Benim ilk tüp bebek denemem dun negatif sonuçlandı. 5. gün ve 1 sinif 1 tane embriyo transfer edildi ama tutmadi. Dondurulmuş 3 tane daha 5 gün emriyomuz var. Tecrübeli arkadaşlar yardiminiza ihtiyacim var. Aglamaktan bir seyde bulamiyorum okudugumu anlamiyorum. Dun doktorda regl olun sonra yuz yuze konusuruz deyip bizi gecistirdi.
Dondurulmuş tedavisi için ne kadar beklemek gerekiyor? Tedavi sureci kaç gün sürüyor? Ayrıca dondurulmuş embriyoları başka merkeze transfer edebiliyormuyuz? Nisanda 35 yasina gidiyorum boylece daha fazla embriyo transferi yaptirabiliriz dimi?
Birazcik oyle oldu yasim kritik oldugu icin tutunma sansi az diye...
Tutmuss bile massallahh sanaa.. 3 gibi duruyor. Hakkinda hayirlisu olsun,insallah tutunurlar., ama bence korkma massallahh cok iyisinn,zaten test sonucun da ortada.. artik bize de dua eder misin lutfen
Nasıl umut oldun bana cok sagol.. Hastaneden salı Gününe test vermişlerdi, simdi beklicez bakalım sonuc ne olacak.. yarın yaptırsam artıyomu azalıyo mu görürüm aslında ama salıya kadar durmaya çalışıcamCanim benimde arkadasimin 5.gun embriosu 6.gun 5 cikti ve simdi hamile insallah seninde oyle olur bence umut yuksek
Etmem mi canim...kusura bakmayin yogunluktan giremedim epey zamandir... Allah senden ve benim icin hayirli duasini eden tum arkadaslardan razi olsun... Allahin hazinesi bol isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin dilerim..[/QUOTE]Tutmuss bile massallahh sanaa.. 3 gibi duruyor. Hakkinda hayirlisu olsun,insallah tutunurlar., ama bence korkma massallahh cok iyisinn,zaten test sonucun da ortada.. artik bize de dua eder misin lutfen
Canım benim 2 tüp bebek denemen başarısız oldu yaşım genç embriyolar 1.kalite ve blast olmasina ve 2 embriyo transferine rağmen benim doğal yollarla olan 3.5 yaşında bir kızım var ona kardeş için uğraşırken olmadığı nı fark ettik laparoskopi de tüpler tıkalı senin doğal yolla hamile kalmış olman bir mucize dendi
Sözün kısası verende Allah alanda buda bizim sinavimiz sabır ve bol dua ile rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde nasip edecek inşallah kendini ve eşini daha fazla üzme sabret
Hadi gözün aydın canım büyük gün geldi hayırlısıyla al bebişlerini gel.Dualarım seninle.Kaç adet transfer olucak canım ??Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
Geçmişe sadece göz atabildim E eyluleylul29 canım çok tebrik ederim çok sevindim...
Hadi gözün aydın canım büyük gün geldi hayırlısıyla al bebişlerini gel.Dualarım seninle.Kaç adet transfer olucak canım ??
ayy hadi inşallah güzel güzel annesine tutunur sımsıkı sarılıp bırakmaz inşşallahKızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
Geçmişe sadece göz atabildim E eyluleylul29 canım çok tebrik ederim çok sevindim...
amin canımmm....İki adet çözdürülecek eğer ikisi de sağlıklı olursa iki transfer edilecek... Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah...
Kızlar günaydın,
ayy hadi inşallah güzel güzel annesine tutunur sımsıkı sarılıp bırakmaz inşşallah
sabirsizlikla bakledigin gun geldi canim umarim iki buz bebeis de sagliklica cozunur hayirlisi ile simsiki tutunur sana canim
kac dondurulmuşun var amanda ?Çok sağolun kızlar iyi ki varsınız... Çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkk...
kac dondurulmuşun var amanda ?
Kızlar günaydın,
arkadasim maşallah 50 yumos için bisiler yaptın mi merak ettim ,sorununz nedir acaba?kaliteli yumoslarin olmuş maşallah subhanAllah,tez vkitte bebisine kavuşursun ins
Herkese hayırlı geceler.. :) bende aranıza yeni katılıyorum hanımlar bu ay nasip olursa dondurulmuşlarla transferim olucak hamile arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah bu sevinçli müjdeli haberleri biz hasret cekenlerde bir gün alırız... Benim ilk tüp bebek deneyimim negatifle sonuçlandı çok stresli bi döneme denk gelmişti înşallah bu sefer hayırla sonuçlanır buradan herkesten dua bekliyorum... Ayrıca aranızda Bursa jinemed de tedavi gören var mı ?..