oldu hafif ve çok azdi kahverengi leke tarzı kontrole gittiğimde de kalp atisinin durduğunu öğrendim ve kürtaj tabi.

ama çatıyla ilgili sanırım doğum kioyla alakası varmı :44:

Canım tabi çatıyla alakalı. Ama sadece kilo bir kriter değil. Benim benden 25 kg fazlayla hamile kalan arkadaşımda ne şeker ne tiroit hiçbir sorun çıkmazken bende çıktı. Metabolik-yapısal bozukluklar bunlar. Sadeceye kiloya bağlı değil ama kiloyla ilintili.

Ben tansiyon sebebiyle sezeryan oldum, kiloyla alakası yoktu.

sen hıc alamamışsın ama ben 3,5 ayda 20 kilo aldım ve düştü zaten. ama düşük için cok fazla ıgne ılac kullanmıştım. bır de sıgarayı bıraktığımdan cok fark edıyor.

Senin epey fazla olmuş canım. İğneler filan çok aldırıyor haklısın....Sigara da çok farkeder. Bunda çok sağlıklı olur inşallah.

merhabalar arkadaslar bende bugun ogrendım kuzumu. 2. hamılelegım benım 4 yasındada bır kızım var sızler bayagı erken ogrenmıssınız sanırım okuyamadımda gecmısı. heyecandan yazdım hemen :) ankarada olan varmı aranızda?

Merhaba, eklenecek arkadaslarimiz ve güncellemeler imiz var. Bugün fitsat bulursam bilgisayardan girip degistirecegim. Telden de iPad sende değişim yapamiyorum. Bu arada fecii şekilde grip oldum modem bulaniyo basim yastiktan kalkmiyor ve oğlana zor kahvalti hazirladim. Daha kendim bile yemedim. Çok istahsizim. Asermelerim oluyor sadece. 66 kiloydum 65 oldum hamileligimden beri. Umarim bebeğim iyidir c.tesi kontrol var.

Bizim kesemiz göründü güncellemede eklermisiniz ?

Saol inşallah canim.. 6.haftada kahverengi lekelenme oldu çok azdi sonra geçti istirahat vs. Sonra 8.haftada yine oldu hafif ve çok azdi kahverengi leke tarzı kontrole gittiğimde de kalp atisinin durduğunu öğrendim ve kürtaj tabi.

ben tüp bebekle gebe kaldığım için korkularım oluyo açıkçası o yüzden sordum üzmedim inşallah seni..bu gebeliğin 9 ay sürsün ve sonunda kucağında olsun yavrun inşallah :KK9:

merhabalar arkadaslar bende bugun ogrendım kuzumu. 2. hamılelegım benım 4 yasındada bır kızım var sızler bayagı erken ogrenmıssınız sanırım okuyamadımda gecmısı. heyecandan yazdım hemen :) ankarada olan varmı aranızda?

ooo ne güzel maşallah bende ankaradayım :)))

canım tabi çatıyla alakalı. Ama sadece kilo bir kriter değil. Benim benden 25 kg fazlayla hamile kalan arkadaşımda ne şeker ne tiroit hiçbir sorun çıkmazken bende çıktı. Metabolik-yapısal bozukluklar bunlar. Sadeceye kiloya bağlı değil ama kiloyla ilintili.

Ben tansiyon sebebiyle sezeryan oldum, kiloyla alakası yoktu.

peki şekerime troidime ne zaman bakılır :44: Ben daha 4 haftalığım

sen hıc alamamışsın ama ben 3,5 ayda 20 kilo aldım ve düştü zaten. Ama düşük için cok fazla ıgne ılac kullanmıştım. Bır de sıgarayı bıraktığımdan cok fark edıyor.

neden düştü acaba bebeğiniz birden çok kilo almaktanmı :44:

Merhaba, eklenecek arkadaslarimiz ve güncellemeler imiz var. Bugün fitsat bulursam bilgisayardan girip degistirecegim. Telden de iPad sende değişim yapamiyorum. Bu arada fecii şekilde grip oldum modem bulaniyo basim yastiktan kalkmiyor ve oğlana zor kahvalti hazirladim. Daha kendim bile yemedim. Çok istahsizim. Asermelerim oluyor sadece. 66 kiloydum 65 oldum hamileligimden beri. Umarim bebeğim iyidir c.tesi kontrol var.

canım bende bilgilerimi göndermiştim ama eklememişsin gözünden kaçtı snırım. bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine :KK34:

Kilolu hamile kalanlar daha az alıyor canım ya. Ben de dahil kilolu hamile kalan tüm arkadaşlarım öyle oldu. Ben ilk 20 haftada 2 kilo, 20-30 haftalar arası 3 kilo daha, 30-38 arası da 4 kilo aldım. 9 kiloyla tamamladım kızımda. Bunda ilk 20 hafta almasam 7 kiloyla tamamlarım diye düşünüyorum ama nasip.

bende sigarayı bırakaanlardanım. ara ara krizlerim geliyo maalesef. gçen akşam 1 tane içtim :KK50: sigatradan dolayı benimde kilo alışımın fazla olacağını düşünüyorum :18:

canım geçenerde kanaman vardı damla damla ne oldu merak ettim

canım afedersiniz ama makattaydı kanama sonra durdu.doktorada sormadım devam etmediği için.bi daha olmaz inşallah ya.çok sağol kuzum merak ettiğin için :KK48:

X