benimki çok uzun hikaye
benim 3 yıl olacak bu yaz olmuyor evliliğin ilk yılı doğum k.hapı içtim bekarken çok düzenli adetlerim vardı ama hapı bırakınca adetlerim bozuldu ve 45 günde bi oluyodum hatta daha fazla beni ilk bir yıl oyaladılar resmen 2.yıldada sadece adet düzenleyici falan verdiler ilacın etkisini azaltmak için ama hiç bu süre zarfında yumurtlama olmuyordu sonra çok şükür düzeldi adetlerim günü gününe geliyordu yumurtlamada oluyordu sonra klomen falanda kullandım 6 kere ama tutmayınca doktor eşime baktırdı eşimde morfoloji çıktı ama sayı çok iyi o yüzden etkilemez dedi sonra aşılama yada tüp denemek istedik aşılama bize çok umutv vermez diye direk tüp denedik kasımda ama tutmadı istanbulda anadolu sağlıkta ş
Kaç kez denedin cnm nereye taşıdın embriyolarını bende dusunuyorum tam karar veremedim yeniden başlamak daha mı iyi olur 23 nisan calışmalarından dolayı haziran mayıs gibi dusunuyorum cnmBen taşıdım cnm dr um hastaneyi birakip ozele geçmişti de o yüzden. Sorun olmuyor. Merkez planliyor sadece eşin le gidip imza atip alip hemen hastaneye teslim ediysn. Yeniden baslamaktan daha kolay. Bnnm donmusumda kalmadi yeniden baslayacagim bnde ogretmenim ama yazi beklemek istemiyrm martnisan gibi baslicam
Canim sen hangi merkezden memnun kalmadin? Ilk defa deniyorum ben de,martta transferim olacak,ebriyolarim donduruldu suan ohss oldugum icin. Embriyo tasiniyor mu gercekten de, bir de resim falan vermediler demissin ilk defa senden duydum.. ben de hic bilmiyorum bunlari. Istanbul umut tup bebek mrk, bahceci fulya iyi diye duydum bi bak istersen hayirlisi olsun hakkinizda...
Bnm 1 . Taze transferdi olmadi 2. De embriyolari tasidik ddondurulmus tuu olmadi. Izmirdeyim bn ozele gidiyrm. Bn duruma gore baslicam bakalim belki o koşuşturmada daha iyi olur. Ben cok düşünup kafama takiyrm stres yapiyrm elimde deil napiiiimmmKaç kez denedin cnm nereye taşıdın embriyolarını bende dusunuyorum tam karar veremedim yeniden başlamak daha mı iyi olur 23 nisan calışmalarından dolayı haziran mayıs gibi dusunuyorum cnm
Bende çok takıyorum ya aklımdan cıkmıyor canım dun negatif sonuç aldım ağlamaktan gozlerim şiş dolaşıyorumBnm 1 . Taze transferdi olmadi 2. De embriyolari tasidik ddondurulmus tuu olmadi. Izmirdeyim bn ozele gidiyrm. Bn duruma gore baslicam bakalim belki o koşuşturmada daha iyi olur. Ben cok düşünup kafama takiyrm stres yapiyrm elimde deil napiiiimmm
aynen canım hem vakit hem para hemde boşa ilaç olacak gibiydi bende donmuş bebişlerimi bekliyorum ama şuan için hormonlarım buna hazır değilCanım inş en kısa zamanda nasip olur dondurulmuşlarlamı deneyeceksin bu ay donmuşların tutma olasılığı çok yuksek diyorlar inş olur benim hikayemde seninkine çok benziyor avantajlarımızdan biri aşılamayla iyikide zaman kaybetmemişiz .
