2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Hadi yaa uzuldum ;( neden tutmadi peki aciklama yaptilar mi?

amin canım inşallah bende öyle diyorum geç olsun ama bebeğim benimle olsun bidaha hiç bırakmasın beni rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Hadi yaa uzuldum ;( neden tutmadi peki aciklama yaptilar mi?

Onların haberi yok canım daha akşam tahlil yaptirdim yarın haber verecem onlara ama ben kabiz oldum bu yüzden de stres yaptım ondan olabilir yada nasip kısmet belki zamanı gelmemiştir daha Allah bilir hayırlısı artık

Ben de kan degerlerim normale donmezse diye korkuyorum progesteron, e2, rahim kalinligi vs.. kabiz lik b kdr onemli mi,bilmiyordum. Bence baska sebeptir.. stres olabilir. Canim insallah tez zamanda hayirli haberlerle donersin,allah yardimcimiz olsun..

Allah sabir versin arkadasim hepimiz bircok kere gorduk negatifleri..yilmadan yorulmadan yolumuza devam etmemiz lazim her seyin bir vakti saati vardir henuz gelmemis demek ki bizimkilerin zamani.
İnş en kısa zamanda bizimkilerinde zamanı gelir canım çok zor gerçekten

canim benim yaaaaa ,Rabbim bool sabir guc ve kuvvet versin ,hakkında hayirlisi olsun başka dondurulmuşun var mi tatlim?
Var canım 6 adet daha ama merkez değiştiricem bazı şeylerden memnun kalmadım guvenmiyorum merkezime mesela transfer oldu embrio resimlerini vermediler o gun bi bahane uydurarak embriyolog bi tuhaf davrandı ve ne zaman doktoru arasam açmıyo telefonunu merkezi arasam bişey için hemen donmuolar

aaaaaa ne bicim is yapiolar canim deistir bencede insanin aklina bin bir turlu sey gelir ,6 tanede dondurulmuşun varmis daha ne guzeel ..

Canımmmm elbette olacak vakit saat gelince... Burada negatif sonuç tatmayan az arkadaş var ama bizler neler hissertiğini çok iyi anlıyoruz...rabbim sabrını ve şükrünü versin....
Allah inş sizlere gösterir pozitifleri inş tum isteyenlere çok zor ağlamaktdn gözlerim acıyor hala

Embriyo taşınıyor mu acaba ama yeni baştan bi yerde başlayacağım sanırım taşıma zor iş sanırım
cok bilgim yok canim muhtemelen yeniden basliyacaksin ,bende nisan mayis gibi sanirsam yeniden start vericem insallah

Geçmiş olsun canım Allah sabır versin bende dün negatif sonucu aldım sabaha kadar hiç uyumadim aynen hiç anne olamayacak misim gibi geliyor
Canım çok kotu bir şey gerçekten off seni çok iyi anlıyorum birde bu tedavinin ötesi yok olmıcak sanki dua etmktn başka çare yok

cok bilgim yok canim muhtemelen yeniden basliyacaksin ,bende nisan mayis gibi sanirsam yeniden start vericem insallah
Bende haziranda canım cunku öğretmenim şimdi yılsonu dans çalışmaları falan zor olur transferli bir şekilde fulya bahçeci iyi diyolar ana araştırcam bakalım senin varmı donmuş

Canım çok kotu bir şey gerçekten off seni çok iyi anlıyorum birde bu tedavinin ötesi yok olmıcak sanki dua etmktn başka çare yok
evet canim insana sanki hic olmayacakmis gibi gelio ard arda negative alinca otomatik hep oyle devam edecek sanki diosun,verecek olan Allah canim bizler üzerimize duseni yapalim tedbir bizden takdir Allah tan bitanem ,....

Aminnn canım dua ediyorum çok inş Allah her isteyene nasip eder

Bende haziranda canım cunku öğretmenim şimdi yılsonu dans çalışmaları falan zor olur transferli bir şekilde fulya bahçeci iyi diyolar ana araştırcam bakalım senin varmı donmuş
yok canim sondu bu iste bu sene 3 kere ard arda hayal kirikligi oldu ama nasip diyoruz vardir Rabbimin bir bildiği inşallah bundan sonrakinde güzel sonuçlar aliriz

yok canim sondu bu iste bu sene 3 kere ard arda hayal kirikligi oldu ama nasip diyoruz vardir Rabbimin bir bildiği inşallah bundan sonrakinde güzel sonuçlar aliriz
Cnm inş hersey guzel olur hepimi z için

konuya dalar gibi oldum ama bende donmuş emb.transfer yapıcam kaç tane deneme yaptın bide transferden sonra estradiol kullandınmı

konuya dalar gibi oldum ama bende donmuş emb.transfer yapıcam kaç tane deneme yaptın bide transferden sonra estradiol kullandınmı
canim ben 3 kere dondurulmuş ile denedim 2.dondurulmusumdan bir oğlum var,benim tedavim farkli ben yurt disindayim tr dekiler farkli ilaç kullanio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…