2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Maalesef sonuç negatif çok moralim bozuk hiçbir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
canım gerçekten üzgünüm öyle düşünme sakın arkadaşım zamanı gelicektir.Allahım sana sabır versin umarım bidahaki tedavin pozitif sonuçlanır ve çektiğin tüm acıları gülerek hatırlarsın ...

yahu ben bu bilgileri verdim daha önce bak arşivi araştırtma bana haşin kadın :)

Bak hele yaaaa ne olmuş gözden kaçırdıysak bak ben kaç arkadaşın bilgilerini topluyorum azcık acıyın demiiiiiii... Bir daha yaz olmadı bir daha olmadı özelden... Demokrasiler de çare tükenmez

Geçmiş olsun canım Allah sabır versin bende dün negatif sonucu aldım sabaha kadar hiç uyumadim aynen hiç anne olamayacak misim gibi geliyor

Yaaaa arkadaşlar konuyu dağıtmak için yumuklagli arkadaşıma sataştım ne olur kendinizi yıpratmamaya çalışın, inanın bizlerde sizler kadar üzülüyoruz ama elden gelen birşey olmayınca çaresizliğe düşüyor insan...
Allahım en hayırlı zamanda göndersin bebişlerimizi bizlere, sağlıklı, huzur, mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin...
Sizleri seviyorum....

Kızlar belki biraz umut olur diye anlatmak istiyorum.Bugün tahlil yaptırmaya gittim benim değerim biraz düşüktü dr. günümede var dayanamadım.Kan alan 2 bayan vardı biri hemen sordu tüp bebekmi diye ? evet dedim ilk denememi dedi 2 aşılama 3. de tüp denemem dedim meğer diğer kan alan bayan 14 kere denemiş ve hiçbirinde olmamış daha sonra kendiliğinden doğal yolla olmuş 43 yaşında doğum yapmış dinlerken tüylerim ürperdi.Lütfen nolur umudunuzu yitirmeyin Rabbim isterse herşey olur ...Siz var olduğunuz ve istediğiniz sürece umut vardır...

sataş Amandacım arkadaşlarımızın yüzünde küçücük bir tebessüm oluşturabilirsek ne mutlu bize...Acılarını bende defalarca negatif sonuç almış biri olarak tüm kalbimle hissediyorum ve en kısa zamanda Allahım yüzlerini güldürsün istiyorum...

Kendimize bile isteye yaptığımız en büyük kötülük üzüldüğümüz noktada fazla durmamız Oysa bir adım ötesine gitmeye çalıştığımızda daha iyi hissedeceğimize eminim... İçinde bulunduğumuz güzel günleri de kendimize zehir ediyoruz... En azından bildiğim kadarıyla hepimiz sağlıklıyız çok şükür... Eşlerimiz, ailemiz, sevdiklerimiz ve biz KK ailesi herzaman destekçiyiz bunlar çok güzel zenginlikler... Üzülmeyin asla demiyorum bu imkansızın da ötesinde ama bu psikolojide çok kalarak kedinize kötülük yapmayın ağzınızın ortasına vurdurmayın aaaaaaaa
(çok ciddi yazmışım da sonunu sulu bitiriyim dedim )

kızlar merhaba nasılsınız ben geldım yavrumu aldım geldım inşallah pozıtıf olur sonuc test gunum 25 şubat sıze bı sorun olcak bu jelı uygularken apartı nekadar ıcerıye koymam lazım hepsınımı yarısnımı anlamadım beceremedım heralde anlatırsanız çok sevınırım

hayırlı uğurlu olsun canım dikkat et kendine güzel haberlerini paylaşırız inşallah...:)

Bak hele yaaaa ne olmuş gözden kaçırdıysak bak ben kaç arkadaşın bilgilerini topluyorum azcık acıyın demiiiiiii... Bir daha yaz olmadı bir daha olmadı özelden... Demokrasiler de çare tükenmez
Kız haklııı beyler.. yumuklagli , ustune gitme ama bu kadarr

