- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
canım gerçekten üzgünüm öyle düşünme sakın arkadaşım zamanı gelicektir.Allahım sana sabır versin umarım bidahaki tedavin pozitif sonuçlanır ve çektiğin tüm acıları gülerek hatırlarsın ...Maalesef sonuç negatif çok moralim bozuk hiçbir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
yahu ben bu bilgileri verdim daha önce bak arşivi araştırtma bana haşin kadın :)
Geçmiş olsun canım Allah sabır versin bende dün negatif sonucu aldım sabaha kadar hiç uyumadim aynen hiç anne olamayacak misim gibi geliyor
peki canım peki bu konuda haklısın takip zor olabilir kabul ediyorumBak hele yaaaa ne olmuş gözden kaçırdıysak bak ben kaç arkadaşın bilgilerini topluyorum azcık acıyın demiiiiiii... Bir daha yaz olmadı bir daha olmadı özelden... Demokrasiler de çare tükenmez
sataş Amandacım arkadaşlarımızın yüzünde küçücük bir tebessüm oluşturabilirsek ne mutlu bize...Acılarını bende defalarca negatif sonuç almış biri olarak tüm kalbimle hissediyorum ve en kısa zamanda Allahım yüzlerini güldürsün istiyorum...Yaaaa arkadaşlar konuyu dağıtmak içinyumuklagli arkadaşıma sataştım ne olur kendinizi yıpratmamaya çalışın, inanın bizlerde sizler kadar üzülüyoruz ama elden gelen birşey olmayınca çaresizliğe düşüyor insan...
Allahım en hayırlı zamanda göndersin bebişlerimizi bizlere, sağlıklı, huzur, mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin...
Sizleri seviyorum....
sataş Amandacım arkadaşlarımızın yüzünde küçücük bir tebessüm oluşturabilirsek ne mutlu bize...Acılarını bende defalarca negatif sonuç almış biri olarak tüm kalbimle hissediyorum ve en kısa zamanda Allahım yüzlerini güldürsün istiyorum...
hayırlı uğurlu olsun canım dikkat et kendine güzel haberlerini paylaşırız inşallah...:)kızlar merhaba nasılsınız ben geldım yavrumu aldım geldım inşallah pozıtıf olur sonuc test gunum 25 şubat sıze bı sorun olcak bu jelı uygularken apartı nekadar ıcerıye koymam lazım hepsınımı yarısnımı anlamadım beceremedım heralde anlatırsanız çok sevınırım
aminnn inşallah canım jel hakkında bılgın varsa anlatırmısın banahayırlı uğurlu olsun canım dikkat et kendine güzel haberlerini paylaşırız inşallah...:)
Kız haklııı beyler..Bak hele yaaaa ne olmuş gözden kaçırdıysak bak ben kaç arkadaşın bilgilerini topluyorum azcık acıyın demiiiiiii... Bir daha yaz olmadı bir daha olmadı özelden... Demokrasiler de çare tükenmez
Öncelikle hakkında hayırlısı inşallah bebeğin sana tutunur ve hiç bırakmaz. O jeli de koyarken sonuna kadar sokup jeli sıkacaksın, sıkılmış haldeyken geri çekeceksin canım. Eğer sıkmayı bırakıp da öyle çekersen aparatı, tekrar jel içeri giriyor geri ve yarısı içinde kalıyor. Allah kolaylık versinkızlar merhaba nasılsınız ben geldım yavrumu aldım geldım inşallah pozıtıf olur sonuc test gunum 25 şubat sıze bı sorun olcak bu jelı uygularken apartı nekadar ıcerıye koymam lazım hepsınımı yarısnımı anlamadım beceremedım heralde anlatırsanız çok sevınırım
