Offf sorunlarimiz cok benziyor senle
bende de yumurtlama tembelligi varmis. Yilda 2_3 kez kendiligimden adet oluyorum,gerisi hapla oluyor. 7_8 yil duzene girsin diye dkontrol hapi kullandim,hapi birakinca 2ay daha geliyodu devami yine yok..
3Ay klomen kullandim yum.buyuyup catladi ustune kendiligimden adet de oldum ama gene olmadi. Morfoloji 1 bizim de. Sayi 117,hiz 72 ama olmadi maalesef. Esimin kan degerleri de normal. Ben de hsg cektirdim,smear falan.. hersey temiz,tupler acik,kist yok,rahim duzgun,miyom vs yok.. ama olmadi iste. Direkt tup bebege basladik. Morfolojiden dolayi 8000_9000 kat buyuterek en iyi spermleri secip mikroenjeksiyon yontemiyle yumurtalarin icine direkt enjekte ettiler. 5. 6. Gune kadar gelen 10 blast embriyomuz daha var dondurulmus. Cok iyi kalitede dediler. Ohss oldugum icin biraz dinlen,gel martta transfer edelim dediler.. bekliyoruz simdi. Sen olumsuz sonuc almissin, sen de bu uygulamadan gectin mi acaba? Icime kurt dustu simdi sen deyince ;(
Kan degerlerimin dusmesini bekliyorum. E2, progesteron,rahim kalinligi vs. Embriyolarda dedikleri gibi saglam cikarsa tutar diye umit ediyorum.. ha birde morfoloji nedeniyle genetik bir sorun cikmazsa tabi.. kan degerleri normal,hiz_sayi iyi oldugu icin bisey olmaz dediler ama icimde az da olsa bir suphe var ya gorunmeyen bir sorun cikarsa diye...
Buarada 28 yasindayiz. bizim de nisanda 3 yil bitecek, 2.5 yildir olmuyor. 4 aydir tedaviye gidiyoruz ve tup bebege basladik simdi dr un yonlendirmesiyle