benim ilk denememdi ve prof.doktorum vardı fakat hiç hormonlara bakmadan tak diye transfer yaptı sonrada kimi doktorlar veriyormuş hatta bi çoğu östrojen takviyesi olan estrofem diye bi ilacı maalesef canım benim ve doktorun acemiliği ve tabiki nasip işi bizimde 6.gün embiryosu hepsi bakalım donmuş olarak 3 kere daha deneyebilirsiniz dedi doktorumuz bakalım hormonlarım düzelsin hemen gidicem sana verilen hapıda zamanında çok kullanmıştımBenim korkum da bu iste kan degerleri.. hapi ilaci ignesi olsa yapcam da yok galiba ;(
Ilk deneme miydi sizin, 2.yimi deniyorsinuz suan? Tahlillere nasil bakilmaz yaa ;( benim marta ertelendi, cyloprognova die 21 gunluk bi hap kullaniyorum simdi,bitiminde mart adetini olacaksin ve bizi yine ara dediler..kan tahlillerime martta bakacaklar galiba. Morfolojiden dolayi normal yolla olmuyor, ama tup bebekte caresi var. 6.Gunden bile donmus embryomuz var. Insallah kan degerlerimiz normale doner de bizde transferi hayirlisiyla atlatiriz...
Estrofem i cogu kisi kullaniyor. Asıl haplar martta olacak galiba. Bende de eksik giden biseyler ama acaba,transfer gunune kdr bi kac hapla mi kurtulacagim.. ya da benim herseyimin normal oldugunu mu dusunuyorlar acaba. Of offf.. Dr un koca prof olmus ama deneme_yanilma yontemini uygulamis bence;(benim ilk denememdi ve prof.doktorum vardı fakat hiç hormonlara bakmadan tak diye transfer yaptı sonrada kimi doktorlar veriyormuş hatta bi çoğu östrojen takviyesi olan estrofem diye bi ilacı maalesef canım benim ve doktorun acemiliği ve tabiki nasip işi bizimde 6.gün embiryosu hepsi bakalım donmuş olarak 3 kere daha deneyebilirsiniz dedi doktorumuz bakalım hormonlarım düzelsin hemen gidicem sana verilen hapıda zamanında çok kullanmıştım
Bende çok takıyorum ya aklımdan cıkmıyor canım dun negatif sonuç aldım ağlamaktan gozlerim şiş dolaşıyorum
Cnm ben medicana beylikduzunde denedim ilk denemede kanamam oldu ve kimseye ulaşamadım en sonunda hastane yönetimine ulaştım öyle ilgilendiler emriyo resmini veriolar nırmalde vermediler embriyocu bahane üretti ve transferin ertesi gunu kanams oldu embriyolarda problem olduğu halde transfer yaptıklarınındüşünüyorum ben günahlarını almıyım ama ilgi desen sıfır doktoru ne zaman arasam açmaz vs. Vs.
İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
[TR][TR][/tr][/tr]
E eskisehir 25 Antalya 16 Aralık 06 Ocak 15 Ocak E eskisehir 29 İzmir Euro Fertil 22 Aralık 08 Ocak 19 Ocak (ikiz) E eskisehir 30 Antalya Tüp Bebek 23 Aralık 12 Ocak 20 Ocak (2 Emb) E eskisehir 28 Adana ? 12 Ocak 22 Ocak (2 Emb) E eskisehir 29 Adana Ankada 25 Aralık 13 Ocak 23 Ocak E eskisehir 26 Pembe Mavi Bursa 28 Aralık 14 Ocak Çözülmede Sorun İPTAL E eskisehir ? Maslak Acıbadem ? 15 Ocak 26 Ocak ? E eskisehir 22 Euro Fertil 1 Ocak 15 Ocak 27 Ocak (2 Emb) E eskisehir ? Adana Acıbadem ? 16 Ocak 28 Ocak E eskisehir 29 İzmir Dr.İsrael 27 Aralık 20 Ocak 30 Ocak (2 Emb) E eskisehir 33 Bahçeci Fulya 29 Aralık 17 Ocak 31 Ocak (İkiz) E eskisehir 37 Bahçeci Fulya 3 Ocak 17 Ocak 31 Ocak (ikiz) E eskisehir 30 Bahçeci Fulya 02 Ocak 19 Ocak 03 Şubat E eskisehir 28 Bahçeci Fulya 05 Ocak 22 Ocak 7 Şubat E eskisehir 29 Malatya Doğu Fertil 07 Ocak 26 Ocak 07 Şubat (1 Emb) E eskisehir ? ? ? 