tamm canım ben bılmıyodum az bısey soktum bısey olur dıye kokrtum sagol bılgı verdıgın ıcın bundan sonra komple ıcerıye yerlestırcam oyle sıkıcam allah razı olsun canım duaların ıcınde cok sagol rabbım hepımızın ısteyen herkeın yuzunu guldrusun sımsıkı tutunsun bebeşlerımız ve poıtıf olsun sonuçlarımız amınnÖncelikle hakkında hayırlısı inşallah bebeğin sana tutunur ve hiç bırakmaz. O jeli de koyarken sonuna kadar sokup jeli sıkacaksın, sıkılmış haldeyken geri çekeceksin canım. Eğer sıkmayı bırakıp da öyle çekersen aparatı, tekrar jel içeri giriyor geri ve yarısı içinde kalıyor. Allah kolaylık versin
Kizz hadi hayirlisiii, insallah tutunurlar ve senin de yuzun guler artik, sonra bizlere de dua edersin hemkızlar merhaba nasılsınız ben geldım yavrumu aldım geldım inşallah pozıtıf olur sonuc test gunum 25 şubat sıze bı sorun olcak bu jelı uygularken apartı nekadar ıcerıye koymam lazım hepsınımı yarısnımı anlamadım beceremedım heralde anlatırsanız çok sevınırım
Opu oldugun gunden sonraki 2. Adet bitiminde transfer yapiyorlar.Arkadaşlar bir şey soracaktım dondurulmuş embriyom var acaba tekrar tedaviye ne zaman baslamaliyim ne kadar ara veriyorlar başlamak için
canım 1 adet geçirdikten sonra başlıyorsun dr öyle dedi bende kasımda başlamıştım tedaviye aralıkta sonuç beli olmuştu bebeğim tutunup düştü ocak adetimde başladım tedaviye ama şimdide rahim kalınlaşmamış iptal etti doktor iptal olmasaydı yarın transferim olucaktı önümüzdeki adetle tekrar başlıycam doktor sorun olmaz dedi inşallah bu defa sende bende isteyen tüm arkadaşlarıma rabbim bizlere evlat sevgisini anneliği tatmayı nasip etsinArkadaşlar bir şey soracaktım dondurulmuş embriyom var acaba tekrar tedaviye ne zaman baslamaliyim ne kadar ara veriyorlar başlamak için
canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana pozitif sonuç vermeni rabbim nasip etsin inşallah prednol kullanmaya devam et dedimi doktorun ben bugün gittim kalınlaşma olmamış iptal etti doktor yoksa yarın transfer olucaktım seninle aynı zaman gün sayacaktım nasip kısmettamm canım ben bılmıyodum az bısey soktum bısey olur dıye kokrtum sagol bılgı verdıgın ıcın bundan sonra komple ıcerıye yerlestırcam oyle sıkıcam allah razı olsun canım duaların ıcınde cok sagol rabbım hepımızın ısteyen herkeın yuzunu guldrusun sımsıkı tutunsun bebeşlerımız ve poıtıf olsun sonuçlarımız amınn
Opu oldugun gunden sonraki 2. Adet bitiminde transfer yapiyorlar.
15 ocak adetimle opu 30 ocakta oldu
Ilk regl 12 subat
Ikincisi 12 mart gibi olursa hemen sonrasinda da transfer olcam
Simdi regl oldum 21 gunluk hap kullancam sadece. Mart da adet olunca ara dediler. Kontrole bile gitmedim. Direkt mart
Benim de ilk denemem,dondurulmuslarla deneyecegiz bakalim.. ohss oldugum icin transferim ertelenmisti
canım 1 adet geçirdikten sonra başlıyorsun dr öyle dedi bende kasımda başlamıştım tedaviye aralıkta sonuç beli olmuştu bebeğim tutunup düştü ocak adetimde başladım tedaviye ama şimdide rahim kalınlaşmamış iptal etti doktor iptal olmasaydı yarın transferim olucaktı önümüzdeki adetle tekrar başlıycam doktor sorun olmaz dedi inşallah bu defa sende bende isteyen tüm arkadaşlarıma rabbim bizlere evlat sevgisini anneliği tatmayı nasip etsin