Hadi yaa uzuldum ;( neden tutmadi peki aciklama yaptilar mi?Bende ohss olmuştum canım o yüzden dondurdular bu ay denedik negatif oldu çok zaman geçsin istemiyorum 8 tane dondurulmuş embriyom var çok şükür inşallah onlar tutunur senin tedavinde hayirli olsun canım inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavusuruz
amin canım inşallah bende öyle diyorum geç olsun ama bebeğim benimle olsun bidaha hiç bırakmasın beni rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAmin canım sagol herseyin hayırlısı olsun belkide bu ay transfer olacak tutmayacakti herşerde bir hayr var inşallah önümüzdeki tedavin hayırlı olur bebeğini kucağına alırsın hepimiz hayirli haberler alırız inşallah
Hadi yaa uzuldum ;( neden tutmadi peki aciklama yaptilar mi?
Ben de kan degerlerim normale donmezse diye korkuyorum progesteron, e2, rahim kalinligi vs.. kabiz lik b kdr onemli mi,bilmiyordum. Bence baska sebeptir.. stres olabilir. Canim insallah tez zamanda hayirli haberlerle donersin,allah yardimcimiz olsun..Onların haberi yok canım daha akşam tahlil yaptirdim yarın haber verecem onlara ama ben kabiz oldum bu yüzden de stres yaptım ondan olabilir yada nasip kısmet belki zamanı gelmemiştir daha Allah bilir hayırlısı artık
İnş en kısa zamanda bizimkilerinde zamanı gelir canım çok zor gerçektenAllah sabir versin arkadasim hepimiz bircok kere gorduk negatifleri..yilmadan yorulmadan yolumuza devam etmemiz lazim her seyin bir vakti saati vardir henuz gelmemis demek ki bizimkilerin zamani.
Var canım 6 adet daha ama merkez değiştiricem bazı şeylerden memnun kalmadım guvenmiyorum merkezime mesela transfer oldu embrio resimlerini vermediler o gun bi bahane uydurarak embriyolog bi tuhaf davrandı ve ne zaman doktoru arasam açmıyo telefonunu merkezi arasam bişey için hemen donmuolarcanim benim yaaaaa ,Rabbim bool sabir guc ve kuvvet versin ,hakkında hayirlisi olsun başka dondurulmuşun var mi tatlim?
aaaaaa ne bicim is yapiolar canim deistir bencede insanin aklina bin bir turlu sey gelir ,6 tanede dondurulmuşun varmis daha ne guzeel ..Var canım 6 adet daha ama merkez değiştiricem bazı şeylerden memnun kalmadım guvenmiyorum merkezime mesela transfer oldu embrio resimlerini vermediler o gun bi bahane uydurarak embriyolog bi tuhaf davrandı ve ne zaman doktoru arasam açmıyo telefonunu merkezi arasam bişey için hemen donmuolar
Allah inş sizlere gösterir pozitifleri inş tum isteyenlere çok zor ağlamaktdn gözlerim acıyor halaCanımmmm elbette olacak vakit saat gelince... Burada negatif sonuç tatmayan az arkadaş var ama bizler neler hissertiğini çok iyi anlıyoruz...rabbim sabrını ve şükrünü versin....
Embriyo taşınıyor mu acaba ama yeni baştan bi yerde başlayacağım sanırım taşıma zor iş sanırımaaaaaa ne bicim is yapiolar canim deistir bencede insanin aklina bin bir turlu sey gelir ,6 tanede dondurulmuşun varmis daha ne guzeel ..
cok bilgim yok canim muhtemelen yeniden basliyacaksin ,bende nisan mayis gibi sanirsam yeniden start vericem insallahEmbriyo taşınıyor mu acaba ama yeni baştan bi yerde başlayacağım sanırım taşıma zor iş sanırım
Canım çok kotu bir şey gerçekten off seni çok iyi anlıyorum birde bu tedavinin ötesi yok olmıcak sanki dua etmktn başka çare yokGeçmiş olsun canım Allah sabır versin bende dün negatif sonucu aldım sabaha kadar hiç uyumadim aynen hiç anne olamayacak misim gibi geliyor
Bende haziranda canım cunku öğretmenim şimdi yılsonu dans çalışmaları falan zor olur transferli bir şekilde fulya bahçeci iyi diyolar ana araştırcam bakalım senin varmı donmuşcok bilgim yok canim muhtemelen yeniden basliyacaksin ,bende nisan mayis gibi sanirsam yeniden start vericem insallah
evet canim insana sanki hic olmayacakmis gibi gelio ard arda negative alinca otomatik hep oyle devam edecek sanki diosun,verecek olan Allah canim bizler üzerimize duseni yapalim tedbir bizden takdir Allah tan bitanem ,....Canım çok kotu bir şey gerçekten off seni çok iyi anlıyorum birde bu tedavinin ötesi yok olmıcak sanki dua etmktn başka çare yok
Aminnn canım dua ediyorum çok inş Allah her isteyene nasip edercanım gerçekten üzgünüm öyle düşünme sakın arkadaşım zamanı gelicektir.Allahım sana sabır versin umarım bidahaki tedavin pozitif sonuçlanır ve çektiğin tüm acıları gülerek hatırlarsın ...
yok canim sondu bu iste bu sene 3 kere ard arda hayal kirikligi oldu ama nasip diyoruz vardir Rabbimin bir bildiği inşallah bundan sonrakinde güzel sonuçlar alirizBende haziranda canım cunku öğretmenim şimdi yılsonu dans çalışmaları falan zor olur transferli bir şekilde fulya bahçeci iyi diyolar ana araştırcam bakalım senin varmı donmuş
yok canim sondu bu iste bu sene 3 kere ard arda hayal kirikligi oldu ama nasip diyoruz vardir Rabbimin bir bildiği inşallah bundan sonrakinde güzel sonuçlar aliriz
Cnm inş hersey guzel olur hepimi z içinyok canim sondu bu iste bu sene 3 kere ard arda hayal kirikligi oldu ama nasip diyoruz vardir Rabbimin bir bildiği inşallah bundan sonrakinde güzel sonuçlar aliriz
amin amin canim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Yaradan hepimize ...sizin sorun nedir acaba?Cnm inş hersey guzel olur hepimi z için
Sorun yokcnm sebepsiz infertilite diyolar hersey normal ama olmuyor 2 yıl olduamin amin canim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Yaradan hepimize ...sizin sorun nedir acaba?
konuya dalar gibi oldum ama bende donmuş emb.transfer yapıcam kaç tane deneme yaptın bide transferden sonra estradiol kullandınmıyok canim sondu bu iste bu sene 3 kere ard arda hayal kirikligi oldu ama nasip diyoruz vardir Rabbimin bir bildiği inşallah bundan sonrakinde güzel sonuçlar aliriz
canim ben 3 kere dondurulmuş ile denedim 2.dondurulmusumdan bir oğlum var,benim tedavim farkli ben yurt disindayim tr dekiler farkli ilaç kullaniokonuya dalar gibi oldum ama bende donmuş emb.transfer yapıcam kaç tane deneme yaptın bide transferden sonra estradiol kullandınmı