Öncelikle hakkında hayırlısı inşallah bebeğin sana tutunur ve hiç bırakmaz. O jeli de koyarken sonuna kadar sokup jeli sıkacaksın, sıkılmış haldeyken geri çekeceksin canım. Eğer sıkmayı bırakıp da öyle çekersen aparatı, tekrar jel içeri giriyor geri ve yarısı içinde kalıyor. Allah kolaylık versin

tamm canım ben bılmıyodum az bısey soktum bısey olur dıye kokrtum sagol bılgı verdıgın ıcın bundan sonra komple ıcerıye yerlestırcam oyle sıkıcam allah razı olsun canım duaların ıcınde cok sagol rabbım hepımızın ısteyen herkeın yuzunu guldrusun sımsıkı tutunsun bebeşlerımız ve poıtıf olsun sonuçlarımız amınn

Kizz hadi hayirlisiii, insallah tutunurlar ve senin de yuzun guler artik, sonra bizlere de dua edersin hem
Ben de merkezi aradim bugun clycprognyva diye hap a basla dediler. 21 gun kullancam, 15.gun lucrin kullancam ilave olarak. Sonra martta adet ol birdaha ara bizi dediler. Mart 12_19 arasi transferim olacak galiba.. 1 ay kaldi , hayirlisi olsun hakkimizda.. haberlerini paylas bizle. 25 i test sonucun,insallah pozitifle gelirsinn.. tek embr mi bu arada?

Arkadaşlar bir şey soracaktım dondurulmuş embriyom var acaba tekrar tedaviye ne zaman baslamaliyim ne kadar ara veriyorlar başlamak için

Arkadaşlar bir şey soracaktım dondurulmuş embriyom var acaba tekrar tedaviye ne zaman baslamaliyim ne kadar ara veriyorlar başlamak için
Opu oldugun gunden sonraki 2. Adet bitiminde transfer yapiyorlar.
15 ocak adetimle opu 30 ocakta oldu
Ilk regl 12 subat
Ikincisi 12 mart gibi olursa hemen sonrasinda da transfer olcam

Simdi regl oldum 21 gunluk hap kullancam sadece. Mart da adet olunca ara dediler. Kontrole bile gitmedim. Direkt mart
Benim de ilk denemem,dondurulmuslarla deneyecegiz bakalim.. ohss oldugum icin transferim ertelenmisti

Son düzenleme:
canım 1 adet geçirdikten sonra başlıyorsun dr öyle dedi bende kasımda başlamıştım tedaviye aralıkta sonuç beli olmuştu bebeğim tutunup düştü ocak adetimde başladım tedaviye ama şimdide rahim kalınlaşmamış iptal etti doktor iptal olmasaydı yarın transferim olucaktı önümüzdeki adetle tekrar başlıycam doktor sorun olmaz dedi inşallah bu defa sende bende isteyen tüm arkadaşlarıma rabbim bizlere evlat sevgisini anneliği tatmayı nasip etsin

canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana pozitif sonuç vermeni rabbim nasip etsin inşallah prednol kullanmaya devam et dedimi doktorun ben bugün gittim kalınlaşma olmamış iptal etti doktor yoksa yarın transfer olucaktım seninle aynı zaman gün sayacaktım nasip kısmet

Bende ohss olmuştum canım o yüzden dondurdular bu ay denedik negatif oldu çok zaman geçsin istemiyorum 8 tane dondurulmuş embriyom var çok şükür inşallah onlar tutunur senin tedavinde hayirli olsun canım inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavusuruz

Amin canım sagol herseyin hayırlısı olsun belkide bu ay transfer olacak tutmayacakti herşerde bir hayr var inşallah önümüzdeki tedavin hayırlı olur bebeğini kucağına alırsın hepimiz hayirli haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…