2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Canım seninle aynı seyleri yasamisiz benimde 3 gun sonra basladi ve cok ağrım vardı 1 parca düşürdüm Biraz tuhaf oldum ama sonra ağrım gitti sen hemen tekrardan deniycekmisin?

Canım seninle aynı seyleri yasamisiz benimde 3 gun sonra basladi ve cok ağrım vardı 1 parca düşürdüm Biraz tuhaf oldum ama sonra ağrım gitti sen hemen tekrardan deniycekmisin?
Bgn adet oldum agrim çok herzamankinden farkli ama normaldir o kadar hormon aldim.gecenin bu saati ayaktayim. Negatif sonucttan beri dogru duzgun uyudugum yok nolacak boyle bilmiyrm

Günaydın yeni hamişler var tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin B'nmde mide bulantılarım oluyo bebişten mi ilaçlardan mi bilmiyorum

Slm arkadaşlar bugün transfer im oldu 3 tane embriyo cozduler 2 si birinci kaliteymis transfer ettiler evimiz 4 saat uzaklıkta olduğu için 3-4 gün otelde kalacağız

Canım hayırlısı olsun sende kavuştun yavrularına, Allahım hayırlısı ile ayırmasın sizleri inşallah...

Bgn adet oldum agrim çok herzamankinden farkli ama normaldir o kadar hormon aldim.gecenin bu saati ayaktayim. Negatif sonucttan beri dogru duzgun uyudugum yok nolacak boyle bilmiyrm

Canım böyle zamanlarda teselli bulacak birşey bulamıyor insan... Ama elimizden gelen başka birşey de yok...
En yakın zamanda küllerinden yeniden doğacaksın ve inşallah hayırlı vakti ne zamansa yavruna kavuşacaksın...

Günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınız umutlugirl bugün test günün hayırlı haberlerini bekloyoru insallah

Sana da günaydın güzel anne :)
Benim mide bulantım aldı başını gidiyor. Bu Estrofem+Glifor birleşimi beni mağlup etti çalışmakta bile zorlanıyorum...
Onun dışında heyecanlıyım, endişeliyim ve her zaman ki gibi günler çabuk geçsinde bebişlerime kavuşayım diye umut ediyorum....

umutlugirl canım test günün bugün inşallah hayırlı ve müjdeli haberlerle dönersin...

elif_su06 canım test tarihini 12 Şubat yazdım tahmini doktorun bir tarih vermiştir sanırım ama yazmamışsın...

elif_su06 canım test tarihini 12 Şubat yazdım tahmini doktorun bir tarih vermiştir sanırım ama yazmamışsın...[/QUOTE]

Canım 13 Şubat test günüm bir şey soracaktım ya dr embriyo ların tutunma şansını artırmak için embriyo yapıştırıcı si kullandilar bu konuda bilgi sahibi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…