benide uğurlu listenize eklermisiniz ? dün dondurulmusla transferim oldu ilk denemem. 24 şubat test günüm ..gerçi ben o güne dayanamamdaYok canım lucrin kullanmadım ben sadece adetim 3.günü itibari ile Estrofem ve folbiol kullandım sadece...
Listeye ekledim canım, Son adet tarihini yazmamışsın ama...
benim dünden beri vajınal kasıntım oldu doktorumu aradım trosyd kullanmamı söyledi ilaçlar jel ve fitil yapıyormus insallah tutunmaya engel bişey değildir bende endişeliyimArkadaşlar size birşey sormak istiyorum, transferin 8. Günüydü dün vücudumda kızarıklıklarla uyandım kaşınıyor hafiften, dr u aradım avil tablet veya iğne ol dedi, bende iğne oldum, sizin başınıza geldi mi?? Geçmezse gel ilaçları kesebilirim dedi
çok üzüldüm tatlım Allah sana sabrını versin, üzüntün üzüntümüz inanki .İnşallah bidahaki seferde mutluluğumuzu paylaşırız.Allahım oğluna uzun ömürler versin bahtını güzel yapsın en büyük avuntun o senin ...selam arkadaşlar benim bir tup bebek denemem daha hüsranla sonuclandi
oyle tatlim napalim verecek olan Rabbim ,boynumuz kildan ince sen ne yaparsan yap olmuo iste ,3 aydir ugrastik olmadi dondurulmuşum sondu simdi hemen hemen 2 ay ara verip tekrar silbastan baslicaz inşallah nasip olursa ,elhamdülillah ki kuzucuğum var o bana teselli kaynagi ,üzülmemek de elde deil ama sukurler olsun ki oglusum var Rabbim aratmadan cümlemize tekrar tekrar saglikli ve hayirli evlatlar versin sizlerin güzel haberlerini takip edicem ins mart in 27 sine yeni randevu ve tekrar tedavi için start vericez dualarinizi eksik etmeyin dostlar
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İPTAL |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | ? |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (İkiz) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | 22 Ocak | 7 Şubat | |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | ? | ? | ? | 29 Ocak | 09 Şubat | |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Umut | 14 Ocak | 31 Ocak | 12 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İPTAL |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | 13 Şubat | |
E eskisehir | 26 | Medicana Beylikdüzü | 13 Ocak | 03 Şubat | 13 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 14 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 34 | Maltepe Ünv. | 19 Ocak | 05 Şubat | 16 Şubat | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 07 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 18 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 20 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 40 | İsrael Aruh/İzmir | 20 Ocak | 11 Şubat (1 Emb) | 23 Şubat | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 12 Şubat | 24 Şubat | ? |
E eskisehir | 27 | Bahçeci Umut | ? | 13 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 35 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 16 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | 3 Şubat | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Diyarbakır | 8 Şubat | 25 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Medistate | 10 Şubat | ? | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
Yok canım lucrin kullanmadım ben sadece adetim 3.günü itibari ile Estrofem ve folbiol kullandım sadece...
Listeye ekledim canım, Son adet tarihini yazmamışsın ama...
amin tatlim amin cümle evladini korusun Rabbim ,aynen o benim mucizemmmmçok üzüldüm tatlım Allah sana sabrını versin, üzüntün üzüntümüz inanki .İnşallah bidahaki seferde mutluluğumuzu paylaşırız.Allahım oğluna uzun ömürler versin bahtını güzel yapsın en büyük avuntun o senin ...
evet amandacim hâklisin annelik cok güzel bir duygu her anlamda ,tekrar tekrar yasamak istiorumm bende ,isteyen her kadina yasatsin YUCE MEVLAMMM..Evet aslında bizler biraz daha şanslıyız anneliği tatmak nasip olduğu için ama bizim yıkılışımız daha kötü oluyor bence çünkü neyi kaybettiğimizi daha iyi biliyoruz... Yinede bu günümüze şükürler olsun ve Rabbim arzu eden herkese anne olmayı nasip etsin...
...
Maalesef sonuç negatif çok moralim bozuk hiçbir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
İlk gun oldu kanamam sonra geçti ozaman ne olduysa oldu demek negatif sonuç hiç yukselmemiş 0.01 çıktı ilki kimyasaldıflu canim senin kanaman geçmişti demi?idrar fln yaptın mi?
Allah sabır versin canım arkadaşım. çok zor bir süreç. etrafımdaki herkes şu zaman hamile kalmayı planlıyorum deyip pat diye istedikleri tarihte hamile kalabiliyorken neden bu kadar yıpranıyorum diye üzülüyorum. ama bizimde bu hayattaki sınavımız diyip Allah başka dert vermesin diye şükrediyorum halime. inş. gücünü toplayıp tekrar tedavine başlarsın. umudumuzu zaman zaman yitiriyoruz ama mevlam öyle büyük ki bize de o mucizeyi yaşatacak.
Sağlıkla kal..
Allah sabir versin arkadasim hepimiz bircok kere gorduk negatifleri..yilmadan yorulmadan yolumuza devam etmemiz lazim her seyin bir vakti saati vardir henuz gelmemis demek ki bizimkilerin zamani.Maalesef sonuç negatif çok moralim bozuk hiçbir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
canim benim yaaaaa ,Rabbim bool sabir guc ve kuvvet versin ,hakkında hayirlisi olsun başka dondurulmuşun var mi tatlim?Maalesef sonuç negatif çok moralim bozuk hiçbir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
Maalesef sonuç negatif çok moralim bozuk hiçbir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
amandacım benim sat 8 ocak ege üniversitesi 2 embrio yaşta ya onu söylemesem ya offf 35 işte :)
yahu ben bu bilgileri verdim daha önce bak arşivi araştırtma bana haşin kadın :)Bak ya eksik bilgileri tamamlamak için illa tehdit mi etmem gerekiyor yahuuuu....
Bundan sonra tarzımı değiştiriyorum o zaman müşfik ve sert olacağım