2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Allah ima hamd olsun değerin 3679 çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah. COk mutluyum coookk

Kızlar 415.4 çıkmış

Kızlar ikinizi de çok ama çok tebrik ediyorum... Resmen sevinçten ayaklarım yerden kesildi... Bizlere çok büyük moral oldunuz... Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah...

Canım ben tedaviye dün başladım henüz transferim olmadı ama şunu söyleyeyim 5.gün embriyosu 1.kalite denildi dondurulurken... Çözülmede ne olur henüz bilemiyorum...

Kızlar yarin transferin 7.gün idrar ya da kan testi yapsam bisey çıkar mı,ölücem meraktan

Bence yapma tatlım en azından iki gün daha bekle... Biliyorum çok zor ama erkenden kendini strese sokman da iyi olmaz diye düşünüyorum...

Kızlar günaydın,kullandığımız jelden sızede hıc parca gıbı bırsey geldımı,bıraz kahverengıyle karsık ,yardım lütfen

Evet canım birçok arkadaş aynı sorunu yaşıyor... Gelen ilaç kırmızı olmadığı sürece bir sorun yok...

GÜNAYDIN GÜZEL ANNE ADAYI ARKADAŞLARIMMMM...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...

Ama okuduklarımda genetik testi kan pihtilasmasi fln diyor kafam karisik 1 ay dinlenip arastirmalara baslayayim. Ilaclaei bıraktım 3gun oldu daha adetimde gelmedi[/QUOTE]
hayirli olsun insallah hersey yolunda gjder canim

Yaaabiraz moral oldu bana 4. Günü transferimin ama çok umutsuzum nedense hiç belirti yok

varyaaa hiç belirtiye takılma herkeste aynı olmuyo transferde dahil olmak üzere suan 6. haftamdayım hiç hamilelik belirtim yok hamıle olduguma hala ınanamıyorum transefrden sonra bende dıyodum acaba tutmadımı belırtı yok dıye ama hamıleyım böle şeylerle canını sıkma bu ara bol bol dua et rabbım nasıp etsın guzel sonucları..

hadi bakalım canım hayırlı olsun tedavın güzel sonuclarla sonlansın.

canım yıne 3. gün oluyo bıldıgım kadarıyla aynı gün çözdürülüp transfer yapılıyo benım öle oldu yani hücre sayıları da gayet iyi..
Canım senin hücre sayıların nasıldı??? Sanırım izmirde yaptırdın sende dr un kimdi öğrenebiilirmiyim???

Canım senin hücre sayıların nasıldı??? Sanırım izmirde yaptırdın sende dr un kimdi öğrenebiilirmiyim???

benım 3. gün embrıyosu donduruldu 8 hücreli 1. kaliteydı ıkısıde çözüldügündede sağlıklı bi şekilde çözüldü aynı gun transfer oldu izmirde eurofertılde yaptırdım canm doktorum nuray aytekın aygüler çok ama çok ıyı bir doktor ve ekipte sahane allah onlardan razı olsun..

Ben geçen sefer kaldığımda kasıklarım ağrımıştı hatta bacağıma vuruyordu ağrısı bu sefer olmayınca bende umutsuzluğa kapıldım

Allahım inşallah iki meleğini sorunsuz sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin inşallah.Desteğin için teşekkürler canım....

tedavin senin için hayirli olsun tatlim,eger hersey yolunda giderse normal sartlarda 17- 18 subatta transferin olur...

Yaaabiraz moral oldu bana 4. Günü transferimin ama çok umutsuzum nedense hiç belirti yok

canim bu sekilde dussunceler herkeste oluo normal ama hakkında hayirlisi olsun, belirti kişiden kişiye degisio,daha 4.gunundesin embrio daha yeni yerleşmeye calisiodur tatlim kendine esenlikler ver ALLAH a dua et bol bol

Saol canım desteğin için inşallah öyledir....

Teşekkür ederim canım, doktor ortalama bir tarih söyledi zaten... Hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun canım :)))
Biraz biraz heyecanlanmaya başlıyorum bende...

Kızlar birşey sormak istiyorum ben şuan Folbiol, Glifor ve Estrofem kullanıyorum...
Glifor biraz mide bulantısı yapıyordu zaten dünde Estrofem'e başlayınca aşırı derecede mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı..
Sizde böyle bir yan etki yaşadınız mı?

ben sadece vıtamınlerı veEstrofem kullanıyorum bendekı yan etkısı aşırı mıgde agrısı cekıyorum Estrofeme basladıgım gunden berı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…