29 Ocak 09 Şubat E eskisehir 30 M.Park B.Evler 10 Ocak 28 Ocak 09 Şubat (1 Emb) E eskisehir 31 Bahçeci Umut ? 29 Ocak 10 Şubat E eskisehir 40 Bahçeci Umut 14 Ocak 31 Ocak 12 Şubat (2 Emb) E eskisehir 30 Maslak Acıbadem 15 Ocak ? Yumurta Gelişmesi İPTAL E eskisehir 28 Yurtdışı 17 Ocak 04 Şubat 13 Şubat E eskisehir 26 Medicana Beylikdüzü 13 Ocak 03 Şubat 13 Şubat (2 Emb) ? E eskisehir 33 Malatya F.Ersen 14 Ocak 02 Şubat 14 Şubat (2 Emb) ? E eskisehir 34 Maltepe Ünv. 19 Ocak 05 Şubat 16 Şubat ? E eskisehir ? ? ? 07 Şubat ? ? E eskisehir 30 Özel İzmir 18 Ocak ? ? ? E eskisehir 27 Maslak Acıbadem 20 Ocak ? ? ? E eskisehir 40 İsrael Aruh/İzmir 20 Ocak 11 Şubat (1 Emb) 23 Şubat ? E eskisehir ? ? ? 12 Şubat 24 Şubat ? E eskisehir 27 Bahçeci Umut ? 13 Şubat ? ? E eskisehir 35 Memorial Şişli 30 Ocak 16 Şubat ? ? E eskisehir 25 Anadolu Sağlık Merkezi 3 Şubat ? ? ? E eskisehir 30 Bahçeci Diyarbakır 8 Şubat 25 Şubat ? ? E eskisehir 30 Medistate 10 Şubat ? ? ? E eskisehir 28 Bursa Art ? ? ? ? E eskisehir 34 ? ? ? ? ? E eskisehir ? ? ? ? ? ? E eskisehir ? Bahçeci Fulya ? ? ? ? E eskisehir ? Dr.Faruk Buyru ? ? ? ?
[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]E
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/TR]
Ayyy hadi hayırlısı canım çokkkk sevindim. Çatlatma iğnesi vurmadın dimi canım transferden sonra?Kizlaaaaaar biraz once idrar testi yaptim silik cizgi cikti
Yok canim dondurulmus tranfer 2 tane 5.gun hic umudum yoktu simdide cok umutlandim insallah sonuc husran olmaz yarin kan testi yaptircam allah kismet ederseAyyy hadi hayırlısı canım çokkkk sevindim. Çatlatma iğnesi vurmadın dimi canım transferden sonra?
Canım 2. Çizgi silikte çıksa var demektir Allahın izniyle yarın kan testi yapta için rahat etsin:)Yok canim dondurulmus tranfer 2 tane 5.gun hic umudum yoktu simdide cok umutlandim insallah sonuc husran olmaz yarin kan testi yaptircam allah kismet ederse
ben anadolu sağlık merkezinde yaptırdım amerikadada çalışıyormuş benim doktorumEstrofem i cogu kisi kullaniyor. Asıl haplar martta olacak galiba. Bende de eksik giden biseyler ama acaba,transfer gunune kdr bi kac hapla mi kurtulacagim.. ya da benim herseyimin normal oldugunu mu dusunuyorlar acaba. Of offf.. Dr un koca prof olmus ama deneme_yanilma yontemini uygulamis bence;(
Nerde yaptirdin sen?
Yarin olsunda hayirlisiyla yaparim canim su anda hic biryere sigamiyorum insallah umutlar bosa cikmaz kimseyede anlatamiyorum hic kimse bilmiyor icimde birikti patlamak uzereyimCanım 2. Çizgi silikte çıksa var demektir Allahın izniyle yarın kan testi yapta için rahat etsin:)
5. Gunse tutma ihtimali daha yuksek ,hemde cift embriyo... silik cikmasi da biseyler oldugunu gosterir, hadi insallah sen de kurtulursunYok canim dondurulmus tranfer 2 tane 5.gun hic umudum yoktu simdide cok umutlandim insallah sonuc husran olmaz yarin kan testi yaptircam allah kismet ederse