2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Canım benim 2 tüp bebek denemen başarısız oldu yaşım genç embriyolar 1.kalite ve blast olmasina ve 2 embriyo transferine rağmen benim doğal yollarla olan 3.5 yaşında bir kızım var ona kardeş için uğraşırken olmadığı nı fark ettik laparoskopi de tüpler tıkalı senin doğal yolla hamile kalmış olman bir mucize dendi
Sözün kısası verende Allah alanda buda bizim sinavimiz sabır ve bol dua ile rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde nasip edecek inşallah kendini ve eşini daha fazla üzme sabret

Birazcik oyle oldu yasim kritik oldugu icin tutunma sansi az diye...

Tutmuss bile massallahh sanaa.. 3 gibi duruyor. Hakkinda hayirlisu olsun,insallah tutunurlar., ama bence korkma massallahh cok iyisinn,zaten test sonucun da ortada.. artik bize de dua eder misin lutfen [/QUOTE]
Etmem mi canim...kusura bakmayin yogunluktan giremedim epey zamandir... Allah senden ve benim icin hayirli duasini eden tum arkadaslardan razi olsun... Allahin hazinesi bol isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin dilerim..

Tutmuss bile massallahh sanaa.. 3 gibi duruyor. Hakkinda hayirlisu olsun,insallah tutunurlar., ama bence korkma massallahh cok iyisinn,zaten test sonucun da ortada.. artik bize de dua eder misin lutfen

Etmem mi canim...kusura bakmayin yogunluktan giremedim epey zamandir... Allah senden ve benim icin hayirli duasini eden tum arkadaslardan razi olsun... Allahin hazinesi bol isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin dilerim..[/QUOTE]

Amin canim insallah, darisi benim gibi tum isteyenlere olsun

Canim benimde arkadasimin 5.gun embriosu 6.gun 5 cikti ve simdi hamile insallah seninde oyle olur bence umut yuksek
Nasıl umut oldun bana cok sagol.. Hastaneden salı Gününe test vermişlerdi, simdi beklicez bakalım sonuc ne olacak.. yarın yaptırsam artıyomu azalıyo mu görürüm aslında ama salıya kadar durmaya çalışıcam

Tutmuss bile massallahh sanaa.. 3 gibi duruyor. Hakkinda hayirlisu olsun,insallah tutunurlar., ama bence korkma massallahh cok iyisinn,zaten test sonucun da ortada.. artik bize de dua eder misin lutfen
Etmem mi canim...kusura bakmayin yogunluktan giremedim epey zamandir... Allah senden ve benim icin hayirli duasini eden tum arkadaslardan razi olsun... Allahin hazinesi bol isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin dilerim..[/QUOTE]
tomiris günaydın bende seni merak ettim yoksun bi süredir dedim aldı güzel sonucu unuttu bizi :)
nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor gebelik inşallah herşey yolundadır :)

Sağol canım umarım senin yaşadığın gibi bende bir mucize yaşarım.

Hadi gözün aydın canım büyük gün geldi hayırlısıyla al bebişlerini gel.Dualarım seninle.Kaç adet transfer olucak canım ??

Hadi gözün aydın canım büyük gün geldi hayırlısıyla al bebişlerini gel.Dualarım seninle.Kaç adet transfer olucak canım ??

İki adet çözdürülecek eğer ikisi de sağlıklı olursa iki transfer edilecek... Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah...

ayy hadi inşallah güzel güzel annesine tutunur sımsıkı sarılıp bırakmaz inşşallah

sabirsizlikla bakledigin gun geldi canim umarim iki buz bebeis de sagliklica cozunur hayirlisi ile simsiki tutunur sana canim

arkadasim maşallah 50 yumos için bisiler yaptın mi merak ettim ,sorununz nedir acaba?kaliteli yumoslarin olmuş maşallah subhanAllah,tez vkitte bebisine kavuşursun ins

50 yumoş ne demek acaba ? Allah razı olsun... sana da nasip etsin hayırlısıyla... benim bir sürü sorunum var aslında hangisini sayim, ama en büyüğü yaş sorunu işte...

hoş geldin...Allah hayırlısıyla bu denemenin pozitif sonuçlanmasını nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…