- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
Transfer sonrasi 1 saat dinlendikten sonra arabamiza binip gittik,gerci ben şehiriciydimKizlar transferden sonra eve nasil gittiniz?
Canim allah sabrini versin geçen hafta ben de negatif sonuç aldım. Perşembe sonucu öğrendim pazartesi adet oldum yani 4 5 gün sonra olursun sende.ben Çok sancilandim ölüyodum sancidan sonra bi parça düşürdü m öyle rahatladım
Kizlar transferden sonra eve nasil gittiniz?
Hadi hayirli olsun,güzel haberlerini bekliyoruzSlm arkadaşlar bugün transfer im oldu 3 tane embriyo cozduler 2 si birinci kaliteymis transfer ettiler evimiz 4 saat uzaklıkta olduğu için 3-4 gün otelde kalacağız
Hadi hayirli olsun,güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız...Slm arkadaşlar bugün transfer im oldu 3 tane embriyo cozduler 2 si birinci kaliteymis transfer ettiler evimiz 4 saat uzaklıkta olduğu için 3-4 gün otelde kalacağız
Çok yüksek canım benim 13.gun 1168di ikiz...senin 3 galiba :))
Hayırlı olsun inşallah ikiside tutunurSlm arkadaşlar bugün transfer im oldu 3 tane embriyo cozduler 2 si birinci kaliteymis transfer ettiler evimiz 4 saat uzaklıkta olduğu için 3-4 gün otelde kalacağız
İkiz tartışılmaz zaten de biri bölünüp üçüz olmuş gibi..gerçi5.gun embriyosu bölünmezmiş..2 tane transfer edildi 3 sanmam ama ikiz ihtimali var heyecanla bekliyorum
Hayırlı olsun inşallah ikiside tutunur
Bgn adet oldum agrim çok herzamankinden farkli ama normaldir o kadar hormon aldim.gecenin bu saati ayaktayim. Negatif sonucttan beri dogru duzgun uyudugum yok nolacak boyle bilmiyrmCanım seninle aynı seyleri yasamisiz benimde 3 gun sonra basladi ve cok ağrım vardı 1 parca düşürdüm Biraz tuhaf oldum ama sonra ağrım gitti sen hemen tekrardan deniycekmisin?
Slm arkadaşlar bugün transfer im oldu 3 tane embriyo cozduler 2 si birinci kaliteymis transfer ettiler evimiz 4 saat uzaklıkta olduğu için 3-4 gün otelde kalacağız
Bgn adet oldum agrim çok herzamankinden farkli ama normaldir o kadar hormon aldim.gecenin bu saati ayaktayim. Negatif sonucttan beri dogru duzgun uyudugum yok nolacak boyle bilmiyrm
Günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınızumutlugirl bugün test günün hayırlı haberlerini bekloyoru insallah
hadi bakalım canım hayırlı olsun tedavın güzel sonuclarla sonlansın.
Cok sevindim canim tamamina ersin insallah ne kadar guzrl bir habersonundaaaaaa hamileyimmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yupppiii