2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Canım inş en kısa zamanda nasip olur dondurulmuşlarlamı deneyeceksin bu ay donmuşların tutma olasılığı çok yuksek diyorlar inş olur benim hikayemde seninkine çok benziyor avantajlarımızdan biri aşılamayla iyikide zaman kaybetmemişiz .

Kaç kez denedin cnm nereye taşıdın embriyolarını bende dusunuyorum tam karar veremedim yeniden başlamak daha mı iyi olur 23 nisan calışmalarından dolayı haziran mayıs gibi dusunuyorum cnm

Cnm ben medicana beylikduzunde denedim ilk denemede kanamam oldu ve kimseye ulaşamadım en sonunda hastane yönetimine ulaştım öyle ilgilendiler emriyo resmini veriolar nırmalde vermediler embriyocu bahane üretti ve transferin ertesi gunu kanams oldu embriyolarda problem olduğu halde transfer yaptıklarınındüşünüyorum ben günahlarını almıyım ama ilgi desen sıfır doktoru ne zaman arasam açmaz vs. Vs.

Kaç kez denedin cnm nereye taşıdın embriyolarını bende dusunuyorum tam karar veremedim yeniden başlamak daha mı iyi olur 23 nisan calışmalarından dolayı haziran mayıs gibi dusunuyorum cnm
Bnm 1 . Taze transferdi olmadi 2. De embriyolari tasidik ddondurulmus tuu olmadi. Izmirdeyim bn ozele gidiyrm. Bn duruma gore baslicam bakalim belki o koşuşturmada daha iyi olur. Ben cok düşünup kafama takiyrm stres yapiyrm elimde deil napiiiimmm

Bende çok takıyorum ya aklımdan cıkmıyor canım dun negatif sonuç aldım ağlamaktan gozlerim şiş dolaşıyorum

aynen canım hem vakit hem para hemde boşa ilaç olacak gibiydi bende donmuş bebişlerimi bekliyorum ama şuan için hormonlarım buna hazır değil

Ne kadar zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim sabrımızı artırsın.... 2010 da düşük yapmıştım altı ay öncede tüp bebekten negatif sonuç aldım ikiside bi an olsun aklımdan çıkmıyor, hele ki insanların tepkileri tuhaf tuhaf lafları çok etkilemeye başladı artık beni bu ayın 18 inde transfer günüm belli olcak benimde niye bilmiyorum ama çok heyecanlıyım bu sefer. Rabbim hiç kimseyi evlat yokluğu ile imtihan etmesin...

benim ilk denememdi ve prof.doktorum vardı fakat hiç hormonlara bakmadan tak diye transfer yaptı sonrada kimi doktorlar veriyormuş hatta bi çoğu östrojen takviyesi olan estrofem diye bi ilacı maalesef canım benim ve doktorun acemiliği ve tabiki nasip işi bizimde 6.gün embiryosu hepsi bakalım donmuş olarak 3 kere daha deneyebilirsiniz dedi doktorumuz bakalım hormonlarım düzelsin hemen gidicem sana verilen hapıda zamanında çok kullanmıştım

Estrofem i cogu kisi kullaniyor. Asıl haplar martta olacak galiba. Bende de eksik giden biseyler ama acaba,transfer gunune kdr bi kac hapla mi kurtulacagim.. ya da benim herseyimin normal oldugunu mu dusunuyorlar acaba. Of offf.. Dr un koca prof olmus ama deneme_yanilma yontemini uygulamis bence;(
Nerde yaptirdin sen?

Bende çok takıyorum ya aklımdan cıkmıyor canım dun negatif sonuç aldım ağlamaktan gozlerim şiş dolaşıyorum

Kiyamam ben sana yaa, orasi da iyi diye duydum selman lacin mi ordaydi hatirlayamadim suan. Umut tup bebek,bahceci fulya, beylikduzu(uzak oldugu icin eledim), mega medipol mustafa acet, acibadem maslak bulent bey arasinda kararsiz kalmistim. Bir merkezin iyi dedigine digeri kotu diyebiliyor. Ben martta deneyecegim embr.lar Dondu ohss oldugum icin. Umutluyum ama olmasi da olmamasi da allahtan. O diledigine verir. Dilerim ki hayirli ewlat sahibi olmayi kaderimize yazmistir.. uzulmemek elde degil biliyorum, emek veriyoruz ,maddi manevi yipraniyoruz.. ama Allah buyuktur,o bizi goruyor. O gerceklestirmeyecegi sey icin bize dua ettirmez ve istemeyi yaratmazdi.
ayaklarin ve yuregin pozitif sonuclar alabilecegin dogru yerlere gotursun seni canim.. umudunu kaybetme sakin

Kızlar lütfen eksik bilgilerinizi tamamlayınız... Yoksa sizi yerimmmmmmmmm[/QUOTE]
Canim yas 36 eurofertil test tarihi 19 subat

ben anadolu sağlık merkezinde yaptırdım amerikadada çalışıyormuş benim doktorum

Yok canim dondurulmus tranfer 2 tane 5.gun hic umudum yoktu simdide cok umutlandim insallah sonuc husran olmaz yarin kan testi yaptircam allah kismet ederse
5. Gunse tutma ihtimali daha yuksek ,hemde cift embriyo... silik cikmasi da biseyler oldugunu gosterir, hadi insallah sen de kurtulursun allah yardimcin olsun canim..
Aklima gelmisken, benim de transferim ertelendi marta. Subat ve mart adetinde ara dediler. Subat adetimi oldum 21 gunluk cycloprognova hapi kullan dediler sadece. Martta yine arayacagim. Mart adetimden sonra kacinci gunu transfer edilir acaba? Jel falan mi kullaniliyor? Transferden sonra da ignelere geciliyormus sanirim pihtilasma icin..

Merhaba arkadaşlar bende cuma günü estroferme başladım dondurulmuş transfer için miyomum vardı biraz büyüme yapmış 10 gün sonra kontrol var eğer sorun olursa bu ayda olmayacak transferim ,moralim bozuldu kaç aydır bekliyorum transfer içinolmazsa zaten hitereskopi olur ondan sonra neler olur bilmiyorum çok yordu çok beni bu beklemeler,rabbim yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…